Po čemu su druge države drugačije? Odlučile su se i opredjelile za EU i NATO put. I oni su morali izabrati stranu.Taare wrote: 02 Jan 2021, 19:21Jednostavno živiš. Ne opterećuješ se tim stvarima.MarlboroGold wrote: 02 Jan 2021, 18:56
Kako? Nije ovo Jugoslavija koja je mogla i tamo i ovamo kako je htjela.
BiH pred najezdom hiljada migranata
Moderator: Krokodil Behko
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
- Status: Offline
Re: BiH pred najezdom hiljada migranata
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
U taj kamp i za druge sažvankane su pare ,konkretno 11 miliona, Premijer USK glumi patriotu, eke stvari iz autonomije ostale su u ovom Kantonu pitam se koga konkretno zastupaju Ministar policije i Komesar policije ,neka obrazlože,uzged boje se
i hapšenjaa
i hapšenjaa
Last edited by Hurija on 02 Jan 2021, 20:28, edited 1 time in total.
Ostalo je cutanje.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
Jel to se cudis sto ljudi nece hiljadu migranata u centru grada?Hurija wrote: 02 Jan 2021, 20:26 U taj kamp i za druge sazvakand su pare ,konkretno 11 mičions i Premijer USK glumi patrioti,neke stvari iz autonomije ostale su u ovom kantonu pitam se koga konkretno zastupaku Ministar policije i Komesar ,neka obrazlože,uzged boje se hapšenja![]()
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
ova gospodja...itilii.. kako li se zove
predobro je to objasnila
predobro je to objasnila
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Gledaju i drugi ,STA je sa Blažuj u Sarajevu sve je politika ,znas li kako je taj Premijer došao na vlast i kako je postavio Ministra i Komesara policije. To su podobni ljudi za A SDA stranku ,gdje je ta stranka u državi kako kotira?
Last edited by Hurija on 02 Jan 2021, 20:35, edited 1 time in total.
Ostalo je cutanje.
- Pasaga
- Hadžija

drugMarlboroGold wrote: 02 Jan 2021, 18:56Kako? Nije ovo Jugoslavija koja je mogla i tamo i ovamo kako je htjela.Taare wrote: 02 Jan 2021, 13:20
Zašto uvijek moramo birati i odlučivati se za jednu stranu?
Zašto mi jednostavno ne možemo biti - mi?
Jbo i ruse i evropu.
izgleda ne poznajes noviju istoriju
Sta mislis,kako je bravar sjedio na dvi stolice,odnosno tri
Mislis da je imo muda ko u bika...jes ku...
Kad je god dobio garancije zapada,cim je zasuskalo u dzepu,tad je i rekao onimatamo ...njet
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 355 times
Pa sta treba onda da im ga SDA zabija do jaja, sta li? Unski kanton je za drzavu pod vlascu SDA, zadnja rupa na svirali vec niz godina, Zajebaju se sa Krajisnicima a moglo bi im se i o glavu odbiti.Hurija wrote: 02 Jan 2021, 20:30 Gledaju i drugi ,STA je sa Blazujdđ u Sarajevu sve je politika ,znas li kako je taj Premijer dodao na vlast i kako je postavio Ministra u Komesara policije. To su podobni ljudi za A SDA stranku ,gdje je ta stranka u državi kako kotira?
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
Ma trecinu ovih treba prvo u zatvor pa onda dalje.
Ono sto pravi problem a ne moze u EU, vratitit nazad u maticu.
Ono sto moze u EU i sto ce normalno cekati da predje granicu, neka ga.
Nekako bi se to i rijesilo da nije bilo lopovluka. Ne zahtjeva EU nista sto nije platila. Neko je klepio lovu i sad se izvlaci
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22808 times
- Been thanked: 20887 times
- Status: Online
Znam sve. Šta i kako nije bitno, ali je moglo i trajalo je jedno vrijeme. Sad ne može ni to.Pasaga wrote: 02 Jan 2021, 20:34drugMarlboroGold wrote: 02 Jan 2021, 18:56
Kako? Nije ovo Jugoslavija koja je mogla i tamo i ovamo kako je htjela.
izgleda ne poznajes noviju istoriju![]()
Sta mislis,kako je bravar sjedio na dvi stolice,odnosno tri
Mislis da je imo muda ko u bika...jes ku...
Kad je god dobio garancije zapada,cim je zasuskalo u dzepu,tad je i rekao onimatamo ...njet
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14424 times
- Been thanked: 24253 times
Pa gdje ce sa njima?Mirelam wrote: 02 Jan 2021, 20:36Pa sta treba onda da im ga SDA zabija do jaja, sta li? Unski kanton je za drzavu pod vlascu SDA, zadnja rupa na svirali vec niz godina, Zajebaju se sa Krajisnicima a moglo bi im se i o glavu odbiti.Hurija wrote: 02 Jan 2021, 20:30 Gledaju i drugi ,STA je sa Blazujdđ u Sarajevu sve je politika ,znas li kako je taj Premijer dodao na vlast i kako je postavio Ministra u Komesara policije. To su podobni ljudi za A SDA stranku ,gdje je ta stranka u državi kako kotira?
Dozvolite da se obratimo
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Pasaga
- Hadžija

to treba u korjenu presjec.
jes bolno,a jbga ...
i yuga da je ostala pod hicom,danas bi bilo bolje ...
jes bolno,a jbga ...
i yuga da je ostala pod hicom,danas bi bilo bolje ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Kme, kme SDA, Alija. Kme, kme daj Babu. Probali su jednom, nije da nisuMirelam wrote: 02 Jan 2021, 20:36Pa sta treba onda da im ga SDA zabija do jaja, sta li? Unski kanton je za drzavu pod vlascu SDA, zadnja rupa na svirali vec niz godina, Zajebaju se sa Krajisnicima a moglo bi im se i o glavu odbiti.Hurija wrote: 02 Jan 2021, 20:30 Gledaju i drugi ,STA je sa Blazujdđ u Sarajevu sve je politika ,znas li kako je taj Premijer dodao na vlast i kako je postavio Ministra u Komesara policije. To su podobni ljudi za A SDA stranku ,gdje je ta stranka u državi kako kotira?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Imas dvije opcije, da ih negdje smjestis, ili da ih deportujes.
Ne razumijem sto bi Krajina bila izuzeta iz prve opcije, ili bilo koji kraj, ako je vec neko odredio da ih ne deportujes?
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ljudi stvarno misle kada bi u BiH vladali Čika Pedja, Hadžikadić i Damir Nikšić da nas kurwa EU ne bi posmatrala kao smještaj za migrante jer ih ne žele sebi.
Hajd dobro, EU će poslati nama milione i ovi naši standardni će pokrasti i neće ni 20% od para ostati za migrante, to je prekršaj ali to je tema za sebe i neka im zbog toga sude.
Ali zašto se isto toliko pažnje ne posvećuje tom potezu od strane EU da nam šalje pare umjesto da migrante izbave odavde?
Eto mi smo lopovi i imamo puno lopova u foteljama, priznajem, što nisu onda poštenoj Hrvatskoj, Sloveniji, Češkoj dali toliko miliona pa da ih i oni smještavaju u svoje kampove?
Ma trebamo biti pozitivno ludi kao Albanci sa Kosova i tetovirati američke zastave na čelo, da nam Bidenova slika visi u svakoj buregdžinici, nemamo NIJEDNOG prijatelja u Evropskoj uniji
Hajd dobro, EU će poslati nama milione i ovi naši standardni će pokrasti i neće ni 20% od para ostati za migrante, to je prekršaj ali to je tema za sebe i neka im zbog toga sude.
Ali zašto se isto toliko pažnje ne posvećuje tom potezu od strane EU da nam šalje pare umjesto da migrante izbave odavde?
Eto mi smo lopovi i imamo puno lopova u foteljama, priznajem, što nisu onda poštenoj Hrvatskoj, Sloveniji, Češkoj dali toliko miliona pa da ih i oni smještavaju u svoje kampove?
Ma trebamo biti pozitivno ludi kao Albanci sa Kosova i tetovirati američke zastave na čelo, da nam Bidenova slika visi u svakoj buregdžinici, nemamo NIJEDNOG prijatelja u Evropskoj uniji
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Mirelam
- Forum [Bot]
Sacire bnb, VM donosi odluku je li? Srbi I Hrvati unutar istog odredjuju da se smjestaju u Bihac a mogucnost za ravnopravnu raspodjelu ne dolazi u obzir?
A evo ima kandita da ih prime koliko god ih ne podnosili, samo u SDA ne diraj.
- Pasaga
- Hadžija

koji su ....Mirelam wrote: 02 Jan 2021, 20:50Sacire bnb, VM donosi odluku je li? Srbi I Hrvati unutar istog odredjuju da se smjestaju u Bihac a mogucnost za ravnopravnu raspodjelu ne dolazi u obzir?Fuddo wrote: 02 Jan 2021, 20:44
Ne razumijem sto bi Krajina bila izuzeta iz prve opcije, ili bilo koji kraj, ako je vec neko odredio da ih ne deportujes?
A evo ima kandita da ih prime koliko god ih ne podnosili, samo u SDA ne diraj.![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Kojeg ćeš vraga u eu i natoNaseef Mushroom wrote: 02 Jan 2021, 20:19Po čemu su druge države drugačije? Odlučile su se i opredjelile za EU i NATO put. I oni su morali izabrati stranu.
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Aha, Srbi i Hrvati u VM odrede da ih smjeste u Bihac, al sda je smjestila “babinim”, sad se trebaju opet dici na bunu? Pa ima smisla.Mirelam wrote: 02 Jan 2021, 20:50Sacire bnb, VM donosi odluku je li? Srbi I Hrvati unutar istog odredjuju da se smjestaju u Bihac a mogucnost za ravnopravnu raspodjelu ne dolazi u obzir?Fuddo wrote: 02 Jan 2021, 20:44
A evo ima kandita da ih prime koliko god ih ne podnosili, samo u SDA ne diraj.![]()
Fino odradjeno.
Dozvolite da se obratimo
- Mocan_Nick
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 34 times
Ne bi me cudilo da krajisnicima pukne film..da ih sve strpaju u kamione i istovare na granici USK..i blokira im put nazad..
Ciji bi onda problem bili migranti
Ciji bi onda problem bili migranti