De ba
Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Fudo priznaj da si kupio akcije pfizera i moderne. Pa sad lozis raju na vakcinisanje.
De ba
De ba
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa ono jest. Izmedju cipuj nas Bile i poslije vakcine sve ce procvjetati nema i ne moze biti nista izmedju.
Zanemarimo to sto se uveliko najavljuje da ce se maske i dalje nositi unatoc vakcini a bgm ce biti i zatbaranja svega sa vremena na vrijeme
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Ali jebiga ako mi kazu da ne mogu putovati bez te igle onda cu je roknut. Ko ga jebe. Mislim, sta mi mogu? Ugradit mikrochip i gledam me dok d*kam?
Neka ih. Slobodno.
Neka ih. Slobodno.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27887 times
- Status: Online
Ovo samo tuca moze rijesiti
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Joj i ti vala ko neka tetka, svaku glupost prenosis.insomnia wrote: 27 Dec 2020, 20:50 Francuzi sa pompom snimaju prvu vakcinu. Ufatilo babu od 78 godina zena nije ni znala da ce je primiti ili je znala al zaboravila. Zalosno
Kaze na osmoj sekundi videa
“Ah, faut faire un vaccin?”
Vakcinisacete me?
Pa sta.
Tako svi rade.
Uslikaju prvu babu ili bitnu osobu kako prima vakcinu.
Ispiru mozak narodnim masama.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
Sta vas imam lozit,prog321 wrote: 27 Dec 2020, 20:52 Fudo priznaj da si kupio akcije pfizera i moderne. Pa sad lozis raju na vakcinisanje.
De ba![]()
Kako ste organizovani, dobicete od pfizera sest doza 2025.
Tako da, ne beri brigu, bezbjedni ste.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa malo je degutantno iskoristavati zenu koja ne zna jel dosla ili posla u svrhu propagande.MunDzi wrote: 27 Dec 2020, 21:01Joj i ti vala ko neka tetka, svaku glupost prenosis.insomnia wrote: 27 Dec 2020, 20:50 Francuzi sa pompom snimaju prvu vakcinu. Ufatilo babu od 78 godina zena nije ni znala da ce je primiti ili je znala al zaboravila. Zalosno
Vakcinisacete me?
Pa sta.
Tako svi rade.
Uslikaju prvu babu ili bitnu osobu kako prima vakcinu.
Ispiru mozak narodnim masama.![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27979 times
- Been thanked: 31954 times
pomalo kondore
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Kome ja nesto objasnjavam? Ma vozdra.
Last edited by Lavlje_srce on 27 Dec 2020, 21:14, edited 1 time in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Taksisti i narkomani su vrhunski intelektualci ?
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Pa zaboravila na moment.insomnia wrote: 27 Dec 2020, 21:04
Pa malo je degutantno iskoristavati zenu koja ne zna jel dosla ili posla u svrhu propagande.
Vjerovatno malo ima i dementiu.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ja bih zaista volio da si ti jedna uspjesna mlada dama, okruzena vrhunskim intelektualcima, ja te ljude postujem, od njih drustvo ima koristi, sto ih ima vise, to bolje za sve.Lavlje_srce wrote: 27 Dec 2020, 21:05Ovo je forum, a ti blage veze nemas cime se ja bavim jer ne zelim pricati o tome.Fuddo wrote: 27 Dec 2020, 20:49Ne, Fudo nema blage veze o virusima, kako se prave vakcine protiv istih, jer nisam isao u skolu za te stvari, nisam se tim stvarima nikad bavio, i meni to nije problem priznati, nemam zaista nikakve potrebe nekom prosipati lafo znanje, kojeg nemam.
Ali, ti i fufe, koji blage veze nemate kao ni ja, spremni ste se upustati u analize i tvrdnje, ko da ste u najmanju ruku proveli po 20 godina na Harvardu.
Svoje vrijeme provodim s vrhunskim intelektualcima, onim koji su od tebe i tvog iskompleksiranog 'misljenja' (citaj pljuvacine u nedostatku bilo kakvih argumenata validnih za diskusiju) udaljeni svjetlosnim godinama. Buregdzinice su tvoj milieu, ne pripisuj ga svima.
Na forumu sam jer volim Bosance i jer volim Bosnu. Ali volim one koji se od tebe razlikuju po svemu: odgoju, duhu, ponasanju, ophodjenju. Svemu. Forum me uz to uglavnom opusta.
Neodgojenost i bahatost duboko prezirem.
Kako te samo nije sramota pricati o samokritici i odgovornosti, da ti je poznato znacenje tih rijeci ne bi lupetao dan i noc o stvarima o kojim ne znas nista, na degutantan nacin napadajuci sve koji imaju, pazi sad - suprotno misljenje od tvog. Svjesno nisam ulazila na temu o koroni, kao ni na ovu uglavnom do danas - da slicni tebi ne bi naskakivali na mene.
Vrhunski obrazovani ljudi su obazrivi, vagaju svaku rijec, svjesni su svoje uloge, ne zele kreirati haos nesuvislim youtube kanalima i kafanskim pricama.
Nasuprot toga, imas umisljenju intelektualnu velicinu, tzv. salterusu. Ona sve zna, kod nje nema ni truna sumnje u ono sto drljavi, njen moto je, najlepsa sam i najpametnija, pratim hanu hadziavdagic i slusam jalu brata.
Staajeee stajeeee hoss da tiiii pecaatt uuNosss uguraaamm stajeee, znaaamm sveee...bla bla bla
Dozvolite da se obratimo
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 752 times
- Been thanked: 1136 times
Ja prosli vikend s jednim hirurgom na kafi sjedim... Covjek nije ni rijeci jedne rekao protiv korone niti vakcine, cak me motivisao i na vakcinu sezonske gripe a i na vakcinu protiv covid-a
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
To nije nikakav 'nesuvisli YT kanal', radi se o vrlo ozbiljnom videu sa lako provjerljivim cinjenicama, medjutim od nesuvisle potrebe da omalovazavas druge, ti se ne mozes dovoljno koncentrisati da ga pogledas i/ili provjeris izneseno.Fuddo wrote: 27 Dec 2020, 21:23Ja bih zaista volio da si ti jedna uspjesna mlada dama, okruzena vrhunskim intelektualcima, ja te ljude postujem, od njih drustvo ima koristi, sto ih ima vise, to bolje za sve.
Vrhunski obrazovani ljudi su obazrivi, vagaju svaku rijec, svjesni su svoje uloge, ne zele kreirati haos nesuvislim youtube kanalima i kafanskim pricama.
Nasuprot toga, imas umisljenju intelektualnu velicinu, tzv. salterusu. Ona sve zna, kod nje nema ni truna sumnje u ono sto drljavi, njen moto je, najlepsa sam i najpametnija, pratim hanu hadziavdagic i slusam jalu brata.
Staajeee stajeeee hoss da tiiii pecaatt uuNosss uguraaamm stajeee, znaaamm sveee...bla bla bla
Takodjer nisam nikakva salterusa, znam da bi ti bilo lakse da jesam, ali moram te razocarati.
Tu iznosim misljenje o vakcinisanju, oprosti mi molim te sto se ne slazem s tobom. Prezivjeces moje neslaganje, veliki si ti djecak.
Memento Mori
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Opa, kod vas u fr krenuli sa vakcinisanjem tinejdžerainsomnia wrote: 27 Dec 2020, 20:50 Francuzi sa pompom snimaju prvu vakcinu. Ufatilo babu od 78 godina zena nije ni znala da ce je primiti ili je znala al zaboravila. Zalosno
Vakcinisacete me?
Kod nas, prva vakcinisana osoba je jedna baka stara 101 godinu.
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

A mozes li biti realna, bar na momenat?Lavlje_srce wrote: 27 Dec 2020, 21:32To nije nikakav 'nesuvisli YT kanal', radi se o vrlo ozbiljnom videu sa lako provjerljivim cinjenicama, medjutim od nesuvisle potrebe da omalovazavas druge, ti se ne mozes dovoljno koncentrisati da ga pogledas i/ili provjeris izneseno.Fuddo wrote: 27 Dec 2020, 21:23Ja bih zaista volio da si ti jedna uspjesna mlada dama, okruzena vrhunskim intelektualcima, ja te ljude postujem, od njih drustvo ima koristi, sto ih ima vise, to bolje za sve.
Takodjer nisam nikakva salterusa, znam da bi ti bilo lakse da jesam, ali moram te razocarati.Mislim mozes ti lupetati ako ce ti biti lakse, meni ni u dzep niti iz dzepa.
![]()
Tu iznosim misljenje o vakcinisanju, oprosti mi molim te sto se ne slazem s tobom. Prezivjeces moje neslaganje, veliki si ti djecak.
Desila se ta vakcina, imamo sta imamo.
Iznose se argumenti za i protiv.
I sad ja slusam,
Vodeci svjetski strucnjak na tom polju, vrhunski doktor, napisao milion naucnih radova, milion priznanja, specijalizacija itd itd, doktor Fauci, kaze fudo primi vakcinu, ovo nam je jedina sansa da zaustavimo pandemiju i vratimo se normalnom zivotu, i jos pri tome on sam pred kamerama, uzivo, primi istu.
Na drugoj strani, imam tebe i fufeta, fudo nemoj primiti vakcinu, ovo je neka zavjera, hoce da nas kontrolisu.
Zaista, koga poslusati?
Mislim, stvarno tezak izazov i dilema.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23806 times
Mislim da ce ti isto reci bilo koji zdravstveni radnik koji je u doticaju sa ovim nepredvidljivim govnetom. I sve vise onih koji su na svojoj kozi osjetili. Sad zovem druga, 40 godina, 18 dan jos ne ide bas kako bi trebalo. Na infuzijama. On dobio, zena, dijete, punac, punica... Svi sa upalama pluca. A on prvi se apsolutno nije cuvao, ma kakva korona blablabla... Da vidis sad price.Ma kakvo obicno i kakva gripa. Puzeci sam iso pisat. Satra. To sto nekome prodje ok nije nikakvo pravilo. Mnogim ne prodje. Najcudnije je sto nema pravila. Ja za koga god sam mislio najebace, fasovo... Nista mu. Za koga sam mislio ne moze njemu nista, pravo puno ih najeba. Jebo lud zbunjenog. Sidran se vrati i sa respiratora a drug od 36g mi umro. Nidje veze. Rodica mi slabog zdravlja, eno je gura. Muz ko lampa, sportista, eno ga na intezivnoj... Koji je ovo racq ja stvarno ne kontam. A cini mi se slabo i medicina konta. Traze put... Kome da vjerujem ako necu njima? Necu hamu s medreseta pitat.tuzlak1212 wrote: 27 Dec 2020, 21:25 Ja prosli vikend s jednim hirurgom na kafi sjedim... Covjek nije ni rijeci jedne rekao protiv korone niti vakcine, cak me motivisao i na vakcinu sezonske gripe a i na vakcinu protiv covid-a
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
- Status: Online
Ja sam toliko zaostao da me ni korona nece 
Ali fakat samo mi tecic imao koronu I nista mu nije bilo.
Ali fakat samo mi tecic imao koronu I nista mu nije bilo.
Last edited by Mutevelija on 27 Dec 2020, 21:45, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23806 times
Sta ja imam klipove gledat i citat teorije kakav covid i sl. Eto mi ga oko mene ko u prici. Uopste mi nije jasno opet kazem kako se ja nisam zarazio. Sa svima sam bas u bliskom kontaktu bio. Doduse uvijek je to bilo vani, na zraku ili u hali... Nikad u malom i zatvorenom prostoru. Mozda i to ima veze. Haj znaj.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.