Ja sam se stvarno dobro drzala do jucer, cudim se sama sebi zapravo. Prekjucer ujutro me malo zdrmalo, ali ustala, otisla na posao, nista posebno, cak navecer zaspala ko beba, bila sam uvjerena da je to to i da nece biti nista gore. Mater i caca me zvali da dodem kod njih da ne budem sama u stanu, ali nisam htjela.Lori wrote: 30 Dec 2020, 00:20Nis strasno? Ja se cijeli dan oporavljala fino je dva puta grunulo u pola satagospođa Brams wrote: 29 Dec 2020, 13:17 Odmah me nazvao dragi s drugog dijela drzave i rekao da su oni tamo osjetili, bilo mi je sve jasno
Nemam uopce snage otvorit portale, nadam se da nema stradalih
Bas jucer citala o obitelji kojima je stradao stan u Zagrebu, preselili u Sisak i jucer im stradala i kuca u Sisku. A tek danas.
Pa koji je ovo k.... vise?
Jucer me samo lagano zmrdalo u krevetu, nista strasno. Al ovo danas, ovo je bilo strasno, cini mi se jos gore nego ono proljetos.
Jadni ljudi tamo U Petrinji, Sisku, taj kraj je ionako bogu za plakat, ne mogu ni zamisliti kolika ce biti steta
A od ovog danas ne znam kad cu se primirit
Mi smo u zagrebackom 5km od epicentra, meni jos ta trauma traje
Ja ne znam sta je ovo
Pa jos kucu nismo do kraja popravili evo ga opet
A o Petrinji da ne govorim
Isli su moji prijatelji voziti pomoc i vidjeti sta tamo treba, sela su uzas valjda svaka kuca ostecena ili porusena
Ljudi se boje spavaju u autima, ne zele napustiti ognjista
Slali su fotke, kakva tuga sve poruseno
Rece neki znanstvenik da je ovaj potres jacine atomske bombe
Od jucer naravno druga prica. Mene je vise od samog potresa sokiralo to sto se on uopce dogodio, jer sam bila uvjerena da je najgore proslo i nisam mogla jebeno vjerovati da se mogao dogoditi jos jedan tako razoran potres. Bila sam bas u nevjerici.
Nocas evo kod svojih u kuci spavam, mislim, "spavam", stalno se budim.
Ma uzas je dole, imamo obiteljsku prijateljicu u Petrinji, kuca im nije sigurna za uci unutra i spavaju jadni u autu.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)