trenutno razmisljam kako je dobro sto pizaro dangubi na forumu...
to znaci da nije u kuhinji i imam sanse da uzmem ovaj kukof
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A sta je tema?vrhbosnica wrote: 26 Dec 2020, 14:58trenutno razmisljam kako je dobro sto pizaro dangubi na forumu...
to znaci da nije u kuhinji i imam sanse da uzmem ovaj kukof![]()
trebo si me pitati na pp... sad ce spejsa da te ubije hahah ponavljala jadna cura vec 100x sta je temaElTriconi wrote: 26 Dec 2020, 14:59A sta je tema?vrhbosnica wrote: 26 Dec 2020, 14:58
to znaci da nije u kuhinji i imam sanse da uzmem ovaj kukof![]()
![]()
Nismo ludi svi znamo sta je mislila da kaze i koliko je ljigav njen komentar i da je misleci na preveliku papucu koja se s vremenom "razbatali" mislila na vaginu.

Ne lazem, ovakvo je slicno jedan napisao o papuci i vatri.

Oho, mogo bih ja napravit krompir polovke iz rene sa kiselim kupusomvrhbosnica wrote: 26 Dec 2020, 15:00trebo si me pitati na pp... sad ce spejsa da te ubije hahah ponavljala jadna cura vec 100x sta je tema
fasirano i/ ili krompir
Draaaagi MutevelijaMutevelija wrote: 26 Dec 2020, 15:02Ne lazem, ovakvo je slicno jedan napisao o papuci i vatri.
Zena mu rekla da nema masice dovoljno da potpali vatru njenu, a on rekao da je bila duboka kao kad papucu bacis u hodnik, cak je bila i slika i tekst.

Jest on pise kao ispovijest o razvodu.Julia-Klara wrote: 26 Dec 2020, 15:04Draaaagi MutevelijaMutevelija wrote: 26 Dec 2020, 15:02
Ne lazem, ovakvo je slicno jedan napisao o papuci i vatri.
Zena mu rekla da nema masice dovoljno da potpali vatru njenu, a on rekao da je bila duboka kao kad papucu bacis u hodnik, cak je bila i slika i tekst.![]()
dje protein?ElTriconi wrote: 26 Dec 2020, 15:02Oho, mogo bih ja napravit krompir polovke iz rene sa kiselim kupusomvrhbosnica wrote: 26 Dec 2020, 15:00
trebo si me pitati na pp... sad ce spejsa da te ubije hahah ponavljala jadna cura vec 100x sta je tema
fasirano i/ ili krompir![]()
pa nemoj ba govorit sta ces praviti ...ElTriconi wrote: 26 Dec 2020, 15:02Oho, mogo bih ja napravit krompir polovke iz rene sa kiselim kupusomvrhbosnica wrote: 26 Dec 2020, 15:00
trebo si me pitati na pp... sad ce spejsa da te ubije hahah ponavljala jadna cura vec 100x sta je tema
fasirano i/ ili krompir![]()

To je bila neka zajebancija iskakala po facebooku.Maja wrote: 26 Dec 2020, 15:05 Muta koje to ti stranice pratis... jel nesto na fazon kako uciniti zenu poslusnom
Ma bjez... odoh ja praviti rucak.

Ovo on se udvara malojvrhbosnica wrote: 26 Dec 2020, 15:06pa nemoj ba govorit sta ces praviti ...ElTriconi wrote: 26 Dec 2020, 15:02
Oho, mogo bih ja napravit krompir polovke iz rene sa kiselim kupusom![]()
moramo biti anonimni![]()
ja bogami svoju sliku davno poslala...
sad mogu smirom da pratim ovu sapunicu![]()
Uvredljivo je na koga god da je mislila, mene je uvrijedila bas nebitno ako je mislila na njega u uvredljivom je smislu.Mutevelija wrote: 26 Dec 2020, 14:53Zavisi iz koje perspektive gledaš , iz perspektive papuče ili perspektive noge.
![]()
Jos uvijek cekam da mi pokazes gdje sam napisala da ti je momak ruzan ili gdje sam ga prozvala sto nije "domaci"Merlin246 wrote: 26 Dec 2020, 14:57 Zabrinjavajuce je da je bilo kojoj zeni normalno i smjesno ovo sto je Maja napisala za preveliku "papucu". Sram vas moze biti biti. A ja cu se naljutiti i uvrijediti svaki put kad me netko nazove "plitkom" kad me pokusava poniziti na nacine na koji su Insomnija i Maja pokusali i Dunja i Brams. Lako se uvrijedim, imam veliko samopostovanje i sta da radim.![]()

Jedino se moze iskupiti nek ti da neku bitnu funkciju ili zvjezdice, budi ViP.Merlin246 wrote: 26 Dec 2020, 15:06Uvredljivo je na koga god da je mislila, mene je uvrijedila bas nebitno ako je mislila na njega u uvredljivom je smislu.Mutevelija wrote: 26 Dec 2020, 14:53
Zavisi iz koje perspektive gledaš , iz perspektive papuče ili perspektive noge.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests