"Kako je tebi sresti se sa melecima,
Nekoga ce pozdraviti i blago mu reci,
Zivi prijatelju u vjecnoj sreci,
Nekoga ce mrkim imenom prozvati,
Znas li gdje si doso zalosna ti mati,
Ti si cuo za nas da cemo ti doci,
Ko na ispit dode,
ZALOSNO CE PROCI."
Moderator: VIP
"Kako je tebi sresti se sa melecima,
Jastaradi, evo sve letim
Ljudino, ne mozes odgpvoroti sa DA kad te neko pita spavas li. Znaci ne spavas, budan si i neko te pita. Kontas li?
Cek mink hoda sa onom policajkom jok to je mentalistgreeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:28 Skontao sam neku noc zackoljicu u seriji Monk, tj otkrio ko i Monk kako se ne radi o samoubistvu nego samo o ubistvu![]()
Otkako gledam Monka mislim da mi se ajkju povecao bar za dva
Valjda cu biti ovaj prviMutevelija wrote: 25 Dec 2020, 16:26"Kako je tebi sresti se sa melecima,
Nekoga ce pozdraviti i blago mu reci,
Zivi prijatelju u vjecnoj sreci,
Nekoga ce mrkim imenom prozvati,
Znas li gdje si doso zalosna ti mati,
Ti si cuo za nas da cemo ti doci,
Ko na ispit dode,
ZALOSNO CE PROCI."
Monk je odlicna serijagreeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:28 Skontao sam neku noc zackoljicu u seriji Monk, tj otkrio ko i Monk kako se ne radi o samoubistvu nego samo o ubistvu![]()
Otkako gledam Monka mislim da mi se ajkju povecao bar za dva
Ne kontamgreeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:30Ljudino, ne mozes odgpvoroti sa DA kad te neko pita spavas li. Znaci ne spavas, budan si i neko te pita. Kontas li?ElTriconi wrote: 25 Dec 2020, 16:28
Jastaradi, evo sve letim
Cuj ne mores odgovorit sa da kad spavas, ja ga j.... koga ne probudi kad ga neko pita spavas li![]()
Nije ovo policajka, obicna pomocnica, sestra, dadilja, sve mu jeMutevelija wrote: 25 Dec 2020, 16:30Cek mink hoda sa onom policajkom jok to je mentalistgreeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:28 Skontao sam neku noc zackoljicu u seriji Monk, tj otkrio ko i Monk kako se ne radi o samoubistvu nego samo o ubistvu![]()
Otkako gledam Monka mislim da mi se ajkju povecao bar za dvana kojem gledas ?
Nemam nisam htio kablovsku od oca dao mu I tV svoj izbacio iz sobegreeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:32Nije ovo policajka, obicna pomocnica, sestra, dadilja, sve mu jeMutevelija wrote: 25 Dec 2020, 16:30
Cek mink hoda sa onom policajkom jok to je mentalistna kojem gledas ?
A otisla mu Sharona prije dvije epizode. Sad mu dosla nova.... Ma na tajm autu, ako imas taj program
Pa ne mo's iskreno odgovoriti, mo's slagati. A tih koji pricaju u snu i odgovaraju na pitanja ima 13 na milju kilometara kvadratnih
Vidjaj ima l' ga na jutjubuMutevelija wrote: 25 Dec 2020, 16:33Nemam nisam htio kablovsku od oca dao mu I tV svoj izbacio iz sobegreeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:32
Nije ovo policajka, obicna pomocnica, sestra, dadilja, sve mu jeA otisla mu Sharona prije dvije epizode. Sad mu dosla nova.... Ma na tajm autu, ako imas taj program
![]()
Natalie je dobra, ai Sharona ce se dolaziti u posjetu.greeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:32Nije ovo policajka, obicna pomocnica, sestra, dadilja, sve mu jeMutevelija wrote: 25 Dec 2020, 16:30
Cek mink hoda sa onom policajkom jok to je mentalistna kojem gledas ?
A otisla mu Sharona prije dvije epizode. Sad mu dosla nova.... Ma na tajm autu, ako imas taj program
Ova Natalie mi djeluje zeznutija, a Sharona mu je bas sve udovoljavalaJulia-Klara wrote: 25 Dec 2020, 16:35Natalie je dobra, ai Sharona ce se dolaziti u posjetu.greeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:32
Nije ovo policajka, obicna pomocnica, sestra, dadilja, sve mu jeA otisla mu Sharona prije dvije epizode. Sad mu dosla nova.... Ma na tajm autu, ako imas taj program
Sharona ga je riktala samo tako![]()
Jebiga pajdo zgoda macku jebegreeneyes wrote: 25 Dec 2020, 16:34Pa ne mo's iskreno odgovoriti, mo's slagati. A tih koji pricaju u snu i odgovaraju na pitanja ima 13 na milju kilometara kvadratnihElTriconi wrote: 25 Dec 2020, 16:31
Ne kontam
Ja sam odgovaro sa da a imam i rodjaka koji prica u snu, nekad odgovori sta ga se pita![]()
Probavo sam, nece
More, pise da se moze koristiti za odrzavanje koze obuce hidriranom
Users browsing this forum: Masamune and 26 guests