Hvala

Moderator: VIP
Samo popravni sinoc je pala polovka
pjan ko maaaajkaRudolph wrote: 31 Dec 2020, 20:49 Mi cemo se druziti malo i sa zivom muzikom , tu su i divni moji moji forumasi koje ja neobicno volim ,sa kojima sam proveo dugo i dugo vrijeme na ovom mom forumu , kako rece Behko kad sam ga pitao
malo prije Behko sta da kazem ovaj da me posavjetujes sta da kazem publici forumasima (vama) isprica mi 300 dranguljila ja sam od svega sve to zaboravio ,sad bi mu najrdraze dao tastaturu da to sve to najavi ali vi ce teme razumeti i i vi sa druge strane (gosti) sa druge strane ove noci imam prijatelje koje volim pisacu im i vi koji na to drugi nacin slusate i vidite znate da vas volim i ja ne znam sta da vam vise kazem
eo citam treci putRudolph wrote: 31 Dec 2020, 20:49 Mi cemo se druziti malo i sa zivom muzikom , tu su i divni moji moji forumasi koje ja neobicno volim ,sa kojima sam proveo dugo i dugo vrijeme na ovom mom forumu , kako rece Behko kad sam ga pitao
malo prije Behko sta da kazem ovaj da me posavjetujes sta da kazem publici forumasima (vama) isprica mi 300 dranguljila ja sam od svega sve to zaboravio ,sad bi mu najrdraze dao tastaturu da to sve to najavi ali vi ce teme razumeti i i vi sa druge strane (gosti) sa druge strane ove noci imam prijatelje koje volim pisacu im i vi koji na to drugi nacin slusate i vidite znate da vas volim i ja ne znam sta da vam vise kazem
Volim i ja tebe.Rudolph wrote: 31 Dec 2020, 20:49 Mi cemo se druziti malo i sa zivom muzikom , tu su i divni moji moji forumasi koje ja neobicno volim ,sa kojima sam proveo dugo i dugo vrijeme na ovom mom forumu , kako rece Behko kad sam ga pitao
Drug cekamo teKoraci_u_noci wrote: 30 Dec 2020, 23:20 Jesu, ak ti je uzrast pratio godine
Gdje pise kako se covjek u kojim godinama treba ponasati?
Users browsing this forum: uvijek_kontra and 6 guests