MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Re: MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku
De ba krace postove.
Ne merem citat duge.
Ne merem citat duge.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Re: MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku
Afera “ikona”
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Pa i Nurkić je igrao u Hrvatskoj. Skroz si se pogubio. I "Čombe" je glumio u hrvatskim filmovima i serijama.Naseef Mushroom wrote: 21 Dec 2020, 13:47To je taj uobičajeni spin i onda pitaš što se ponavljam po 20ti put na temi. Pokušavaš svrstati one zgubidane koji pljuju sve one koji su uspjeli u životu od Džeke preko Čombeta pa do Nurkića koji su definicija miševa sa ovim slucajem iako dobro znaš da bi ova tema a i pojedini komentari drugačije izgledali da je zaigrala za drugu državu, da nije Mostarka ili bar da je se Hrvatska izvinula i priznala krivicu u ratu.MarlboroGold wrote: 21 Dec 2020, 12:11 Miševi su svi oni koji se konstantno bave tuđim životima i što je neko uradio jedno, a nije drugo i zbog toga osuđuju tu osobu ili njenu porodicu.
Od osoba u našim životima pa sve do Ćamile. Zbog nacionalizma u tvom slučaju do zavisti kad su u pitanju novac i slava.
Zato i rekoh tamo jebe se njoj šta miševi misle. Ona zna svoj put i ima podršku svojih. Mišljenja ostalih je ne trebaju uopšte zanimati. Tako da i ako se ne slažeš sa ovim nema potrebe da histerišeš bezveze. Isto kao da će te ona čuti šta joj govoriš. I da te čuje odjebala bi te po defaultu.
Da neki na ovoj temi žele priznati nešto šta je očigledno i da su napisali da uprkos tome drugačije gledaju na to od mene sve bi bilo ok ali pisati da je razlog zašto se piše negativno jer smo kao ljubomorni na nju jer je uspješna u sportu a nama krivo jer mi nismo e to je onda vrijeđanje inteligencije i teško je prešutiti na to.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Dobro, meni to nisu iste stvari. Klub na jednu-repku na drugu stranu
Samo sabura
- dadojović
- Forum [Bot]
Aha Nurkić može uzupovske novce zarađivati i svojoj obitelji kruh donijeti. Ali Ćamila ne. Ona treba gladovati. Zato što je iz Mostara?
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Uzp nije jusufu rodjake i komsije ubijao.
Uostalom . Jusko se tamo samo pretvarao.
Uostalom . Jusko se tamo samo pretvarao.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Tu je ogromna razlika. Iako ne bih uradio isto kao njih dvojica iz svog principa oni su to uradili radi višeg cilja. Jednom je bio cilj Hollywood a drugom NBA i oni su radili u Hrvatskoj radi interesa.dadojović wrote: 21 Dec 2020, 15:12Pa i Nurkić je igrao u Hrvatskoj. Skroz si se pogubio. I "Čombe" je glumio u hrvatskim filmovima i serijama.Naseef Mushroom wrote: 21 Dec 2020, 13:47
To je taj uobičajeni spin i onda pitaš što se ponavljam po 20ti put na temi. Pokušavaš svrstati one zgubidane koji pljuju sve one koji su uspjeli u životu od Džeke preko Čombeta pa do Nurkića koji su definicija miševa sa ovim slucajem iako dobro znaš da bi ova tema a i pojedini komentari drugačije izgledali da je zaigrala za drugu državu, da nije Mostarka ili bar da je se Hrvatska izvinula i priznala krivicu u ratu.
Da neki na ovoj temi žele priznati nešto šta je očigledno i da su napisali da uprkos tome drugačije gledaju na to od mene sve bi bilo ok ali pisati da je razlog zašto se piše negativno jer smo kao ljubomorni na nju jer je uspješna u sportu a nama krivo jer mi nismo e to je onda vrijeđanje inteligencije i teško je prešutiti na to.
Ćamila sa druge strane igra iz ljubavi i uvjerenja i tu je ona za mene kao karakter nula (isto bih rekao za Hrvata iz Vukovara da se odseli igrati za Srbiju).
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nema sporta na svijetu gdje reprezentacija zarađuje više od kluba u bilo kojoj državi. Ona igra za francuski klub znači ne radi se o kruhu za obitelj.dadojović wrote: 21 Dec 2020, 15:40 Aha Nurkić može uzupovske novce zarađivati i svojoj obitelji kruh donijeti. Ali Ćamila ne. Ona treba gladovati. Zato što je iz Mostara?
Rođena u Njemačkoj, igrala za bosanskohercegovačke, mađarske, francuske klubove i samo 5 godina za hrvatski klub. Sada je pitanje kako onda Bošnjakinja, Hercegovka, Mostarka, koja je rođena u Njemačkoj jer su joj roditelji izbjegli zbog sukoba sa Hrvatima završi u hrvatskoj repretentaciji?
Sumnjam da je 5 godina u Hrvatskoj bilo presudno, zašto nije bio presudan njen boravak u Mađarskoj?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- dadojović
- Forum [Bot]
Gljiva, nakon što si napisao da se Ćamila uvijek smije zato da Hrvati ne bi pomislili da joj se gadi igrati za Hrvatsku, izgubio si status ozbiljnog sugovornika.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nisam nego je time Ćamila potvrdila svoj status onoga šta se u bošnjačkim krugovima zove balinluk.dadojović wrote: 21 Dec 2020, 16:11 Gljiva, nakon što si napisao da se Ćamila uvijek smije zato da Hrvati ne bi pomislili da joj se gadi igrati za Hrvatsku, izgubio si status ozbiljnog sugovornika.
Svaki normalan sportaš bi kod poraza od najmanje 10 razlike bio utučen, tužan, bijesan, samo bi nakon poraza osmijeh od uha do uha imao neko dobro nadrogiran ili Ćamila. Kladim se u 100 maraka da je se jedina smijala nakon poraza.
Imaju za to 2 razloga:
-Isti razlog zašto su se Bošnjaci pripadnici HVOa i VRS duplo više trudili od Hrvata i Srba da nešto dokažu. Naravno ne može se rat i sport porediti ali je isti način razmišljanja
ili
-Merhametli Bošnjo je jednostavno sretan što je dobio priliku da igra u civilizaciji pa se zato uvijek smije, želio bi čitav svijet zagrliti, kao Enis Bešlagić.
Može izgubiti sa 20 razlike on će se nastaviti smijati jer je sretan što siu mu dali priliku da iz divljine dođe u Hrvatsku.
Ne krivim te sto je shvataš, tako se ne bi nijedan Hrvat, Srbin, Crnogorac ili Albanac ponašao.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2898 times
- Been thanked: 24064 times
ćamila mičijević
ZVIJEZDA HRVATSKE
Rukometašica iz Mostara poručila mrziteljima: Ne dirajte mi u obitelj
Noć prije utakmice polufinala Eura protiv Francuske (18 sati) ekipa Indexa razgovarala je s Ćamilom Mičijević, lidericom hrvatske rukometne reprezentacije.
Ova 26-godišnja Mostarka rođena u njemačkom Heidenheimu je otkrila kako je ponosna na to da je ova reprezentacija uspjela stvoriti rukometnu euforiju u Hrvatskoj, a otkrila je i zbog čega je izabrala igrati za Hrvatsku.
Igrala si za kadetsku reprezentaciju BiH, a onda si pristala obući dres Hrvatske seniorske reprezentacije. Kako je došlo do te odluke? Jesu li u pitanju uvjeti u Mostaru i činjenica da taj grad nema ni dvoranu?
Ne bih rekla da je nedostatak dvorane bio ključan. Puno velikih sportaša je napravilo veličanstvene rezultate, a trenirali su u gorim uvjetima nego mi u Mostaru. Istina, znalo je biti nekad teško, trenirali smo po velikim vrućinama i velikim hladnoćama, ali iz mostarskih dana pamtit ću samo predivne trenutke. Za Hrvatsku sam se odlučila iz jednog jednostavnog razloga, a on se zove napredak. Željela sam igrati na europskim i svjetskim prvenstvima, na Olimpijskim igrama, a Hrvatska mi je to nudila, dok BiH, vjerovali ili ne, nema žensku seniorsku reprezentaciju. U Hrvatskoj su me primili fantastično. Uživam ovdje. U Zagrebu, Splitu, Kninu, ma svugdje, nema grada koji u Hrvatskoj ne obožavam. Ne bih previše o toj temi jer ne želim roditelje i sestre dovoditi u neugodne situacije zbog moje odluke, ne želim da mi diraju obitelj, ali apsurdno mi je da neki ljudi sad odjednom vode računa o tome kakve pjesme slušam, raspravljaju o mom glazbenom ukusu kao da je to stvar od nacionalnog pitanja. Za takve ljude me nije briga, oni će ionako izokrenuti priču kako njima paše. Za njih nemam vremena, jedino mi je važna podrška ljudi koje volim i koji su uz mene.
ZVIJEZDA HRVATSKE
Rukometašica iz Mostara poručila mrziteljima: Ne dirajte mi u obitelj
Noć prije utakmice polufinala Eura protiv Francuske (18 sati) ekipa Indexa razgovarala je s Ćamilom Mičijević, lidericom hrvatske rukometne reprezentacije.
Ova 26-godišnja Mostarka rođena u njemačkom Heidenheimu je otkrila kako je ponosna na to da je ova reprezentacija uspjela stvoriti rukometnu euforiju u Hrvatskoj, a otkrila je i zbog čega je izabrala igrati za Hrvatsku.
Igrala si za kadetsku reprezentaciju BiH, a onda si pristala obući dres Hrvatske seniorske reprezentacije. Kako je došlo do te odluke? Jesu li u pitanju uvjeti u Mostaru i činjenica da taj grad nema ni dvoranu?
Ne bih rekla da je nedostatak dvorane bio ključan. Puno velikih sportaša je napravilo veličanstvene rezultate, a trenirali su u gorim uvjetima nego mi u Mostaru. Istina, znalo je biti nekad teško, trenirali smo po velikim vrućinama i velikim hladnoćama, ali iz mostarskih dana pamtit ću samo predivne trenutke. Za Hrvatsku sam se odlučila iz jednog jednostavnog razloga, a on se zove napredak. Željela sam igrati na europskim i svjetskim prvenstvima, na Olimpijskim igrama, a Hrvatska mi je to nudila, dok BiH, vjerovali ili ne, nema žensku seniorsku reprezentaciju. U Hrvatskoj su me primili fantastično. Uživam ovdje. U Zagrebu, Splitu, Kninu, ma svugdje, nema grada koji u Hrvatskoj ne obožavam. Ne bih previše o toj temi jer ne želim roditelje i sestre dovoditi u neugodne situacije zbog moje odluke, ne želim da mi diraju obitelj, ali apsurdno mi je da neki ljudi sad odjednom vode računa o tome kakve pjesme slušam, raspravljaju o mom glazbenom ukusu kao da je to stvar od nacionalnog pitanja. Za takve ljude me nije briga, oni će ionako izokrenuti priču kako njima paše. Za njih nemam vremena, jedino mi je važna podrška ljudi koje volim i koji su uz mene.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3929 times
- Been thanked: 2963 times
poslije tekme
roko se Tomson ...ono pravo ....
roko se Tomson ...ono pravo ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ovo je sport kakve HVO veze ima sa Ćamilom ,dajte malo ohladite bogati ,ponosna sam na Ćamilu i ona je uspješna to je bit
.
Ostalo je cutanje.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3929 times
- Been thanked: 2963 times
rjec progovorio nisam ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Camila rodjena bosanka ali hrvatska joj je uvijek bila u srcu. Pogotovo od onog momenta kad je njihova granata raznijela stari most i srusila krov njezine kuce. 
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne bi me čudilo da je stvarno rekla obitelj

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Dijete dezertera, ima istu dozu empatije prema svom narodu i gradu kao oni dezerteri što su u Njemačkoj roštiljali uz cecine pjesme dok je arkan klao po njihovom rodnom gradu.prog321 wrote: 21 Dec 2020, 20:48 Camila rodjena bosanka ali hrvatska joj je uvijek bila u srcu. Pogotovo od onog momenta kad je njihova granata raznijela stari most i srusila krov njezine kuce.![]()
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2898 times
- Been thanked: 24064 times
Ja sta napravise od curetka sto ganja loptu. Ludilo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25103 times
- Been thanked: 6582 times
Naseef Mushroom wrote: 21 Dec 2020, 21:18Dijete dezertera, ima istu dozu empatije prema svom narodu i gradu kao oni dezerteri što su u Njemačkoj roštiljali uz cecine pjesme dok je arkan klao po njihovom rodnom gradu.prog321 wrote: 21 Dec 2020, 20:48 Camila rodjena bosanka ali hrvatska joj je uvijek bila u srcu. Pogotovo od onog momenta kad je njihova granata raznijela stari most i srusila krov njezine kuce.![]()
...cudom se cudim sto ti ne daju bar jedan maleni ban! ...DOSADAN SI!!!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.