Bizarne vijesti

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8903 times
Been thanked: 5652 times
Status: Offline

Re: Par iz Teksasa zivi zajedno sa bivolom

Post by Mister No »

Fuddo wrote: 23 Dec 2020, 22:04
Mister No wrote: 23 Dec 2020, 20:29

Prošfercovaće ga Fudo u avionu.
Direkt iz Yellowstona.
Kad u penziju odem abd.
I vodicu ga na koride.
Ima da sve one Bajrine bikove pobucamo.
Ko Haso sto je imo nepobjedivog Žuću u borbama pasa.
Gdje god je koja borba Žućo podere sve živo.
Pitali ga ovi odakle mu taj Žućo i koja je pasmina?
Kaze Haso:"Veze nemam, donio mi Meho iz Afrike.
Reko mi je da ga tamo zovu lav. Samo moro sam ga brate obrijat, ima bas puno dlaka." :D.
Last edited by Mister No on 24 Dec 2020, 01:53, edited 1 time in total.
The Dark Side Of The Forum...
Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Post by Hurija »

TAFKAP wrote: 23 Dec 2020, 20:16 imaju li djece?
Imaju mutante pola ljudi ,pola bivoli 😂
Ostalo je cutanje.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22197 times
Been thanked: 20286 times

Post by Masamune »

Lavlje_srce wrote: 23 Dec 2020, 22:25
tuzlak1212 wrote: 23 Dec 2020, 22:18 Zamisli muke da se vezes za bivola jbt :grana
Nema Amerima ravnih u ludilu. Kaze par puta ga zamalo ubio, ali voli ono zvijer. :sjedi
Amer odmah uzme oružje i puca. Svaki drugi poput ovih drži pušku kraj kreveta i pištolj u prvoj ladici :oo
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

Post by CikCikCikPogodi »

MarlboroGold wrote: 23 Dec 2020, 22:47
Lavlje_srce wrote: 23 Dec 2020, 22:25

Nema Amerima ravnih u ludilu. Kaze par puta ga zamalo ubio, ali voli ono zvijer. :sjedi
Amer odmah uzme oružje i puca. Svaki drugi poput ovih drži pušku kraj kreveta i pištolj u prvoj ladici :oo
Nema ljepseg i pouzdanijeg komada oruzja od revolvera. To svaka kuca mora imati. Samo mi smo nebo i zemlja pored njih. Tamo kod njih u Teksasu neko ti dode stoku ukrasti dok pase, mozes ga ubiti ako hoces. To apsolutno postujem.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22197 times
Been thanked: 20286 times

Post by Masamune »

CikCikCikPogodi wrote: 23 Dec 2020, 22:58
MarlboroGold wrote: 23 Dec 2020, 22:47
Nema ljepseg i pouzdanijeg komada oruzja od revolvera. To svaka kuca mora imati. Samo mi smo nebo i zemlja pored njih. Tamo kod njih u Teksasu neko ti dode stoku ukrasti dok pase, mozes ga ubiti ako hoces. To apsolutno postujem.
Poštuju ljudi Ustav i bukvalno ga žive. Tako i treba. Eh sad druga priča je treba li šta mijenjati po pitanju toga.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7894 times
Been thanked: 18662 times

Post by Maja »

Sto Julija kaze, ako je njima fino, podrzavam :oo
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9728 times
Been thanked: 11468 times

Re: Bizarne vijesti

Post by Krokodil Behko »

Oženjeni muškarac iskopao tunel do kuće svoje ljubavnice, uhvatio ga njezin muž

Image

OŽENJENI muškarac morao je jako puno toga objasniti supruzi kad ga je uhvatio muž ljubavnice pokraj rupe uz kuću za koju se ispostavilo da je tunel koji povezuje njihove domove.

Meksiko je poznat po mreži tajnih podzemnih tunela koje narkokarteli koriste za transport svojih ilegalnih tereta, no čini se kako istu tehniku neki primjenjuju i kad su u pitanju bračne afere, piše Oddity Central.

Zidar iz meksičke savezne države Baja Antonio Alberto imao je aferu s udanom ženom, a kako bi bio siguran da ga nitko ne vidi kad posjećuje ljubavnicu Pamelu, počeo je raditi na podzemnom tunelu koji se protezao sve od njegovog doma do ljubavnice. No, prema izvještajima lokalnih medija, ono na što nisu računali je da će se Jorge jednoga dana vratiti ranije s posla.

Jednog dana, dok su Alberto i Pamela konzumirali svoju aferu, suprug žene došao je kući i ostao u šoku. Zidar se navodno pokušao sakriti od bijesnog supruga pa je otpuzao u svoj "ljubavni tunel". No na njegovu nesreću, Jorge ga je počeo tražiti po kući, prije nego što je otkrio ulaz u tunel.

Muž se uvukao u tunel i završio u Albertovoj kući, gdje ga je zidar preklinjao da ništa ne govori jer je njegova supruga u drugoj sobi i ne želi da sazna za njegovu aferu. To je Jorgea još više razbjesnilo i dvojac se potukao. Kad je šokirana žena uočila da se njezin suprug tuče s nepoznatim muškarcem, pozvala je policiju i Alberto nije imao izbora nego priznati svoju nevjeru.

Fotografije "ljubavnog tunela" procurile su na meksičkim društvenim mrežama prošlog tjedna i brzo su postale viralne. Priču su prenijeli nacionalni i međunarodni portali, a Alberta su mnogi uspoređivali s kraljem droge El Chapom.
Mister No

Post by Mister No »

Jos jedan dokaz da ljubav ne zna za granice. :D.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2946 times

Post by Pasaga »

ovo je garant onaj sto ima cunu skorom od metra :grana
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 9716 times
Been thanked: 8351 times

Post by Zizi »

Šteta što ranije nije naučio da se zaklela zemlja raju da se sve tajne saznaju. :julia
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9905 times
Been thanked: 16705 times

Post by spacebound »

:haha
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Skriva se, i misli: ako me uhvati u nevjeri, u zemlju ću propasti.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4352 times
Been thanked: 3287 times

Post by Melek »

Sigurno je u pitanju dobra rupa, dok iskopa onoliku rupu :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7894 times
Been thanked: 18662 times

Post by Maja »

Mister No wrote: 03 Jan 2021, 12:24 Jos jedan dokaz da ljubav ne zna za granice. :D.
Mislis, jos jedan dokaz da muskarci razmisljaju donjom glavom :oo
Mister No

Post by Mister No »

Maja wrote: 03 Jan 2021, 19:47
Mister No wrote: 03 Jan 2021, 12:24 Jos jedan dokaz da ljubav ne zna za granice. :D.
Mislis, jos jedan dokaz da muskarci razmisljaju donjom glavom :oo
Romantika bona.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2827 times
Been thanked: 23337 times

Post by HAVANA »

Fakat sto moze musko pobudalit od vagine to je cudo jedno. Eki tunel iskopo. Pa zar nista jednostavnije nije bilo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40955 times
Been thanked: 27511 times

Taj ludi svijet Ispovjest najtraženijeg žigola na svijetu: Za jednu noć zaradi i do 200.000 dolara

Post by Rum »

Njegov je posao nešto o čemu se ne govori. Eskort, muška prostitutka, žigolo. Nazivaju ga raznim imenima. On sebe, samo jednim – Slatki Roy. Žigolo.

Visok, crn. Plave oči. Roberto Dulce jedan je od najtraženijih žigola na svijetu. Talijanski pastuh i seks mašina, kako mu žene tepaju. Ali taj seks će i koštati. I to puno. Ali toga se ne srami.

Ako je gladna, žena ode u restoran. Ako ima psihičkih problema, ode kod psihologa. Ako joj treba seks, dođe kod Roberta. Tako on objašnjava svoj posao u kojem sve kreće od – izgleda. Ili kako ga on zove – vitrine. Ipak je to ono što prodaje.

U svom ormaru ima 40-ak odijela. Stotinjak košulja. Cipela. Sve šivano i izrađeno po mjeri.

“Posljednjih 15 godina radim samo ovo u životu. Dakle, ne sramim se. Radim društveno koristan rad, poznat sam i pouzdan u svom poslu. Ne sramim se”, kaže Roberto.

U Italiji je prostitucija legalna. Ali na zemlju se gleda kao na konzervativnu, u kojoj dominiraju muškarci. Zato njegovu popularnost mnogi vide kao preuzimanje kontrole od strane žena. Jer njegove klijentice su samo žene. Dobrostojeće djevojke, dame, gospođe. Njih na stotine.

Image

Njegov je posao nešto o čemu se ne govori. Eskort, muška prostitutka, žigolo. Nazivaju ga raznim imenima. On sebe, samo jednim – Slatki Roy. Žigolo.

Visok, crn. Plave oči. Roberto Dulce jedan je od najtraženijih žigola na svijetu. Talijanski pastuh i seks mašina, kako mu žene tepaju. Ali taj seks će i koštati. I to puno. Ali toga se ne srami.

Ako je gladna, žena ode u restoran. Ako ima psihičkih problema, ode kod psihologa. Ako joj treba seks, dođe kod Roberta. Tako on objašnjava svoj posao u kojem sve kreće od – izgleda. Ili kako ga on zove – vitrine. Ipak je to ono što prodaje.

U svom ormaru ima 40-ak odijela. Stotinjak košulja. Cipela. Sve šivano i izrađeno po mjeri.

“Posljednjih 15 godina radim samo ovo u životu. Dakle, ne sramim se. Radim društveno koristan rad, poznat sam i pouzdan u svom poslu. Ne sramim se”, kaže Roberto.

U Italiji je prostitucija legalna. Ali na zemlju se gleda kao na konzervativnu, u kojoj dominiraju muškarci. Zato njegovu popularnost mnogi vide kao preuzimanje kontrole od strane žena. Jer njegove klijentice su samo žene. Dobrostojeće djevojke, dame, gospođe. Njih na stotine.

Imao je Roberto i bizarniz zahtjeva i iskustava. “Imao sam zahtjeve koje sam odbio. Na primjer, žena koja zove da je muž vidi sa mnom dok mi pruža felaciju. Smatrao sam to lošim ukusom i odbio. Jedna me žena unajmila da joj glumim muža da bi od roditelja dobila novac.

Na neki način htjela ih je usrećiti. Bili su u poodmakloj dobi. Željeli su vidjeti kćer u braku. Ja sam im ispunio tu želju. To je ono ironično. Mogu vam spomenuti i ženu oboljelu od raka kojoj sam bio posljednja želja. Unajmila su me njezina djeca. Nisu mi rekli o čemu je tačno riječ, da im je majci preostalo još samo nekoliko mjeseci života. Bio sam joj posljednja želja. Ta je žena poslije umrla.

Jedna me žena nazvala radi masaže dok nas je njezin sin kriomice promatrao i masturbirao. To mi se činilo vrlo uvrnutim. Smatram to negativnim iskustvom. Što se tiče pozitivnih iskustava, jedna žena koja je lezbijka nazvala me jer je željela da nas vide zajedno. Kandidirala se za gradonačelnicu i željela je da nas njezini sugrađani vide zajedno, jer se šuškalo o tome da je lezbijka. Željela im je pokazati da je heteroseksualna i da je u vezi sa mnom”, kaže.

Imao je Roberto i bizarniz zahtjeva i iskustava. “Imao sam zahtjeve koje sam odbio. Na primjer, žena koja zove da je muž vidi sa mnom dok mi pruža felaciju. Smatrao sam to lošim ukusom i odbio. Jedna me žena unajmila da joj glumim muža da bi od roditelja dobila novac.

Na neki način htjela ih je usrećiti. Bili su u poodmakloj dobi. Željeli su vidjeti kćer u braku. Ja sam im ispunio tu želju. To je ono ironično. Mogu vam spomenuti i ženu oboljelu od raka kojoj sam bio posljednja želja. Unajmila su me njezina djeca. Nisu mi rekli o čemu je tačno riječ, da im je majci preostalo još samo nekoliko mjeseci života. Bio sam joj posljednja želja. Ta je žena poslije umrla.

Jedna me žena nazvala radi masaže dok nas je njezin sin kriomice promatrao i masturbirao. To mi se činilo vrlo uvrnutim. Smatram to negativnim iskustvom. Što se tiče pozitivnih iskustava, jedna žena koja je lezbijka nazvala me jer je željela da nas vide zajedno. Kandidirala se za gradonačelnicu i željela je da nas njezini sugrađani vide zajedno, jer se šuškalo o tome da je lezbijka. Željela im je pokazati da je heteroseksualna i da je u vezi sa mnom”, kaže.

Ne završi svaki poziv seksom. Žene zovu i zbog drugih stvari – pratnje u kazalištu, na putovanju, vjenčanju, pogrebima. On je tu da udovolji i zadovolji, kaže.

Radio je kao plesač i striper. Žigolo je postao slučajno, kada mu je gospođa s nastupa platila da njezinog muža učini ljubomornim.

Dobro tijelo, lijepo lice. Takva će osoba dobiti puno više bodova kod žena koje traže eksort, seks. I zato je u teretani gotovo svaki dan.

“Tijelo je važno za taj prvi pristup, no nakon upoznavanja, kad si u krevetu s njom, to više nije ključni faktor. Ona više gleda sadržaj, pamet. Tijelo je već vidjela i odabrala te zbog njega”, pojašnjava Roberto

Od svog imena napravio je brend. Način života koji rijetki razumiju. I odobravaju. Pitaju ga, što će njegova buduća žena misliti o njegovoj prošlosti, hoće li tada posao propasti?

“Ne vjerujem da ću se oženiti. Nisam monogaman i volim skakati s cvijeta na cvijet. Često varam žene. U mene se ne mogu pouzdati. Brak nije jedan od mojih ciljeva za budućnost. Mogu zamisliti odnos koji se temelji na kompromisu, ali siguran sam u to da se ne želim oženiti. Nemam takvih namjera”, kaže on.

Nezadovoljnih klijentica nema, kaže. Samo nezadovoljnih i ljubomornih muževa. Bilo je i hapšenja jer ga je policija zamijenila za mafijaša dok je bio s jednom ženom.

Naziva se alfa muškarcem koji voli žene. Na dva sata ili nešto više koliko provede s njima. Seks prodaje filmove, serije, glazbu. Zašto ne bi i stvarni život? Ono što ljudi smatraju svojom intimom, on je unovčio. I to debelo. Mnogi bi muškarci rekli – ima sve što se može poželjeti.

Last edited by Rum on 07 Jan 2021, 16:55, edited 1 time in total.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3781 times
Been thanked: 6953 times

Re: Taj ludi svijet Ispovjest najtraženijeg žigola na svijetu: Za jednu noć zaradi i do 200.000 dolara

Post by Matan »

San svakog muskarca..
Da imam dvadeset, sad bi osnovao tu djelatnost..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
vrhbosnica
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 26 times

Re: Taj ludi svijet Ispovjest najtraženijeg žigola na svijetu: Za jednu noć zaradi i do 200.000 dolara

Post by vrhbosnica »

Uz Talijana, najviše posla ima Hikaru Aizawa koji je navodno najplaćeniji žigolo u Japanu. Žene ga obasipaju darovima i luksuznim poklonima, pa je njegov dom pun skupih stvari. Priznao je i kako je u jednu večer zaradio nevjerojatnih 200 tisuća dolara!
Image
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2827 times
Been thanked: 23337 times

Post by HAVANA »

animals wrote: 07 Jan 2021, 16:52 San svakog muskarca..
Da imam dvadeset, sad bi osnovao tu djelatnost..
Ma bjezi ba ko ce se jebavat.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Post Reply

Return to “Razno”