Selam

Moderator: VIP
Selam
Vožnje. Ne računaj čekanje na granici.Mister No wrote: 18 Dec 2020, 17:11Zagreb - Tuzla za sat i dvadeset minuta "neće da moze", na koji god granicni prelaz uđes.
Ako si ulazio na B. Gradsku opet zaglavis u Doboju. Doboj - Tuzla sat vremena, otprilike kao i do Orasja.
Znci solidni
Vici, jest, moreMister No wrote: 18 Dec 2020, 17:11Zagreb - Tuzla za sat i dvadeset minuta "neće da moze", na koji god granicni prelaz uđes.
Ako si ulazio na B. Gradsku opet zaglavis u Doboju. Doboj - Tuzla sat vremena, otprilike kao i do Orasja.
Fuddo wrote: 18 Dec 2020, 17:17Vici, jest, moreMister No wrote: 18 Dec 2020, 17:11
Zagreb - Tuzla za sat i dvadeset minuta "neće da moze", na koji god granicni prelaz uđes.
Naljutice se, otice se snimat kako pici 300 na sat kroz Puracic,
Satrce nekog
Bizi goni
Fufe, ja ti vjerujem
Mene bi bilo stid zavti ono Cevapom sto vi podvaljujete raji
Sarajevski su number 1 cevapi bez rasprave
Ma ok je.Taare wrote: 18 Dec 2020, 17:16Vožnje. Ne računaj čekanje na granici.Mister No wrote: 18 Dec 2020, 17:11
Zagreb - Tuzla za sat i dvadeset minuta "neće da moze", na koji god granicni prelaz uđes.
Kao što rekoh, hajmo na ćevape u b-luku pa da vidiš za koliko ćemo stići.
Msm, ako te nije strah vožnje.
A što svi pričate bez pokrića?prog321 wrote: 18 Dec 2020, 17:19 Mozes stici. Nije problem.
Samo ces pokupiti 1800 maraka kazne.
Kamere su na svakih 2km.
Al u onom u Hrasnom :bubicaBelay Queen wrote: 18 Dec 2020, 17:25 U Sarajevu jos jedino u Zmaju valjaju cevapi,ovo ostalo se sve pokvarilo![]()
aha,katastrofanida wrote: 18 Dec 2020, 17:29Al u onom u Hrasnom :bubicaBelay Queen wrote: 18 Dec 2020, 17:25 U Sarajevu jos jedino u Zmaju valjaju cevapi,ovo ostalo se sve pokvarilo![]()
Ovaj na Zeljeznickoj.... veliko noooo.
Jucer ja Omi hajmo, kaE necu.![]()
Pa koliko si to brzo vozio?Taare wrote: 18 Dec 2020, 17:28A što svi pričate bez pokrića?prog321 wrote: 18 Dec 2020, 17:19 Mozes stici. Nije problem.
Samo ces pokupiti 1800 maraka kazne.
Kamere su na svakih 2km.
Sve znate, najpametniji ste, a niko nikad nije probao.
Kada sam ušao na autoput u doboju i došao do b-luke, tako sam stigao da onaj u naplatnoj kućici nije mogao očitati karticu.
Kaže, haman se neš pokvarilo
Jeste, Allaha mi velikog.