A ona odozgo?

A tatrane?

Moderator: VIP
Sta vi bucke necete sve skontati.. ma nema..
Dobro mr. misici
Šta je bilo drugarici, kako se polomi?vrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 00:21Dobro mr. misici
Ima li neka poza za neke koji su se zivi polomili prilikom pada sa bicikla i sve ih boli..
Pitam za jaranicu
Vozila biciklo, bio lijep dan, toplo, suha cesta itd..osim tih kobnih 10ak cm snijega sred ceste.. hop, guma, tocak, puf, pljasČarobni wrote: 03 Jan 2021, 00:38Šta je bilo drugarici, kako se polomi?vrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 00:21
Dobro mr. misici
Ima li neka poza za neke koji su se zivi polomili prilikom pada sa bicikla i sve ih boli..
Pitam za jaranicu![]()
Jel se ubila plaho u stranu lakat koljeno ?vrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 00:47Vozila biciklo, bio lijep dan, toplo, suha cesta itd..osim tih kobnih 10ak cm snijega sred ceste.. hop, guma, tocak, puf, pljas
Ova mi jaranica hocu reci
razbila se ko jajeMutevelija wrote: 03 Jan 2021, 00:48Jel se ubila plaho u stranu lakat koljeno ?vrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 00:47
Vozila biciklo, bio lijep dan, toplo, suha cesta itd..osim tih kobnih 10ak cm snijega sred ceste.. hop, guma, tocak, puf, pljas
Jel.mecala leda I luka crvenog ako joj se ne gadi?
Kod mene jaran tako pao prije 10 godina, maj, fino vrijeme, pa polomio zglob i nije skont'o čitav dan dok nije zasp'o, a onda su uslijedile Tantalove muke.vrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 00:47Vozila biciklo, bio lijep dan, toplo, suha cesta itd..osim tih kobnih 10ak cm snijega sred ceste.. hop, guma, tocak, puf, pljas
bilo je prije par dana, sve je ok..osim modrih koljena jos koji danČarobni wrote: 03 Jan 2021, 01:17Kod mene jaran tako pao prije 10 godina, maj, fino vrijeme, pa polomio zglob i nije skont'o čitav dan dok nije zasp'o, a onda su uslijedile Tantalove muke.vrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 00:47
Vozila biciklo, bio lijep dan, toplo, suha cesta itd..osim tih kobnih 10ak cm snijega sred ceste.. hop, guma, tocak, puf, pljas
Ova mi jaranica hocu reci![]()
Ja gledala ima li na piku finih skija, samo mi te stvari sad iskacuHAVANA wrote: 03 Jan 2021, 08:08 Molim nek mi se vrate moje bor masine,senzori bregaste i protoka zraka,rigips i samoljepljive trake.
Meni laptopivrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 09:49Ja gledala ima li na piku finih skija, samo mi te stvari sad iskacuHAVANA wrote: 03 Jan 2021, 08:08 Molim nek mi se vrate moje bor masine,senzori bregaste i protoka zraka,rigips i samoljepljive trake.
Reci da sam te ja poslovrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 09:49Ja gledala ima li na piku finih skija, samo mi te stvari sad iskacuHAVANA wrote: 03 Jan 2021, 08:08 Molim nek mi se vrate moje bor masine,senzori bregaste i protoka zraka,rigips i samoljepljive trake.
UuuuuuuHAVANA wrote: 03 Jan 2021, 09:53Reci da sam te ja poslovrhbosnica wrote: 03 Jan 2021, 09:49
Ja gledala ima li na piku finih skija, samo mi te stvari sad iskacu![]()
https://www.facebook.com/zimskasezona
Users browsing this forum: Bego, Morgen, uvijek_kontra and 5 guests