Tako je.
I uspjevam.
Ja okom, ti skokom.
Moderator: VIP

De Mute prodji me se.. samo sam ljuta sto za svoj blagdan radim i to je sve..Mutevelija wrote: 24 Dec 2020, 21:44Meni je ruzno sto si napisala muslimani I Srbi a ne muslimani I.pravoslavci ili Bosnjaci I Srbi.Merlin246 wrote: 24 Dec 2020, 21:38 Razmisljam koliko je ruzno sto su mi stavili danas da radim drugu smjenu kad je moj blagdan a neki muslimani i srbi jutros u prvoj i cak slobodni.. bezobrazluk bas.. i ovo je zadnji put da sam pristala raditi prekovremene..![]()
Neki dan si spomenula ako.se udam.za Bosanca a ne Hrvata.a znamo da si.mislila na Bosnju ali nisi eto.izustila
Ali dobro.sa obzirom.da imas mubarek dane necu ti puno.zamjeriti

Mozda je I stvar navike to viseMerlin246 wrote: 24 Dec 2020, 22:40De Mute prodji me se.. samo sam ljuta sto za svoj blagdan radim i to je sve..Mutevelija wrote: 24 Dec 2020, 21:44
Meni je ruzno sto si napisala muslimani I Srbi a ne muslimani I.pravoslavci ili Bosnjaci I Srbi.
Neki dan si spomenula ako.se udam.za Bosanca a ne Hrvata.a znamo da si.mislila na Bosnju ali nisi eto.izustila
Ali dobro.sa obzirom.da imas mubarek dane necu ti puno.zamjeriti

Rugao se lonac loncu a oba su supljaMerlin246 wrote: 24 Dec 2020, 23:11 Majke mi vece opsesije od ove Mundzi - Fudo na forumu do sad nije biloi to su osjecaji uzajamni

I tebe bi tvoja zena pratila da je imas.prog321 wrote: 24 Dec 2020, 22:43 Opasno te hasiba prati fudara.
Provjeri da ti na drugoj strani zena ne tipka pod tim nazivom?
![]()

Jesi vidila sta je ljubav.Merlin246 wrote: 24 Dec 2020, 23:11 Majke mi vece opsesije od ove Mundzi - Fudo na forumu do sad nije biloi to su osjecaji uzajamni
Ma on je za mene proslost

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

vrhbosnica wrote: 24 Dec 2020, 21:37Mutevelija wrote: 24 Dec 2020, 20:19 Kazem ja sinoc treban u Olovo kolegi, a svi tu sjedimo.
Kaze on da me zafrka eej ti si na mom bolovo.
Ja odgovorih " ti na mom ziv I zdrav bio "![]()

Ma e petek i to božićno jutro, nek snivaju mutno baš me brige

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests