Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 26 Dec 2020, 16:57
A i ona ko dijete sve sto napises na forumu znaj da te mogu podjebavati a jos sto ne zna da postoje urokljive oči.
Pa sta bi se desilo zamisli kad bih jos svoje slike postavljala redovno
Pa sta bi to bilo.. ne bih mogla ovdje ostati od ovih dragih slatkih, neiskvarenih ljepotica. Ovako bar kolko tolko imam svoj mir
A i ona ko dijete sve sto napises na forumu znaj da te mogu podjebavati a jos sto ne zna da postoje urokljive oči.
Pa sta bi to bilo.. ne bih mogla ovdje ostati od ovih dragih slatkih, neiskvarenih ljepotica. Ovako bar kolko tolko imam svoj mir
Sto manje ovde to bolje u zivotu realnom, sto vise u ovde to gore u zivotu.
Mislim imas ispunjeni zivot ako ne forumas puno i imas nekakave planove osim piskaranja.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ja bih namjerno provociro da im zivce cupam
I metno neki zajeban atribut
I viko im, staajeee hos jos hos josss
Udri dje su najosjetljivije
U pleksus
Sto manje ovde to bolje u zivotu realnom, sto vise u ovde to gore u zivotu.
Mislim imas ispunjeni zivot ako ne forumas puno i imas nekakave planove osim piskaranja.
Pa evo vidis bezveze kasnim i umjesto da se skoncentrisem na sredjivanje ja s ovima babama ovde samo vrijeme izgubi
A sta tebe briga koga Merlin ili bilo koja od nas zeli za muza i osnivanje porodice, kao sa kim i koliko se *ebe?
Apsolutno nije tvoje (ili bilo cije) da zaviruje u neciju spavacu sobu.
Pa ja odmah mislim (en tako razmislja vecina) i mogu zaglaviti sa takvom, pa se onda i mene tiče.
...nemoj se dzaba sekirati, ti takvu sigurno dobiti neces!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.