Masamune
23 Dec 2020, 08:22
spacebound wrote: 23 Dec 2020, 08:12
MarlboroGold wrote: 23 Dec 2020, 08:08
Ne treba. Kulturno okrenuti leđa i otići dalje. Za mene je on budaletina
Imate, ali ni blizu našim nagonima. Uz to mnoge studije ukazuju da mi više uživamo u seksu i zato ga obično prije i potenciramo. I to je bitan faktor.
A da li su bas svi ljudi isti, svi jednak libido imaju?
Mogu se navesti neke stvari za vecinu, ako tako statistika pokazuje, e, ali ima i ona manjina. Kao ne postoje aseksualne osobe? Vjerovali ili ne i muskarci mogu biti.
Ali ne, hajmo odmah zenu prozvat rospijom koja mu ne da, i on se jadnicak pati cekajuci od nje jednom godisnje k'o da joj je zlatna i nigdje drugo naci ne moze, ako ona ne da
Nemaju naravno, ali manjina je ipak manjina jbg.
Pa može tražiti na drugom mjestu, ali očigledno su na istoj valnoj dužini po pitanju drugih stvari. Samo što ona nije svjesna da je on u tom slučaju i njen rob, ali i rob vlastitih nagona i biologije. To je patnja koliko god da oni to svijetu predstavljaju da je nešto sasvim normalno. I ovakva apstinencija daleko više pogađa njega nego nju.
Jbt nekad je dovoljno da mi žena sjedne u krilo da onaj dole počne izlaziti iz kuće, a gdje je ostalo

People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.