Ha? Pa ni frizuru nisam promijenila već dvadeset godina.Rudolph wrote: Katja mijenjaj havatar
Mene navodi da okrenem ekran.Dust wrote:Behkov je najbolji... sto bi rek'o Dino "navodi na grijeh"
Ha? Pa ni frizuru nisam promijenila već dvadeset godina.Rudolph wrote: Katja mijenjaj havatar
Mene navodi da okrenem ekran.Dust wrote:Behkov je najbolji... sto bi rek'o Dino "navodi na grijeh"

a kakva ti frizura.opisiKatja wrote:Ha? Pa ni frizuru nisam promijenila već dvadeset godina.Rudolph wrote: Katja mijenjaj havatar![]()

Katja wrote:
Mene navodi da okrenem ekran.
Pa onako... duga... odnaprijed pada preko sifona.Rudolph wrote: a kakva ti frizura.opisi
Evo sad okrenuh... sad me pak navodi da ga pitam broj njegovog keramičara. I ja bih onakve pločice da stavim u kuhinju.Dust wrote:Katja wrote:
Jel' naopacke

Ja sam keramičar.. Ostavi adresu i riješićemoKatja wrote:Pa onako... duga... odnaprijed pada preko sifona.Rudolph wrote: a kakva ti frizura.opisi![]()
Evo sad okrenuh... sad me pak navodi da ga pitam broj njegovog keramičara. I ja bih onakve pločice da stavim u kuhinju.Dust wrote:Katja wrote:
Jel' naopacke

Krokodil Behko wrote:Ne znam koja cura ima najljepši novogodišnji avatar ali dacina ima najsimpatičniji

Hoćeš da kažeš da ih je teško razlikovati? I meni je.dacina_curica wrote:Krokodil Behko wrote:Ne znam koja cura ima najljepši novogodišnji avatar ali dacina ima najsimpatičniji
Hvala!![]()
Samo kad se malo okrenem oko sebe vidim sve zene neki zgodni, sexy avatari a kod mene cuko.Makar je vjerodostojan!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Hvala hvala takodjeIdeja wrote:Samo da kažem da Rudolph ima naj naj avatar a bogme i nik![]()

za forumasice

majinog momka rođendan tadaKrokodil Behko wrote:A šta je 2.2.? Nikako da to povežem sa nekim praznikom
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests