Majke mi i ovaj me vara
Necu u ponedjeljak sve i da mogu u inat
Moderator: VIP

Pa nista. Reci idem i ja da ti upoznam obitelj.Merlin246 wrote: 02 Jan 2021, 21:48 To se ode, popije se kava kod mame sat dva i haj kuci.. stas cijeli dan kod nje.. pa ja svojoj dodijem citav dan kad smo skupa![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sto to mrzim..

Kako meni jednom obori sistem tako igra, skino i da pokrenem kad blu skrin of detvrhbosnica wrote: 02 Jan 2021, 21:53Sto to mrzim..
Instal, accept ovo ono accept accept.. i onda cekaj..
I na kraju instalation failed

Cuj upucat kompjuter, nije ga babo kupio

Al nemoj se ti ljutit. Mi to tako u pocetku. Ne razmisljamo. Ja svojo reko kad smo se poceli zabavljat ne mogu veceras odo na dernek kod drugarice. I otiso. Nije mi halalila evo 25 godina prodje. Kad god je vidi eno ti kaze drugarice.Merlin246 wrote: 02 Jan 2021, 21:48 To se ode, popije se kava kod mame sat dva i haj kuci.. stas cijeli dan kod nje.. pa ja svojoj dodijem citav dan kad smo skupa![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tako ja instaliram sketchup i vray. I kaze ne moze, imas vec neku verziju sketchupa..i ja nju deinstall, i krenem opet.. kad nece nikako..ElTriconi wrote: 02 Jan 2021, 21:55Kako meni jednom obori sistem tako igra, skino i da pokrenem kad blu skrin of detvrhbosnica wrote: 02 Jan 2021, 21:53
Sto to mrzim..
Instal, accept ovo ono accept accept.. i onda cekaj..
I na kraju instalation failed![]()

Users browsing this forum: begluci and 3 guests