Merlin246 wrote: 26 Dec 2020, 14:08
gospođa Brams wrote: 26 Dec 2020, 12:53
Merlin, nije ti ovo lijepo da vrijedas sve nas zato sto ti je jedna forumasica napisala da joj se ne svidja tvoj momak.
Ja se malo zezam, znam da me je vrijeme pregazilo, al moj dobrodusni savjet ti je da bjezis od onih zaljubljenih u sebe.
I ako te diraju toliko tuda misljenja onda bolje nemoj te momke eksponirati na forumu.
Nije od tebe lijepo da napises nakon sto si vidjela dvije slike decka kojeg opce ne poznajes "de bogati merlin nadji nekog normalnog domaceg". To sto je tebi "normalno" meni mozda nije i mozda su meni preruzni muskarci koje bi ti birala al ne bih nikad ruzno tvog partnera komentirala.. Budem s onim koji mi se svidi u svakom smislu i potpuno mi je nevazno sto nije DOMACI.
Draga Merlin, gdje sam ja tebi napisala da ti je momak ruzan? I nisam uopce napisala "domaci",ne znam otkud ti to.
I gdje je tebi nestao smisao za humor, sta si tako agresivna?
Moj dragi nije nikakav Apolon i nemam ga zasto nekome pokazivat ni dokazivati, meni je dobar a to mi je jedino bitno, a ti bi ocito silno htjela sve ovdje impresionirati i nisi spremna prihvatiti da neka mozda ne dijeli tvoj ukus, pa si se onda obrusila da nas izvrijedas sve jer smo se usudile reci nesto sto nije ono sto si ti ocekivala. Ne znam sta ti to treba uopce.