Slabo haman ide prodaja rakije.HAVANA wrote: 05 Jan 2021, 20:17 Hurke ba sto ti ovako pises? Udrobi nam ti i ekavice, zareza, velikih slova, svega.Ruzice te iz stranke.
Najgori su dileri koji se navuku na svoju robu
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Slabo haman ide prodaja rakije.HAVANA wrote: 05 Jan 2021, 20:17 Hurke ba sto ti ovako pises? Udrobi nam ti i ekavice, zareza, velikih slova, svega.Ruzice te iz stranke.

Mislila sammda je komentar upućem meni, nervozna si neštogledam na tetamam ja sam ti davno prenejla da neču nipošto mostati dužna i da ću odgovoriti . OK je oprosti.MunDzi wrote: 05 Jan 2021, 20:17Ko ti se bona obraca?Hurija wrote: 05 Jan 2021, 20:06
Naravno, srećom pa ne polažem takvim račune kao što si ti .
Uzgred moj se rad vrijednuje i veoma sam uspješna da se pohvalim malo.![]()
Jesam li se obratila tebi?
Nisam.
Jesi li normalna ili si prirodno opterecena sobom.![]()
Imas li ti kakve veze s ovom direktoricom pa se nazor trpas?
Bas me bona briga za tebe i tvoj rad.![]()

Neće Havana , znam stav od pojedinih da su u njoj sve seljaci .HAVANA wrote: 05 Jan 2021, 20:17 Hurke ba sto ti ovako pises? Udrobi nam ti i ekavice, zareza, velikih slova, svega.Ruzice te iz stranke.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Maksuz selam za daklilografa.

Pitaj svoju Hanumu uprati te plodne dane , imaš valjda pravo.

Kalendar je ko vaktija

oko 15-tak ucenikaMelek wrote: 06 Jan 2021, 04:27 U Oslobodjenju navode da je ne samo jedna učenica, već desetak učenika kažnjeno na osnovu istog.
To jedna stvar a druga, suzbijte brt ove patetične trolerke barem na ovakvim temama, ponižavate s tim i Marka i Šarca.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest