Luna. wrote:oni su bili bas u bliku kucice i bila na njima nacrtana kucica ko u vjestice od ivice i marice
E ovih se i ja sjecam

Ja sam nekidan djeticu za Novu Godinu kupila plisanog cuku (moje dijete je opsjednuto zivotinjama

Moderator: Krokodil Behko
Luna. wrote:oni su bili bas u bliku kucice i bila na njima nacrtana kucica ko u vjestice od ivice i marice
aaa znam, jel to u onoj prodavnici, sto se samo plisane igracke prodaju i moze se izabrat kako ce bit obuce, kakve ce oci imat.. ovdje je skupo ko djavo.. ne mogu se sjetit kako se igracka zovedacina_curica wrote:Luna. wrote:oni su bili bas u bliku kucice i bila na njima nacrtana kucica ko u vjestice od ivice i marice
E ovih se i ja sjecam
Ja sam nekidan djeticu za Novu Godinu kupila plisanog cuku (moje dijete je opsjednuto zivotinjama) u jednoj specijalizovanoj prodavnici i dosao je sa kucicom bas poput ovih nasih paketica. Moram vam uslikati, bas je medeno.
Maja wrote:I ko je izmislio da odrasli ne primaju paketiće
...hos morat ulaziti niz dimljak.....Mala_Mu wrote:Spremannatrpala sve sto vole , Jadro, Negro , najdrazi smoki, cokolade itd... 505 sa crtom ( ne znam sta vidi u tim bombonama
)
Deda Mrazica.Mala_Mu wrote:Spremannatrpala sve sto vole , Jadro, Negro , najdrazi smoki, cokolade itd... 505 sa crtom ( ne znam sta vidi u tim bombonama
)
Sha's ti zalis? Okacila si sliku sta ti je Djed Mrazek poklonio.Maja wrote:I ko je izmislio da odrasli ne primaju paketiće