Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zagorka wrote:Ja sam napravila plan za 2013. Naravno, zajedno s mm. Potanko smo sve isplanirali i što se tiče posla i svega ostalog
To se tako radi dragi moji, a ne kao većina koja u novu godinu krene kao muha bez glave, pa onda kuku jao
Bravo
Volim ljude koji su organizovani i koji znaju šta hoće.
Bravo trepka
Sad ću da napišem kolumnu u vezi tvoje trpeze.
Samo da napomenem da sam prešao 1 000 postova. Ako ovim tempom nastavim, do 2052. ću imati dva miliona
Ja sam imala kod sebe feštu za Novu. Daj ovo, daj ono...na kraju su me izludjeli, pa sam pobjegla iz stana i ostavila njih da se snalaze kako znaju i umiju.
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Dobio sam fin novogodišnji poklon. Račun za telefon od 10 000KM. Ubi me ženino zvanje roditelja a ja ne mogu da joj kažem nemoj ženo, nemamo para. Previše je vezana za roditelje i ne mogu da joj otmem telefon jer se onda bojim da ćemo morati ići kod njih svako drugi dan. Nisam slavio Novu i nismo kitili jelku jer to kod nas nije običaj.
Jasmine kod nas u Njemačkoj jelku kite i muslimani, ali i muslimani iz drugih zemalja, a ne samo iz BiH.
Dok oni u BiH ne kite. BiH je zahvatila neka nova struja i pojavili su se muslimani m92 koji nikad neće imati moje poštivanje.
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
Ja sam morala ostati kod kuće za Novu. Imali smo par poziva, ali nisam htjela nikom dati ključ od stana.
Ne mogu zamisliti da mi neko ulazi u stan i prebire po ladicama.