A zivjela u njemackoj. Mogla se utrpati tamo.
prog321 wrote: 22 Dec 2020, 10:38 Zdrav razum mi kaze da nije trebala obuci dres uZp a.
Jasta je, u romanticnim drljavinama.Lavlje_srce wrote: 22 Dec 2020, 08:28Ne, to je univerzalna zivotna istina.Fuddo wrote: 22 Dec 2020, 01:27
Konkretno, u ovom slucaju,
To je ubleha utjeha za one sto niti imaju reprezentaciju, niti igraju na SP.
Bezveze
Sto se tice reprezentacije i SP, obrati se ublehasima koji nista osim ublehe ne prodaju 25-30 godima. BiH i njene ljude je zbog nadljudskog otpora postovalo barem pola svijeta. Zahvaljujuci ublehasima, niko nas vise ne zarezuje ni za suhu sljivu.![]()
NeNora Ibsenova wrote: 22 Dec 2020, 00:48 Pa to nije ništa kontradiktorno. To je argument svaki put kad neko kaže: ali bošnjaci neće sa nama, kme kme. Kako nećemo?
Kad Srbi kažu ali bošnjaci nas tjeraju iz Sarajeva, ugrožavaju nas, kme, kme, zar nije Bogić Bogičević najbolji protuargument?
Ja nisam rekla da mi je dojadilo, ja sam rekla da je to problem. Ne znaš čitati očito.
Što se tiče okretanja ekonomiji i biznisu, tu se onda prvo treba počistit kriminal, korupcija i nepotizam u svojim redovima. Jer nije Milanović sa svojim izjavama taj što ti ne da naprijed, nego Fikret koji ti u doba pandemije pokrade milione ispred nosa.
Samo što kad to kažeš onda si antibošnjak, antipatriota, izdajnik i slično.
I na kraju, kako znate gdje je ona mogla igrati?
Ja sve vise pocinjem vjerovati da tu fakat ima nesta.
Samo corav covjek to ne bi vidio.
Igrala je i u Mađarskoj, evo sad u Francuskoj, znači nije da je to tipa sportaša iz BiH za koga se kaže "Ne može igrati za BiH pa je izabrala Hrvatsku jer tu razumije jezik pa joj je najlakše" nego je se nagledala svijeta, naučila je kroz to bar engleski a i snalazi se fino u Francuskoj tako da bi se snašla i u drugim stranim reprezentacijama van ex-Xu.prog321 wrote: 22 Dec 2020, 10:38 Zdrav razum mi kaze da nije trebala obuci dres uZp a.
NeVrag wrote: 22 Dec 2020, 12:45 cuj kako je odlucila, pa "bosnjaci" prodase srbima i hrvatima fudbalski savez
mogla je da odluci da nikako ne igra za hrvate, imala je i ta opcijaNaseef Mushroom wrote: 22 Dec 2020, 13:24NeVrag wrote: 22 Dec 2020, 12:45 cuj kako je odlucila, pa "bosnjaci" prodase srbima i hrvatima fudbalski savez
Bošnjaci koji su prodali Srbima i Hrvatima savez su razlog zašto Ćamila ne igra za BiH.
To što je se umjesto toga odlučila od toliko država igrati za Hrvatsku to je već do nje i mentalnog sklopa Bošnjaka.
Razlika je između "Boli me qurac za patriotizmom, državom, mediokritetom, siromaštvom i za sunce tuđeg neba neće vas..." i "Boli me qrac za rušenjem mog starog mosta, rođake i sugrađane i poznanike što su bili u logorima te iste politike od koje se država za koju igram nikada nije distancirala, čak više se ponosi time. Boli me qrac što ću se sutra slikati na proslavama i ceremonijama sa predsjednikom koji za moj narod i državu kaže da ne koriste sapun"Vrag wrote: 22 Dec 2020, 13:29mogla je da odluci da nikako ne igra za hrvate, imala je i ta opcijaNaseef Mushroom wrote: 22 Dec 2020, 13:24
Ne
Bošnjaci koji su prodali Srbima i Hrvatima savez su razlog zašto Ćamila ne igra za BiH.
To što je se umjesto toga odlučila od toliko država igrati za Hrvatsku to je već do nje i mentalnog sklopa Bošnjaka.
ali nije, odlucila je da igra za hrvate
nije da nemamo reprezentaciju, a ni igrace koji su odlucili igrati za svoju domovinu a da su u Evropi nepoznanica
odabrala je jer je boli k.... za drzavu, kao i mnoge sportiste to je realnost, a ne jer "natjerana sam, primorana sam"
Još kad bih znao razlog znao bih šta treba popraviti. Ozbiljno.dadojović wrote: 22 Dec 2020, 13:52 Gljiva, već si jednom upozoren od strane moderacije. Završi. Gotovo.
I ti i Prog ste već napisali o ovome što ste imali.Naseef Mushroom wrote: 22 Dec 2020, 14:44Još kad bih znao razlog znao bih šta treba popraviti. Ozbiljno.dadojović wrote: 22 Dec 2020, 13:52 Gljiva, već si jednom upozoren od strane moderacije. Završi. Gotovo.
Ok poštujem i pridržavat ću se toga i ovo je moj zadnji komentar na ovoj temi.dadojović wrote: 22 Dec 2020, 14:52I ti i Prog ste već napisali o ovome što ste imali.Naseef Mushroom wrote: 22 Dec 2020, 14:44
Još kad bih znao razlog znao bih šta treba popraviti. Ozbiljno.
Za ostalo što želite pisati imate predviđene teme. Ako tema o kojoj želite pisati ne postoji otvorite ju vi. Jednu, dvije, stotine...nije problem.
Oko ove teme svi znamo što mislite.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests