Kakvo jačanje visokog predstavnika i kakvi bakrači

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Balkan ubi Merkelova dobronamjernost,demokratijaTaare wrote: 24 Dec 2020, 13:44 Ma smrdljivim nijemcima je potrebna radna snaga i učinit će sve da ostane ovo stanje u bih kako bi mladi stručni kadar napustio istu i krenuo put njemačke.
Kakvo jačanje visokog predstavnika i kakvi bakrači![]()
Eto narod iz raja bježi u smrdljivu Njemačku dokle je to došlo.Taare wrote: 24 Dec 2020, 13:44 Ma smrdljivim nijemcima je potrebna radna snaga i učinit će sve da ostane ovo stanje u bih kako bi mladi stručni kadar napustio istu i krenuo put njemačke.
Pitam se koliko čovjek mora biti ograničen da dođe do tog zaključkaMirelam wrote: 24 Dec 2020, 14:04Eto narod iz raja bježi u smrdljivu Njemačku dokle je to došlo.Taare wrote: 24 Dec 2020, 13:44 Ma smrdljivim nijemcima je potrebna radna snaga i učinit će sve da ostane ovo stanje u bih kako bi mladi stručni kadar napustio istu i krenuo put njemačke.
![]()
dok ovo procitaju pojedine forumasice,bit ces bjenMelek wrote: 24 Dec 2020, 14:52 Ma cijela zapadna Europa je u debelom k. Sve su stariji a sve se manje djece radja. Taj je trend u principu krenuo onog dana kad se konstelacija uloga covjek-zena promijenila, pa je zensku dozvoljeno da od domacice bude supermen. To je lijepa, humana i pravedna stvar ali zato pogubna za drustvo u kojem se to praktikuje.
Bgm Melek otego mudaPasaga wrote: 24 Dec 2020, 14:55dok ovo procitaju pojedine forumasice,bit ces bjenMelek wrote: 24 Dec 2020, 14:52 Ma cijela zapadna Europa je u debelom k. Sve su stariji a sve se manje djece radja. Taj je trend u principu krenuo onog dana kad se konstelacija uloga covjek-zena promijenila, pa je zensku dozvoljeno da od domacice bude supermen. To je lijepa, humana i pravedna stvar ali zato pogubna za drustvo u kojem se to praktikuje.
![]()
Imam alibi. Reko sam da je to lijepa, humana i pravedna stvarPasaga wrote: 24 Dec 2020, 14:55dok ovo procitaju pojedine forumasice,bit ces bjenMelek wrote: 24 Dec 2020, 14:52 Ma cijela zapadna Europa je u debelom k. Sve su stariji a sve se manje djece radja. Taj je trend u principu krenuo onog dana kad se konstelacija uloga covjek-zena promijenila, pa je zensku dozvoljeno da od domacice bude supermen. To je lijepa, humana i pravedna stvar ali zato pogubna za drustvo u kojem se to praktikuje.
![]()
Vratiti se u banana državu i sistem koji podržava taj isti zapad i to isključivo zbog vlastite koristi? Neka, hvala.
Zajebavam se. Neka vas tamoTaare wrote: 24 Dec 2020, 15:59Vratiti se u banana državu i sistem koji podržava taj isti zapad i to isključivo zbog vlastite koristi? Neka, hvala.
Mislim da bismo se merlin, duminjo i ja vrlo rado vratili u bih, ali ne u ovakvu bih koja je, realno, u qrcu, a ništa ne možeš promijeniti.
SociologBosmal wrote: 24 Dec 2020, 13:06 Za Behka,
Opet bijah ja upravu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemack ... /201224070
ProHrvatski, i proHdz covjek u sadejstvu s Rusima. Nisam optimist.
Zele Amere da izbace iz ove igre dok je Biden.
Nisi upravu. Nikad se ne prosipam, i to znas vrlo dobro.Krokodil Behko wrote: 24 Dec 2020, 17:50SociologBosmal wrote: 24 Dec 2020, 13:06 Za Behka,
Opet bijah ja upravu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemack ... /201224070
ProHrvatski, i proHdz covjek u sadejstvu s Rusima. Nisam optimist.
Zele Amere da izbace iz ove igre dok je Biden.
Hajde, ne prosipaj se, kao i obično.
Jel ti to stvarno misliš, da smo mi ostali svi redom seljaci, pa ne znamo otvoriti neki portal, na primjer Istraga, pa donijeti otuda prvu špekulaciju, na koju naiđemo. Tako uvijek i radiš. Da ti je da budeš prvi, a kad ispadne pogrešno, onda te nema da kažeš "Samo za Behka"
Pa nece taj biti visoki predstavnik.SociologBosmal wrote: 24 Dec 2020, 17:58Nisi upravu. Nikad se ne prosipam, i to znas vrlo dobro.Krokodil Behko wrote: 24 Dec 2020, 17:50
Jel ti to stvarno misliš, da smo mi ostali svi redom seljaci, pa ne znamo otvoriti neki portal, na primjer Istraga, pa donijeti otuda prvu špekulaciju, na koju naiđemo. Tako uvijek i radiš. Da ti je da budeš prvi, a kad ispadne pogrešno, onda te nema da kažeš "Samo za Behka"
Nadji samo 1 rijec gdje sam se" prosuo,", al' samo jednu.
Ko će vam tad plaćati porez i puniti kase?prog321 wrote: 24 Dec 2020, 16:21 Jos da nam je ove crvene napasti rastjerati u njemacku i sve u dure.
Ali ne mozes ih ni kliještima otrgnuti sa uhljebskih pozicija.![]()
SociologBosmal wrote: 24 Dec 2020, 17:58Nisi upravu. Nikad se ne prosipam, i to znas vrlo dobro.Krokodil Behko wrote: 24 Dec 2020, 17:50
Nadji samo 1 rijec gdje sam se" prosuo,", al' samo jednu.