Otkud da mi znamo... smanji unos alkohola pa vidi hoćeš li bolje kontat.Zagorka wrote:Ja nikad ne skonta Rumov nick,jeli to zbog pića ili
dacina curica simpatičan nick, slažem se.
Ps. nemojte mi se smijat al' tko je taj Daco?
Moderator: Krokodil Behko
Otkud da mi znamo... smanji unos alkohola pa vidi hoćeš li bolje kontat.Zagorka wrote:Ja nikad ne skonta Rumov nick,jeli to zbog pića ili
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Katja wrote:Novinar? A dacina je obožavateljica?Julia-Klara wrote:Dario Dzamonja
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Počećeš,haniKatja wrote:E ako sam ja tebe šta skontala... a čak niti ne pijem toilko koliko i Zagorka..![]()

Ljepši joj je bio stari nick.niska grana wrote: Dodao bih još i to da me ka Ideji u dobroj mjeri privukao i njen nick, tako da tema možda i nije bezazlena koliko se u prvi mah čini
![]()
Šta bi onda rekao na neke od mojih nickova... Vidovita Džemila, Kahvenišem sama, Hijena Filomena....Osim toga, uvjeren sam da oni često otkrivaju ponešto i o našim psihološkim profilima. Što bi svakako bilo zanimljivo za sagledati, ali se - iako me prsti užasno svrbe - ovom prilikom u to ipak ne bih upuštao, jer sam se već u tom pogledu proteklih mjeseci namlatio dovoljno gluposti.
Zagorka wrote:
Počećeš,hani![]()

neka traži riječnikIM_ex wrote:Zagorka wrote:
Počećeš,hani![]()
bojim se da te Katja nece razumjeti![]()
a na temu,
da je po mome, burek bi ponovo bio burek.

Maja wrote:Šta bi onda rekao na neke od mojih nickova... Vidovita Džemila, Kahvenišem sama, Hijena Filomena....
KojiLjepši joj je bio stari nick.

Ako želiš mogu se raspitati. Možda doznam.niska grana wrote:Maja wrote:Šta bi onda rekao na neke od mojih nickova... Vidovita Džemila, Kahvenišem sama, Hijena Filomena....![]()
Zadržat ću mišljenje za sebe....šala, bilo bi tu mnogo toga za reći, ali zbog ograničenog vremena ne mogu sada; reklo bi se tek da je taj prvi surovo & bolno (za nas ostale, naravno) istinit
KojiLjepši joj je bio stari nick.
Maja wrote:Ljepši joj je bio stari nick.
Krokodil Behko wrote:Ako želiš mogu se raspitati. Možda doznam.

Ja rekoh da ću se raspitati.Ideja wrote:Maja wrote:Ljepši joj je bio stari nick.Krokodil Behko wrote:Ako želiš mogu se raspitati. Možda doznam.izdajice...cinkaroši
Kroki, samo probaj, ta on mora znati sve o meni![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest