Dobro, toga se ne sjecas. To se ne pika
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
- Belay Queen
- Inventar foruma

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 142 times
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Zaključila sam da si sirov za zajebanciju Almire i razilazilazimo se poprilicno u mišljenjima i komentarima .
Recimo sinoć je tvoj komentar o ljudima na nekom bivšem forumu bio bas neumjesan .
Inače i u odrasloj dobi tu tzv.enurezu odnosno noćno mokrenje ima od 0,5 do 2 odsto odraslih ljudi a ona dosta negativno utiče na dječake je u razvoju .
Recimo sinoć je tvoj komentar o ljudima na nekom bivšem forumu bio bas neumjesan .
Inače i u odrasloj dobi tu tzv.enurezu odnosno noćno mokrenje ima od 0,5 do 2 odsto odraslih ljudi a ona dosta negativno utiče na dječake je u razvoju .
Ostalo je cutanje.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55349 times
- Been thanked: 9873 times
Morel se zensko upisat?Hurija wrote: 26 Dec 2020, 13:46 Zaključila sam da si sirov za zajebanciju Almire i razilazilazimo se poprilicno u mišljenjima i komentarima .
Inače i u odrasloj dobi tu tzv.enurezu odnosno noćno mokrenje ima od 0,5 do 2 odsto odraslih ljudi a ona dosta negativno utiče na dječake je u razvoju .![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Može ali rjeđe Trico ,nažalost imaju rjedje ili česće Nervne bolesti od kojih obolijevaju različito spolovi .
Ostalo je cutanje.
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
-Doktore, svako jutro pišam u 8.ElTriconi wrote: 26 Dec 2020, 13:34 Meni se jednom desilo da sam sanjo uso ja u cenifu kad tamo zlatna solja
Ja se raspojaso i taman da pocnem urjenisat skontam spavam![]()
-Šta je tu problem?
-Budim se u 9.
Pogledaj do krajaElTriconi wrote: 26 Dec 2020, 13:32 Sto ne pita jestel se uneredili kad ste imali proljev? Haman ne postavljaju glupa pitanja na ote upitnike![]()
Ne mora da bude svakome lijep ovaj moj ali nije fino da se napise "ja ga ne bih stapom dirnula"Maja wrote: 26 Dec 2020, 13:33 Vi izgleda mislite sto je vama fino ili ruzno da tako mora biti i drugima.
Pogledajte samo Zensku temu pa cete vidjeti koliko nam se ukusi razlikuju.
I da se mene nazove "plitkom" zato sto mi se svidja odredjena "vrsta" momaka, stvarno nije u redu.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Sav sam sirov i neumjesan.Hurija wrote: 26 Dec 2020, 13:46 Zaključila sam da si sirov za zajebanciju Almire i razilazilazimo se poprilicno u mišljenjima i komentarima .
Inače i u odrasloj dobi tu tzv.enurezu odnosno noćno mokrenje ima od 0,5 do 2 odsto odraslih ljudi a ona dosta negativno utiče na dječake je u razvoju .![]()
Šta da radim?
Nije od tebe lijepo da napises nakon sto si vidjela dvije slike decka kojeg opce ne poznajes "de bogati merlin nadji nekog normalnog domaceg". To sto je tebi "normalno" meni mozda nije i mozda su meni preruzni muskarci koje bi ti birala al ne bih nikad ruzno tvog partnera komentirala.. Budem s onim koji mi se svidi u svakom smislu i potpuno mi je nevazno sto nije DOMACI.gospođa Brams wrote: 26 Dec 2020, 12:53Merlin, nije ti ovo lijepo da vrijedas sve nas zato sto ti je jedna forumasica napisala da joj se ne svidja tvoj momak.Merlin246 wrote: 26 Dec 2020, 12:32
Pa mora biti potrebe kad je vecina zena na ovom forumu iskompleksirano, ocajno, nezadovoljno sobom, ogorceno na citav svijet i onda nitko ne smije da postavi nista jer evo kakve reakcije to probudi u pojedincima![]()
Ja se malo zezam, znam da me je vrijeme pregazilo, al moj dobrodusni savjet ti je da bjezis od onih zaljubljenih u sebe.
I ako te diraju toliko tuda misljenja onda bolje nemoj te momke eksponirati na forumu.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
To je to

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8238 times
- Been thanked: 19384 times
Pa sta meni dislajkas
Kazem da trebamo postovati izbore drugih. Na kraju krajeva, bitno je da je lijep onome s kim je u vezi i to je to.
Kazem da trebamo postovati izbore drugih. Na kraju krajeva, bitno je da je lijep onome s kim je u vezi i to je to.
Ja volim tamnije i krupnije muskarce, i dosta su slicni..Samo mi nije jasno nestoJulia-Klara wrote: 26 Dec 2020, 13:05Bravo Bramsgospođa Brams wrote: 26 Dec 2020, 12:53
Merlin, nije ti ovo lijepo da vrijedas sve nas zato sto ti je jedna forumasica napisala da joj se ne svidja tvoj momak.
Ja se malo zezam, znam da me je vrijeme pregazilo, al moj dobrodusni savjet ti je da bjezis od onih zaljubljenih u sebe.
I ako te diraju toliko tuda misljenja onda bolje nemoj te momke eksponirati na forumu.![]()
Vidjela sam sliku dok sam bila offline, i samo mogu reci - momak joj je isti MrHfaaaacaaaaaaa
Il se laze za Mrh-a il za ovog mog
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Kme, kmeMaja wrote: 26 Dec 2020, 14:12 Pa sta meni dislajkas![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ja nisam uspjela vidjeti ni onog proslog ni ovog sadasnjeg Merlikinog momka
Izvini, malo sam isprovociranaMaja wrote: 26 Dec 2020, 14:12 Pa sta meni dislajkas![]()
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28478 times
- Been thanked: 32532 times
ima nas svakakvih, meni je isto bezveze kad recem nesto osobno svejedno u reali ili na forumima i onda diskusija krene i umisto da (kako ja recimo msm da je ok, sta ne znaci da tako trea biti) svak govori o sebi uvik netko zna kako treas postupit, kako se obuc, nasminkat s kim spavat etc.
ne zelin nikoga ofirat ali budimo objektivni pa ne mos uvijek dijelit savjete mozda netko samo zeli otvorit dusu
nije da svi cekamo rijesenje problema od internet likova da ne recem i od random ljudi s kojima samo cakulas uz kavu
ne zelin nikoga ofirat ali budimo objektivni pa ne mos uvijek dijelit savjete mozda netko samo zeli otvorit dusu
nije da svi cekamo rijesenje problema od internet likova da ne recem i od random ljudi s kojima samo cakulas uz kavu
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
A ja kise, ko da nikad nije padala 

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10084 times
- Been thanked: 17080 times
- Status: Online
Nije samo za musku.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.