Rodjo, poslusaj ti mene
Sator, vrecu za spavanje, i bizi na Sljeme
Evakuacija!!!
Moderator: spacebound

Rodjo, poslusaj ti mene

MrH wrote: 29 Dec 2020, 20:00 Duga ce biti noc, svi su u soku i svi strecaju na najmanji šum, udarac, buku
Mislim ja se ne plasim, navikao sam na granate i ljuljanje, pucanje, ali zao mi ljudi koji su istraumirani.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ovo je sad kao sto je bilo na proljece

A sta da ti kazem, probaj nekako spavati, mora segospođa Brams wrote: 29 Dec 2020, 20:37Ovo je sad kao sto je bilo na proljece
Bit ce aftershockova danima
Ja nema sanse da zaspem veceras![]()

Pa okreni se ti, ne moras krevet.spacebound wrote: 29 Dec 2020, 20:39 Boga mi i ja kontam da li da okrenem krevet, ovako mi iznad glave polica![]()

Sta ti je bona kakva tableta za spavanjegospođa Brams wrote: 29 Dec 2020, 20:42 Nama su rekli da ne dolazimo sutra na posao
Popit cu tabletu za spavanje pa sta bude, spava mi se jos od 5, imam osjecaj da ovaj dan traje beskonacno dugo
Ako sta bude nek me otkotrljaju vankaFuddo wrote: 29 Dec 2020, 20:44Sta ti je bona kakva tableta za spavanjegospođa Brams wrote: 29 Dec 2020, 20:42 Nama su rekli da ne dolazimo sutra na posao
Popit cu tabletu za spavanje pa sta bude, spava mi se jos od 5, imam osjecaj da ovaj dan traje beskonacno dugo
Tu sad spavas sa jednim okom otvorenim

Ma nece bit nistagospođa Brams wrote: 29 Dec 2020, 20:48Ako sta bude nek me otkotrljaju vankaFuddo wrote: 29 Dec 2020, 20:44
Sta ti je bona kakva tableta za spavanje
Tu sad spavas sa jednim okom otvorenim

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests