MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
Post Reply
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4133 times
Been thanked: 3098 times
Status: Offline

Re: MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku

Post by Lavlje_srce »

Duminjo wrote: 20 Dec 2020, 14:17Ljudi samo komentarisu. Nekome se svidja, nekome ne svidja. Kakva mahala kakvo prozivanje sa necijom borbom. Sto ce ti to?
Ako nekoga ne možemo kritikovati iako je musliman, onda gasi kablove i iskljuci demokratiju. Ne znam sto se palite bezveze. Ljudi imaju pravo da misle i da iznose svoje misljenje sve dok vas ne vrijedjaju.
Ili mozda treba sve nagaziti nogom koji se ne slazu sa nama?
Ne mogu vise citati ostrascene upise dok kompletan region neumitno propada zbog korupcije i nepotizma.

Znam, mogla sam ne otvoriti temu. Daj Boze da je nisam otvorila. :jutarnja
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 36 times
Been thanked: 355 times

Re: MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku

Post by Mirelam »

Duminjo wrote: 20 Dec 2020, 14:17
Lavlje_srce wrote: 20 Dec 2020, 14:06 Eto imate Bosnjakistan, Srbistan i Hrvatistan pa uzivajte. To je vama vas borba dala. :bua :bua :bua

Ostavite curu na miru, jadan li vam mahalaski mentalni sklop.
Ljudi samo komentarisu. Nekome se svidja, nekome ne svidja. Kakva mahala kakvo prozivanje sa necijom borbom. Sto ce ti to?
Ako nekoga ne možemo kritikovati iako je musliman, onda gasi kablove i iskljuci demokratiju. Ne znam sto se palite bezveze. Ljudi imaju pravo da misle i da iznose svoje misljenje sve dok vas ne vrijedjaju.
Moj dobri Mudinjo@, nekad si ko djevdzir. Ako je mišljenje nekoga mrškati i to prodje onako glat onda tu debelo nešto ne štima. Zamandali ti ovo.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

dadojović wrote: 20 Dec 2020, 14:04
Naseef Mushroom wrote: 20 Dec 2020, 13:48 Zamislite da je bila opcija da je mogla igrati i za BH reprezentaciju i odluči se igrati za nas pa nas Francuzi debelo pobjede, niti bi ona imala osmijeh od uha do uha, niti bi bila drugima simpa.
Mislila bi i ona "Šta mi je ovo trebalo" a i komentari bi bili "Budalo za koga se odluči igrati a oni vas pobjediše". Pošto je ovako sve je simpa.

Ali koliko moraš imati komplekse da te neće kao Bošnju prihvatiti ako se moraš kada tvoj tim unište sa 11 razlike, gdje je razumljivo da budeš tužan, ljut, očajan, uglavnom sve osim sretan, gdje bi se smijao samo neko ko je dobro napušen, da imaš osmijeh od uha do uha da ne bi ko pomislio da ti je se ogadila reprezentacija.
Ozbiljno?
Zašto šok i nevjerica?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10078 times
Been thanked: 17076 times

Post by spacebound »

Mislim kad bi cura procitala ovu temu da bi i BiH pasos pocijepala :ok
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

prog321 wrote: 20 Dec 2020, 14:23 Ali ove posrbice i hrvacani itekako znaju identitet.
Al nije baziran na nacionalnosti nego na divljim gljivama.
Kao i tvoje misljenje. :oo
Ma nek' samo nije bazirano na kockastoglavom mentalnom sklopu koji 25 godina prodaje sarene laze na grobovima patriota. Taj je najpogubniji, lesinarski.
Memento Mori

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2787 times
Been thanked: 8769 times
Status: Online

Post by Duminjo »

Mirelam wrote: 20 Dec 2020, 14:55
Duminjo wrote: 20 Dec 2020, 14:17

Ljudi samo komentarisu. Nekome se svidja, nekome ne svidja. Kakva mahala kakvo prozivanje sa necijom borbom. Sto ce ti to?
Moj dobri Mudinjo@, nekad si ko djevdzir. Ako je mišljenje nekoga mrškati i to prodje onako glat onda tu debelo nešto ne štima. Zamandali ti ovo.
Cura je javna ličnost. Nismo koreja a ni srbijanski parlament da uskracujemo ljudima osnovno pravo, pravo na misljenje i izrazavanje, sve dok je to u granicama normalnog.

Osjetljiva je tema. Znamo sta je bilo kada se mala rodila i sasvim je normalno da ima ostrijih reakcija. Jedni bi zaboravili, jedni ne bi, treći vide skroz nesto trece i sa tim razlicitostima zivjeti moramo.
I mnogim drugim javnim licnostima su se davali razliciti epiteti, pa i mnogo gori od "glupacice", bez obzira kojem bogu se mole. Ne znam sto bi ova dama bila postedjena ovakvih komentara koji jos uvijek nisu bog zna sta.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Duminjo wrote: 20 Dec 2020, 15:48Cura je javna ličnost. Nismo koreja a ni srbijanski parlament da uskracujemo ljudima osnovno pravo, pravo na misljenje i izrazavanje, sve dok je to u granicama normalnog.

Osjetljiva je tema. Znamo sta je bilo kada se mala rodila i sasvim je normalno da ima ostrijih reakcija. Jedni bi zaboravili, jedni ne bi, treći vide skroz nesto trece i sa tim razlicitostima zivjeti moramo.
I mnogim drugim javnim licnostima su se davali razliciti epiteti, pa i mnogo gori od "glupacice", bez obzira kojem bogu se mole. Ne znam sto bi ova dama bila postedjena ovakvih komentara koji jos uvijek nisu bog zna sta.
Pa naravno, tu se tolerise 'nabijem te nogom' i slicne bljuvotine od sjajnih Bosnjaka, nasih uzdanica, pa sto ne bi ovo. :srcee Camila ovo ni ne cita. :ok
Memento Mori

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Lavlje_srce wrote: 20 Dec 2020, 14:06 Eto imate Bosnjakistan, Srbistan i Hrvatistan pa uzivajte. To je vama vas borba dala. :bua :bua :bua

Ostavite curu na miru, jadan li vam mahalaski mentalni sklop.
To nabijanje nogom smo zavrsili. Kolega je opomenut i nije se ponavljao. Znaci, nije ti fer to sto pises.
Tolerise se i ovo tvoje gore.
I necemo o radu moderacije vec o Camili.

Sloboda govora i svima isto :djed
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

HAVANA wrote: 20 Dec 2020, 14:21
prog321 wrote: 20 Dec 2020, 14:12 Da imamo bosnjakistan ovakve ko havana bi pozatvarali. :D.
Mogu se havani qrca napusit ti svi sto bi je dijelili. A i turci sa njima. Vas oralno zadovoljeni havana.Jedna si jedina :bih
jok ...
oni bi u radni vod .... :ooo :ooo
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes »

Ne znam za Camilu kako to ona i sta ima u svojoj glavi, ali npr. da sam ja na njenom mjestu ne bih nikad zaigrao za drugu repku.

A i bezveze mi je to u rukometu sto mo's igrati za repku s kojom nemas nikakve veze. Mada cijenim da je to ponajvise zbog toga sto je rukomet cucavela pa su jos jedino velika reprezentativna takmicenja ostalo kao predstavnik velike pozornice, ali eto-svejedno je nidjevezno
Samo sabura
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Ali ima nesto i pozitivno, mozda sad Ante s one strane Mostara ne misli da je Camila tamnoputa :ćitire
Samo sabura
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Duminjo wrote: 20 Dec 2020, 16:11To nabijanje nogom smo zavrsili. Kolega je opomenut i nije se ponavljao. Znaci, nije ti fer to sto pises.

Istina, nije mi zaprijetio nicim vise ponizavajucim od datog upisa (jeste da se tesko moze naci nesto sto je vise ponizavajuce :hm), samo je iznad napisao da je moje misljenje zasnovano na 'ludim gljivama'. To takodjer nije uvreda od trolcine, to si ja umisljam.

U cemu je problem sa 'mojim gore'? Bosna nije razvaljena prvo od agresora, a onda dokrajcena od domacih prodavaca suplje? Trebamo obrnuti jos jedan krug o tome zbog cega ljudi bjeze glavom bez obzira?

Samo nek je 'nas'. :grle
Memento Mori

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Lavlje_srce wrote: 20 Dec 2020, 16:21
Duminjo wrote: 20 Dec 2020, 16:11To nabijanje nogom smo zavrsili. Kolega je opomenut i nije se ponavljao. Znaci, nije ti fer to sto pises.

Istina, nije mi zaprijetio nicim vise ponizavajucim od datog upisa (jeste da se tesko moze naci nesto sto je vise ponizavajuce :hm), samo je iznad napisao da je moje misljenje zasnovano na 'ludim gljivama'. To takodjer nije uvreda od trolcine, to si ja umisljam.

U cemu je problem sa 'mojim gore'? Bosna nije razvaljena prvo od agresora, a onda dokrajcena od domacih prodavaca suplje? Trebamo obrnuti jos jedan krug o tome zbog cega ljudi bjeze glavom bez obzira?

Samo nek je 'nas'. :grle

Tema je Ćamila
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Nek' si ti meni rek'o. :ok :ok :ok
Memento Mori

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

greeneyes wrote: 20 Dec 2020, 16:13 Ali ima nesto i pozitivno, mozda sad Ante s one strane Mostara ne misli da je Camila tamnoputa :ćitire
Cekaj dok krene niz brdo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

insomnia wrote: 20 Dec 2020, 16:42
greeneyes wrote: 20 Dec 2020, 16:13 Ali ima nesto i pozitivno, mozda sad Ante s one strane Mostara ne misli da je Camila tamnoputa :ćitire
Cekaj dok krene niz brdo
Bice ko s Cilicem :oo
Samo sabura
vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 446 times
Been thanked: 806 times

Post by vila »

I cure imaju bronzu
:hrvatska
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

vila wrote: 20 Dec 2020, 16:55 I cure imaju bronzu
:hrvatska
:D. upravo gledam ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

spacebound wrote: 20 Dec 2020, 14:59 Mislim kad bi cura procitala ovu temu da bi i BiH pasos pocijepala :ok
Ma neka ga i zapali, učinila bi svima uslugu.
Kada god prikazuju statistike kako Bosna i Hercegovina stoji loše kažu da smo na pretposlednjem mjestu, samo je Kosovo gore
Znači Kosovo je najgore, katastrofa i opet Dua Lipa i ostale poznate muzičke zvijezde albanskog porijekla ne daju na svoju državu, predstavljaju je ponosno, svugdje gdje god sretneš Albanca sav ponosan kaže Kosovo Republjik, a znaju da su najgora evropska država. Niko neće reći dok su bili dio Srbije i Jugoslavije tada nisu bili najgori oa šta će im i nezavisno Kosovo sad?
U nas odmah kukanje, kažu nije ni čudo da se ne voli država jer su male plate, korupcija, lopovluk.
Meksiko i Kolumbija sinonim za korupciju pa nema ponosnije dijaspore u Americi od meksikanske i kolumbijanske.
Što se mene tice nela ga pocijepa i promijeni ime u Kolinda, takvi nam i ne trebaju
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Ćamila je osvojila broncu!!!!
Divi joj se cijeli svijet. Hrvati ju obožavaju.
Ali smeta pojedincima jer onda ne mogu govoriti: Hrvati i cijeli svijet mrze sve što je bošnjačko i muslimansko. To je problem. Umjesto gorčine koju prosipate osjetite bar malo ponosa prema curi kojoj se svi dive.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Post Reply

Return to “Ostali sportovi”