Dobro bolan nije ni moja plata za pofalitMister No wrote: 27 Dec 2020, 11:49Zato se udas za Tricu i ostane ti njegova plata+topli za luksuza.Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:00
Kazem ti koliko je max, sto je uzas..dobro si sracunao, 750 do 900.. zamisli sad da ja placam stan npr sama nek je 300 km, 100 nek dam za gorivo, 200 za hranu i sta bi mi ostaloSvaki mjesec bi jedva kraj s krajem spajala
![]()
Šta vas je danas nasmijalo?
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 50968 times
- Been thanked: 9072 times
- Status: Offline
Re: Šta vas je danas nasmijalo?
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Pa eto zamislimo da on ima npr 1000 KM opet bi nam bilo maloMister No wrote: 27 Dec 2020, 11:49Zato se udas za Tricu i ostane ti njegova plata+topli za luksuza.Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:00
Kazem ti koliko je max, sto je uzas..dobro si sracunao, 750 do 900.. zamisli sad da ja placam stan npr sama nek je 300 km, 100 nek dam za gorivo, 200 za hranu i sta bi mi ostaloSvaki mjesec bi jedva kraj s krajem spajala
![]()
Nisam uracunala moje trepavice, farbanje, izlaske, odjecu, obucu
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Sta ti mislis pod platom, jel sve ili samo platu bez toplog i ostalih caka?Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:52Pa eto zamislimo da on ima npr 1000 KM opet bi nam bilo maloMister No wrote: 27 Dec 2020, 11:49
Zato se udas za Tricu i ostane ti njegova plata+topli za luksuza.
Nisam uracunala moje trepavice, farbanje, izlaske, odjecu, obucui jos zamisli da dijete imamo pa to bi opet bilo jedva prezivljavanje
![]()
Da je meni plata (sve) tisuca ne bih iso iz zenice

A gdje jos ako iskrsnu neki nenadani troskovi, ako zelimo npr nove gume na autu, otici na more npr na godisnji negdje u neku drugu zemlju par dana, da vidimo malo svijeta.. ustediti sta bi mi uspjeli?
Nistaa
I kako onda covjek da prezivi u Bosni, mislim mozes ako ti se zivot svede na kuca posao i gledas na svaku marku gdje ti ide..
Nistaa
I kako onda covjek da prezivi u Bosni, mislim mozes ako ti se zivot svede na kuca posao i gledas na svaku marku gdje ti ide..
Ma mislim sve skupa kad se uracuna i topli i svi dodaci koje imas.. meni majke mi cak i da zivim kod svojim nije mogla biti moja placa.. Svaki mjesec mi tata morao davati kad se priblizi krajuElTriconi wrote: 27 Dec 2020, 11:54Sta ti mislis pod platom, jel sve ili samo platu bez toplog i ostalih caka?Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:52
Pa eto zamislimo da on ima npr 1000 KM opet bi nam bilo malo
Nisam uracunala moje trepavice, farbanje, izlaske, odjecu, obucui jos zamisli da dijete imamo pa to bi opet bilo jedva prezivljavanje
![]()
Da je meni plata (sve) tisuca ne bih iso iz zenice![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Kod mene je sve iznad tisuce ali babo i mama me oguliseMerlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:56Ma mislim sve skupa kad se uracuna i topli i svi dodaci koje imas.. meni majke mi cak i da zivim kod svojim nije mogla biti moja placa.. Svaki mjesec mi tata morao davati kad se priblizi krajuElTriconi wrote: 27 Dec 2020, 11:54
Sta ti mislis pod platom, jel sve ili samo platu bez toplog i ostalih caka?
Da je meni plata (sve) tisuca ne bih iso iz zenice![]()
![]()
Dobro, opet ustedim sta a ne gledam dje ce koji dinar otic. Jedem sta mi je cejf, ne gledam cjenu

Imati dijete u Bosni je horor prica s prosjecnom placom, dvoje djece jos veca horor prica
Velika je razlika kad ti na kraju mjeseca ostane od place 1000 eura(ako znaci cak trosis ovako kao ja na pizdarije), i kad ti na kraju mjeseca ostane 100 km a jedva i to
Velika je razlika kad ti na kraju mjeseca ostane od place 1000 eura(ako znaci cak trosis ovako kao ja na pizdarije), i kad ti na kraju mjeseca ostane 100 km a jedva i to
A jos ja ne radim ovde mini job.. znaci imas opciju i da jos 450 eura zaradis radeci 9 sati tjedno van posla sta god zelis, legalno..i najveca sigurnost je kada ostanes bez posla naci ces za par dana drugi posao, neces ostati ni gladan ni bez para ako hoces da radis.. a majke mi u Bosni je horor ostati bez posla
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Otkrila ti toplu vodu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Al onako razmisljam kad bih ja presla zivjeti kod ovog svog, meni bi ostajalo jos 500 eura vise, imala bih ogroman stan i imala bih samo 10 minuta busom do posla
Ne bih morala ovako rano krecati na poso
Mogla bih sebi za jedno 5 mjeseci kupiti fino auto cak
Ne bih morala ovako rano krecati na poso
Mogla bih sebi za jedno 5 mjeseci kupiti fino auto cak
- insomnia
- Rđav kurac

Naravno preskocis cinjenicu da ocu i materi cestitas bozic preko telefona da si ipak na kraju dana samo stranac i tako slicne sitnice
Trico nadji zenu u svakom slucaju. Al da je fina i mila, ne da ti zagorcava dane
Em sto cete obadvoje imati vise novca em sto ce vam biti ljepse i zabavnije
Em sto cete obadvoje imati vise novca em sto ce vam biti ljepse i zabavnije
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Ako ti ostane hiljada onda to znaci da je neoporezovani dio ogromanMerlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:59 Imati dijete u Bosni je horor prica s prosjecnom placom, dvoje djece jos veca horor prica![]()

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Covjek na putu do para zaboravi sebe a da nece oca i materinsomnia wrote: 27 Dec 2020, 12:08 Naravno preskocis cinjenicu da ocu i materi cestitas bozic preko telefona da si ipak na kraju dana samo stranac i tako slicne sitnice

Pa ja sam i tome pricala.. kad pomislim na tako te stvari dodje ti da sjednes na prvi autobus i vratis se. Al nije to toinsomnia wrote: 27 Dec 2020, 12:08 Naravno preskocis cinjenicu da ocu i materi cestitas bozic preko telefona da si ipak na kraju dana samo stranac i tako slicne sitnice
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8878 times
- Been thanked: 5636 times
Trico ce biti odusevljen da ti financira nove trepavice i štikle da se pravo središ kad izađeš u provod sa drugaricama.Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:52Pa eto zamislimo da on ima npr 1000 KM opet bi nam bilo maloMister No wrote: 27 Dec 2020, 11:49
Zato se udas za Tricu i ostane ti njegova plata+topli za luksuza.
![]()
Radit će prekovremeno, znam ja njega.
The Dark Side Of The Forum...
- insomnia
- Rđav kurac

Sta cu raditi. Godianji.
Radio sam. Usto naranio dijete, otisli zavrsili sedmicnu kupovinu. Sad kontam dje bi mogli. Dje ces koji kurac kad nista zanimljivo ne radi
Pa i sada ja to sama sebi financiram, ne treba mi on za te stvariMister No wrote: 27 Dec 2020, 12:10Trico ce biti odusevljen da ti financira nove trepavice i štikle da se pravo središ kad izađeš u provod sa drugaricama.Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:52
![]()
Radit će prekovremeno, znam ja njega.![]()
![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Radio bih ja prekovremeno i bez trepavica i stikli nego je problem sto ne daju dusmaniMister No wrote: 27 Dec 2020, 12:10Trico ce biti odusevljen da ti financira nove trepavice i štikle da se pravo središ kad izađeš u provod sa drugaricama.Merlin246 wrote: 27 Dec 2020, 11:52
![]()
Radit će prekovremeno, znam ja njega.![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)