Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 22 Dec 2020, 17:03
Oj sto se sa curom isprica socijalna radnica, jesam trebo trazit broj ima 35 godina jel tu moglo sta kliknuti?
Znam joj samo ime.
Mutevelija wrote: 22 Dec 2020, 17:03
Oj sto se sa curom isprica socijalna radnica, jesam trebo trazit broj ima 35 godina jel tu moglo sta kliknuti?
Znam joj samo ime.
Sta ce biti kad nisi isk'o
Komunikativan je pravo bila, al nisam isko jbga kaze 10 godina starija reko mozda cura ima distancu neku od mene mozda se opet sretnemo aaa Dzenita
E nes vjerovat pricali smo o alimentaciji o razvodima brakova, ko treba placat ko se razvede i tako, bas je fina bila a socijalna radnica hoce da bude.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Komunikativan je pravo bila, al nisam isko jbga kaze 10 godina starija reko mozda cura ima distancu neku od mene mozda se opet sretnemo aaa Dzenita
E nes vjerovat pricali smo o alimentaciji o razvodima brakova, ko treba placat ko se razvede i tako, bas je fina bila a socijalna radnica hoce da bude.
Evo jedna za nju
Puno je braca 10 godina razlike jbt ona starija i od mog brata koji je stariji od mene.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Uskoro belajko volim i ja kišu..
Ja se radujem olujama onim grmljavini
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done