pa kongres mu je postavio pitanje
jesil ti ubica,ili it inzinjer ...
Moderator: Krokodil Behko

pa kongres mu je postavio pitanje

Ajbg sad

Tako su oni u sveCkoj kontaliinsomnia wrote: 29 Dec 2020, 16:34 Pa izgleda da ni ne treba. Maske su od vise stete nego koristi preko noci postale carobna zastita.

kakve bolan dzenaze

Osoblje namjerno ubija pacijente?

Pa smanjile su.

Iznio si teske optuzbe. Neko ubija pacijente zarad licne koristi. Ili daj dokaze ili ti suti.Pasaga wrote: 29 Dec 2020, 16:43 nemoze dokazat niko,zatvoreno za posjete i sve vrste kontakata
ko udje,izlazi u sanduku
jel normalno da za heftu pomre 15-tak osoba ....
sta kazes.kod njih umire redom
jos ti kaze,nesmijes dolazit ....
de sutite molim vas ....

ovo nisu optuzbespacebound wrote: 29 Dec 2020, 16:45Iznio si teske optuzbe. Neko ubija pacijente zarad licne koristi. Ili daj dokaze ili ti suti.Pasaga wrote: 29 Dec 2020, 16:43 nemoze dokazat niko,zatvoreno za posjete i sve vrste kontakata
ko udje,izlazi u sanduku
de sutite molim vas ....

I sta ces ti pricat

Ubili te?Pasaga wrote: 29 Dec 2020, 16:45ovo nisu optuzbespacebound wrote: 29 Dec 2020, 16:45
Iznio si teske optuzbe. Neko ubija pacijente zarad licne koristi. Ili daj dokaze ili ti suti.
ovo sam dozivio

de ba suti....

Pa jeste,normalno je.Lako se siri.Osjetljiva starija populacija...Jedino sto sigurno i znamo o ovom govnetu.Jes eto nekom u cilju hodat okolo i babe ubijat.Pasaga wrote: 29 Dec 2020, 16:43 nemoze dokazat niko,zatvoreno za posjete i sve vrste kontakata
ko udje,izlazi u sanduku
de sutite molim vas ....

Vec sam ti rekla necu da sutim i ne usutkuj me. Ja ti nisam maloljetno dijete.