Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja ne znam kad ce se moj tata pomiriti vise s tim da zivim ovde i da vjerovatno se necu nikada dole vratiti.. pricamo maloprije kaze kad cete doci vamo vise.. Pa reko na ljeto mi je godisnji, kaze on ja cu poluditi do ljeta
Reko najbolje bi bilo da se ja vratim dole sta mislis, kaze to bi bilo najljepse.. Reko pa ja bi se vratila ako bi mi placa bila bar 1500 KM.. kaze on a ma bit ce sigurno pogotovo za ovo vrijeme korone
Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 10:14
Ja ne znam kad ce se moj tata pomiriti vise s tim da zivim ovde i da vjerovatno se necu nikada dole vratiti.. pricamo maloprije kaze kad cete doci vamo vise.. Pa reko na ljeto mi je godisnji, kaze on ja cu poluditi do ljeta
Reko najbolje bi bilo da se ja vratim dole sta mislis, kaze to bi bilo najljepse.. Reko pa ja bi se vratila ako bi mi placa bila bar 1500 KM.. kaze on a ma bit ce sigurno pogotovo za ovo vrijeme korone
Kolko to medicinski radnik sa sss izadje na kraju mjeseca u bosni?
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Za 3 dana ce nam 10 godina kako zivimo skupa. Jutros mu uz kafu kazem kako ga 10 g trpim, a on, pogleda me ispod oka, pa kaze -Ti? Ti mene? Ti mene trpis? Hej ti mene, ona mene trpi, pa odhukuje, o - n - a, o n a mene trpi? I tako minutu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 27 Dec 2020, 10:21
Za 3 dana ce nam 10 godina kako zivimo skupa. Jutros mu uz kafu kazem kako ga 10 g trpim, a on, pogleda me ispod oka, pa kaze -Ti? Ti mene? Ti mene trpis? Hej ti mene, ona mene trpi, pa odhukuje, o - n - a, o n a mene trpi? I tako minutu
razumin covika ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
razumin covika ....
A jadan covjek, uznemiravam ga na bar 3 nacina
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 10:14
Kolko to medicinski radnik sa sss izadje na kraju mjeseca u bosni?
Pa max 900 KM
jedna medicinska sestra ima istu placu kao konobarica pa ti vidi
Sretna godisnjica
Ma i ja mislim da ti njeha trpis... a ne obrnuto
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Sretna godisnjica
Ma i ja mislim da ti njeha trpis... a ne obrnuto
Trpimo se medjusobno
Pa max 900 KM
jedna medicinska sestra ima istu placu kao konobarica pa ti vidi
Ima plata, topli, mozda jos koji otezan uvjet
Ako je topli 7 maraka onda je plata 750 ako je sedmica 40 sati radnih
Kazem ti koliko je max, sto je uzas..dobro si sracunao, 750 do 900.. zamisli sad da ja placam stan npr sama nek je 300 km, 100 nek dam za gorivo, 200 za hranu i sta bi mi ostalo Svaki mjesec bi jedva kraj s krajem spajala
Ako je topli 7 maraka onda je plata 750 ako je sedmica 40 sati radnih
Kazem ti koliko je max, sto je uzas..dobro si sracunao, 750 do 900.. zamisli sad da ja placam stan npr sama nek je 300 km, 100 nek dam za gorivo, 200 za hranu i sta bi mi ostalo Svaki mjesec bi jedva kraj s krajem spajala
Zato se udas za Tricu i ostane ti njegova plata+topli za luksuza.