Moderator: VIP
Merlin246 wrote: 16 Dec 2020, 08:55 Njemci su meni stvarno toliko dosadan narod, nezanimljiv, bez ikakvog sarma, energije.. I njihov fizicki izgled niti malo me ne privlaci. Svi djeluju nekako fino, plavo, plavih ociju, bezivotno, bljedunjavo.. totalno nisu moj tipO njihovom smislu za humor da ne pricam
![]()
Svabo zna za svoje dupe samo za sve ostalo ga zaboli ona stvar.. ja ne znam kad je mene ijedan svabo primjetio ili da sam se svidila nekom a ni oni kod mene nikakvu paznju ne izazivaju
Oni sto nisu zuti i svijetli, oni su hladni
Nee ali mozes da pogledas barem.. imas oci, musko si.. kulturno fino odmjeris, ha japizarro wrote: 18 Dec 2020, 09:29 je li se treba ponasati kao gorila kad se vidi zgodno zensko forum iskustva
Satrala bi ona njega kao mraz paprike
ne znam sta da ti kazem, nama muslimanima je pametnije oboriti pogled nego previse zvjerlatiMerlin246 wrote: 18 Dec 2020, 09:34Nee ali mozes da pogledas barem.. imas oci, musko si.. kulturno fino odmjeris, ha japizarro wrote: 18 Dec 2020, 09:29 je li se treba ponasati kao gorila kad se vidi zgodno zensko forum iskustva![]()
Ako kod mene izmami paznju cudno je da kod normalnog muskarca ne izmami![]()
Pa meni je takav muskarac sto puta vise za postovanje, nego oni sto ih pjena obuzme pa guraju ovog do sebe, komentarisu, vulgarno i odvratno.Merlin246 wrote: 18 Dec 2020, 09:24 Ja nekad bas obratim paznju kako oni reaguju kad udje neko zgodno zensko u bus, na ulici, u kaficu.. oni ne primjecuju apsolutno nistaa. Golo zensko da prodje pored njih oni ni trepnuli ne bi, cast izuzecima
Mrtvo hladnojednom rijecju djeluju mi beskarakterno.. nasi muskarci isto misljenje imaju za Njemice.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests