TROSJED
Moderator: VIP
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
Re: Šta je ženama seksi?
Belay Queen wrote: 22 Dec 2020, 01:21Sibila ima osebujan rijecnik,udari odma u kost al' svima![]()
Dok je malo bolje forumski upoznas poslije ce ti bit sega biliv mi![]()
plus znamo da sam i drska ..plus dodajem da zavisi kako sam raspolozrna pa dze pms
i sve moje mane
- Sibila
- Forum [Bot]
Pundzi...djes to pitat ?
partijanje mi je ustvari profesija koju sam fulila...
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Sibila
- Forum [Bot]
pa ne znam...ne kontam...nisam upratila ...sori...
plus nit regisrtujem.. ono forum bot ...kontam nova...
a ariel znsm rec ne seri fak ju itd i kad znam ko je..
.tako da ako to ne ide..smeta ti nista..zaobilszimo se..stavis me na ono off .
takva sam sta cu ...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24186 times
- Status: Online
- Sibila
- Forum [Bot]
dakle ovako cemo ...
ide shiz i party . za to sam vazda !
pozvani su i dobrodislo svi
.da se ne pobijemo ko moze ko ne moze..
1. alkohol u hektolitrima
2. hrana ...zaboli me nek se neko pobrine
3. kresanje na sve strane po volji
4. ni da cujem prigovore za tacku 5 .
5. za opojna srestva teze kategrije ....narkotike ..
zaduzeni smo
1 ja
2 beni
3 rum
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Ja bih dosao radi hrane ako bude janje.Sibila wrote: 22 Dec 2020, 01:50 dakle ovako cemo ...![]()
zaduzeni smo
1 ja
2 beni
3 rum
![]()
![]()

- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Re: Neoženjeni muškarci
Gdje Animals?
Da nije i on najavio srceparajući oprost odavde
.
Da nije i on najavio srceparajući oprost odavde
Ostalo je cutanje.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2320 times
- Been thanked: 5737 times
Ja i ti cemo se krhat i drogirat a ostali nek rade sta hoceSibila wrote: 22 Dec 2020, 01:50
dakle ovako cemo ...![]()
zaduzeni smo
1 ja
2 beni
3 rum
![]()
![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28353 times
- Been thanked: 32413 times
Re: TROSJED
Dofu neima pojma ni sta je jahta a zamisli ovo ostalo 
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Re: MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku
Koji moji predstavnici?Lavlje_srce wrote: 22 Dec 2020, 21:36Bilo ko da to izjavi, za mene je primitivac i rekla bih mu to u oci, jer osoba s takvim mentalnim sklopom ne zasluzuje biti ni Predsjednik Kucnog Savjeta.Fuddo wrote: 22 Dec 2020, 21:31Aha, primitivac je predsjednik drzave
Uopste te ne pogadja,
Samo hrabro.
Sto se tice frustracija, ne bih, zaista.
Oplakaces bezveze, a ja zelim da se fino druzimo, volimo i to...
Jesu li tvoji predstavnici uputili ostru diplomatsku notu Hrvatskoj zbog ksenofobije ispoljene u datoj izjavi? Oops...nisu zar ne, jer njihova jedina briga je da sto duze ostanu na vlasti, a onda da se sto bezbolnije povuku. Reci da jesu.
Nemam radi cega oplakati.
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4125 times
- Been thanked: 3097 times
Re: MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ ODUŠEVILA EVROPU: Evo kako je došlo do odluke da nastupa za Hrvatsku
Evo, prvi clanak na koji sam naletjela govori isto sto sam i ja rekla:
'Budući da se razgovor odvijao u vrijeme obljetnice Dejtonskog sporazuma, Milanović je upitan i za mišljenje o odnosima u Bosni i Hercegovini. Lista njegovih, eufemistički rečeno, kontroverznih izjava i poteza povezanih s Bosnom i Hercegovinom, dugačka je i zabrinjavajuća, od one najgore – “pa nećemo valjda Hrvate u Bosni i Hercegovini ostaviti same s onima [misli se Bošnjacima]”, preko definiranja stanja u Bosni i Hercegovini riječima koje su bliže psovci i jeziku uličnih primitivaca nego normalnom građanskom diskursu, pa do primanja međunarodno izoliranog i ozloglašenog Milorada Dodika kao “državnika”. Za razliku od Vlade, koja se užasava zbog bliske komunikacije Dodika i Dragana Čovića, Milanović je potiče, dobrim dijelom zbog ekonomskih interesa svojih financijera u dijelu Bosne i Hercegovine u kojem je Dodik apsolutni gospodar, ali taj postupak, koji je motiviran netransparentnim ekonomskim interesima, pokušava zaodjenuti u plašt “promišljene politike” i “poticanja dijaloga”.'
.
.
.
Diplomatski dril, u svakoj ozbiljnoj diplomatskoj službi, diplomatskim službenicima nameće metajezik, čija je glavna odlika da se niti jednom rečenicom, niti jednim izrazom ne antagonizira nikoga, da se sve što se želi reći izgovori na način koji nikome neće biti iritantan ili izazivački. Politički imenovane veleposlanike nakon nekoliko izgovorenih rečenica lako možete razlikovati od onih koji su karijeru gradili kao profesionalni diplomati, upravo prema tome koliko su internalizirali taj metajezik. Zato je nevjerojatno da čovjek, koji je cijelo desetljeće bio zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova i tamo dostigao relativno visok diplomatski rang, može izgovoriti frazu: “prvo sapun, onda parfem”.
https://balkans.aljazeera.net/opinions/ ... -i-parfemu
'Budući da se razgovor odvijao u vrijeme obljetnice Dejtonskog sporazuma, Milanović je upitan i za mišljenje o odnosima u Bosni i Hercegovini. Lista njegovih, eufemistički rečeno, kontroverznih izjava i poteza povezanih s Bosnom i Hercegovinom, dugačka je i zabrinjavajuća, od one najgore – “pa nećemo valjda Hrvate u Bosni i Hercegovini ostaviti same s onima [misli se Bošnjacima]”, preko definiranja stanja u Bosni i Hercegovini riječima koje su bliže psovci i jeziku uličnih primitivaca nego normalnom građanskom diskursu, pa do primanja međunarodno izoliranog i ozloglašenog Milorada Dodika kao “državnika”. Za razliku od Vlade, koja se užasava zbog bliske komunikacije Dodika i Dragana Čovića, Milanović je potiče, dobrim dijelom zbog ekonomskih interesa svojih financijera u dijelu Bosne i Hercegovine u kojem je Dodik apsolutni gospodar, ali taj postupak, koji je motiviran netransparentnim ekonomskim interesima, pokušava zaodjenuti u plašt “promišljene politike” i “poticanja dijaloga”.'
.
.
.
Diplomatski dril, u svakoj ozbiljnoj diplomatskoj službi, diplomatskim službenicima nameće metajezik, čija je glavna odlika da se niti jednom rečenicom, niti jednim izrazom ne antagonizira nikoga, da se sve što se želi reći izgovori na način koji nikome neće biti iritantan ili izazivački. Politički imenovane veleposlanike nakon nekoliko izgovorenih rečenica lako možete razlikovati od onih koji su karijeru gradili kao profesionalni diplomati, upravo prema tome koliko su internalizirali taj metajezik. Zato je nevjerojatno da čovjek, koji je cijelo desetljeće bio zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova i tamo dostigao relativno visok diplomatski rang, može izgovoriti frazu: “prvo sapun, onda parfem”.
https://balkans.aljazeera.net/opinions/ ... -i-parfemu
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4125 times
- Been thanked: 3097 times
Pa po upisima izgleda da te predstavlja SDA.
No, ne brini, Zeljko Komsic ga je rastavio na proste faktore.
"Nemam niti želju niti namjeru ulaziti u bilo kakvu ozbiljnu raspravu s predsjednikom Republike Hrvatske, jer je takva rasprava jednostavno nemoguća i za nju vam je potrebna psihički stabilna osoba, bez obzira kakvi su joj argumenti i slažete li se ili ne", kazao je Željko Komšić za N1 u reakciji nakon izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića.
"Dužan sam reagirati, prije svega vodeći računa o pozicijama na kojima se nalazimo i Milanović i ja. Svjedoci smo niza uvredljivih, nadobudnih, na granici dobrog ukusa, lažljivih, nediplomatskih, itd. izjava koje je Milanović dao vezano za BiH od trenutka kada je postao predsjednikom Hrvatske. Međutim, posljednjom izjavom, kojom se pokušava nametnuti kao glavni i dežurni 'higijeničar' ovog dijela Balkana, zaslužio je da mu se direktno odgovori. Navodni miomirisi kulture i europeizma kojim se ponosi Milanović i zbog kojih smatra da ima pravo svima dijeliti lekcije, zapravo jesu smrad truleži šovinizma i fašizma koji se nalazi u njemu iz njega progovara. I nema tog sapuna, a ni parfema koji mogu saprati i prikriti takav smrad. Jasno je svima koji ga znaju da je Milanović jedan nadobudni, egocentrični napuhanko, ali je poprilična novost da je sklon ubermenschovskom fašizmu. Nažalost, predsjednik je susjedne države.", kazao je drugi bošnjački član Predsjedništva za N1."
https://www.dnevnik.ba/vijesti/komsic-o ... on-fasizmu
End of story.
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ne predstavlja,Lavlje_srce wrote: 22 Dec 2020, 21:53Pa po upisima izgleda da te predstavlja SDA.
No, ne brini, Zeljko Komsic ga je rastavio na proste faktore.![]()
"Nemam niti želju niti namjeru ulaziti u bilo kakvu ozbiljnu raspravu s predsjednikom Republike Hrvatske, jer je takva rasprava jednostavno nemoguća i za nju vam je potrebna psihički stabilna osoba, bez obzira kakvi su joj argumenti i slažete li se ili ne", kazao je Željko Komšić za N1 u reakciji nakon izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića.
"Dužan sam reagirati, prije svega vodeći računa o pozicijama na kojima se nalazimo i Milanović i ja. Svjedoci smo niza uvredljivih, nadobudnih, na granici dobrog ukusa, lažljivih, nediplomatskih, itd. izjava koje je Milanović dao vezano za BiH od trenutka kada je postao predsjednikom Hrvatske. Međutim, posljednjom izjavom, kojom se pokušava nametnuti kao glavni i dežurni 'higijeničar' ovog dijela Balkana, zaslužio je da mu se direktno odgovori. Navodni miomirisi kulture i europeizma kojim se ponosi Milanović i zbog kojih smatra da ima pravo svima dijeliti lekcije, zapravo jesu smrad truleži šovinizma i fašizma koji se nalazi u njemu iz njega progovara. I nema tog sapuna, a ni parfema koji mogu saprati i prikriti takav smrad. Jasno je svima koji ga znaju da je Milanović jedan nadobudni, egocentrični napuhanko, ali je poprilična novost da je sklon ubermenschovskom fašizmu. Nažalost, predsjednik je susjedne države.", kazao je drugi bošnjački član Predsjedništva za N1."
https://www.dnevnik.ba/vijesti/komsic-o ... on-fasizmu
End of story.![]()
U tim diplomatskim krugovima trenutno je onaj Pompeo.
Ja samo navijam za SDA, cisto zato sto te nervira, i zato sto mene nervira sabina cudic.
A inace, bas me briga i za sda i za sabinu.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman