Pa jel nije?Julia-Klara wrote: 26 Dec 2020, 16:07 sad kad Fudex kaze
Bravo sestro Merlin
Seksibadi
pravi seksonja
cek,cek
![]()
Macan i po jarane
Moderator: VIP

Pa jel nije?Julia-Klara wrote: 26 Dec 2020, 16:07 sad kad Fudex kaze
Bravo sestro Merlin
Seksibadi
pravi seksonja
cek,cek
![]()

Ima ih i po ledjimaa al ovaj je prvi kod kojeg mi to nista ne smeta, kad je sav

Neku vecer dosao po mene na posao i ja kontala cekat ce me u autu. Kad on dosao do glavnog ulazaa, a ja s kolegicama izlazila kako smo zajedno zavrsile.. kako su ga odmjerile znaci i prisle cak da upoznaju

Ne brini. Nije on izasao zbog kolegica. Mislim jeste al to usput. Kolege njega zanimaju. Cekaj dok ti pocne mjeriti suknjuMerlin246 wrote: 26 Dec 2020, 16:12Neku vecer dosao po mene na posao i ja kontala cekat ce me u autu. Kad on dosao do glavnog ulazaa, a ja s kolegicama izlazila kako smo zajedno zavrsile.. kako su ga odmjerile znaci i prisle cak da upoznaju![]()
Reko sad si izasao i nikad vise, sto ne cekas u autu![]()

Pa gdje ces toMerlin246 wrote: 26 Dec 2020, 16:12Neku vecer dosao po mene na posao i ja kontala cekat ce me u autu. Kad on dosao do glavnog ulazaa, a ja s kolegicama izlazila kako smo zajedno zavrsile.. kako su ga odmjerile znaci i prisle cak da upoznaju![]()

Oblizuju se zene. I one bi macana.Merlin246 wrote: 26 Dec 2020, 16:12Neku vecer dosao po mene na posao i ja kontala cekat ce me u autu. Kad on dosao do glavnog ulazaa, a ja s kolegicama izlazila kako smo zajedno zavrsile.. kako su ga odmjerile znaci i prisle cak da upoznaju![]()

Super sam, hvala na pitanjuFuddo wrote: 26 Dec 2020, 15:58Rodjo kakav siMrH wrote: 26 Dec 2020, 15:40
Onda se nerviraj, uzivaj sa deckom ako ga volis i to je to.
Samo jedan savjet please, znas da smo ti i ja jarani. Ako vec podijelis nesto sa narodom onda ocekuj da ce biti svakakvih komentara i da ti preuzimas rizik o tome.
Jesi li ozdravio?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest