Sto se duze iscekuje bude sladje , pa tako da ne bas pretjerivati
jednom sedmicno DA
Moderators: spacebound, Duminjo
po d uslovom da sedmica ima dva danaking95 wrote:da se nadovezem na temu
jednom sedmicno DA
Zajebaješ. Volio bi ti svaki danking95 wrote:da se nadovezem na temu
jednom sedmicno DA

ili mozda 5 puta u pet minutaMaca wrote:Zajebaješ. Volio bi ti svaki danking95 wrote:da se nadovezem na temu
jednom sedmicno DA
Normalno da bi volio, alkakva je situacija pa moram reci da mi je dobroMaca wrote:Zajebaješ. Volio bi ti svaki danking95 wrote:da se nadovezem na temu
jednom sedmicno DA
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
king95 wrote:da se nadovezem na temu
jednom sedmicno DA

ja obicvam reci...vučica wrote:koliko ti zdravlje dopustisve je to hrana tako i te stvari..hajd probaj da nejedes..nemos..tako ti to...hahahaha
daj Boze zdravlja pa kolko se moze

Krokodil Behko wrote:Helem, sutra idem. Obećala mi je i to detaljno. Neću pisati šta mi je obećala
pošto ovdje sve neki moralisti i antitalenti.

Čitaće i ostali. A ako ti budem pisao na pp misličeš da sam perverzan do bolaVeca wrote:Krokodil Behko wrote:Helem, sutra idem. Obećala mi je i to detaljno. Neću pisati šta mi je obećala
...i sta bi?...vratil' se ti?...meni mozes sve reci,nisam moralist,a o talentu se da razgovarat'!...Veco,ti si zalutala na ovu temu!
...onaj,ja upraznjavam 1x godisnje,a nekad' i manje!
![]()
da nijeVeca wrote:Krokodil Behko wrote:Helem, sutra idem. Obećala mi je i to detaljno. Neću pisati šta mi je obećala
...i sta bi?...vratil' se ti?...meni mozes sve reci,nisam moralist,a o talentu se da razgovarat'!...Veco,ti si zalutala na ovu temu!
![]()

Nisam ja Behka bona nego BehkoTigris wrote:Behka.......uljepsaj nama nesexacima zivot
![]()
![]()
![]()
ajde gdje ces pisati ?

Krokodil Behko wrote:Čitaće i ostali. A ako ti budem pisao na pp misličeš da sam perverzan do bolaVeca wrote:Krokodil Behko wrote:Helem, sutra idem. Obećala mi je i to detaljno. Neću pisati šta mi je obećala
![]()

blento59 wrote:da nijeVeca wrote:Krokodil Behko wrote:Helem, sutra idem. Obećala mi je i to detaljno. Neću pisati šta mi je obećala
![]()
jednom godisnje i to traje 365 dana
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests