Stoperi

Sve o ljubimcima na točkove

Moderator: Krokodil Behko

Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Re: Stoperi

Post by Peggy Sue »

Samo ako je zgodan, mlad, go do pasa, potamnio i ima zube bijele ko bisere....
Image
Trepavica

Post by Trepavica »

nepodobna wrote:Samo ako je zgodan, mlad, go do pasa, potamnio i ima zube bijele ko bisere....
Pa gde bi stigla sa takvim mladicem ?! ( Puno pitam ! )

:ha
Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Peggy Sue »

Trepavica wrote:
nepodobna wrote:Samo ako je zgodan, mlad, go do pasa, potamnio i ima zube bijele ko bisere....
Pa gde bi stigla sa takvim mladicem ?! ( Puno pitam ! )

:ha
Isli bismo u zalazak sunca.... :ljub
Image
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka »

Nikad u svom životu nisam stopirala,a čini mi se da bih išla na mjesec pješice prije nego što bih stopirala.
Jesam se tokom školovanja,studiranja itd.navozala gradskim prijevozima,načekala,znala se smrznuti ili sunce upekne,pa mi sad žao kad vidim ljude,stajem i kad ne stopiraju-ako ih znam,ako ih ne znam,ne smijem sama,to kad sam s ovim mojim,pa ima nekih dečkića što smrznuti čekaju neki prijevoz.......

Znali smo nekad nekoga i maksuz odvesti.......jednom sam vidjela graničnog policajca da stopira,poslali čovjeka na teren,a nema čime,džigere mi se stisle,odvezli smo ga maksuz........

Jednom smo neke mlade turiste što šatorima kampuju i pješače prevezli iz HR u Bosnu,nakon par kilometara skontali smo da nesnosno smrde,ali šta ćeš,pokupili smo ih,ništa mi otvorimo prozore,kao vruće nam i nastavimo :oo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23916 times
Been thanked: 6243 times

Post by Veca »

...ih,kao djevojcurak sam, vazda stopirala,sama ili u drustvu,bilo mi je nebitno :)...uglavno' da se stigne na cilj...svasta je bilo,a najvise iscerivanja :D. ...jednoC smo nas tri stopirale,isle cure da gledaju sinana sakica,eh,kad' smo to prezivjele,nemere nam niko,nista! :valja
...vec dugo ne stopiram,ali kada bi se moralo,iJope bih :)...ne primam stopere,osim ako je neko dijete ili neki starac/ca...poznanik,ali se stidim same sebe,bar 60 sekundi,sjetim se kako je bilo meni,kad' su pokraj mene prolazili...jbg...co'ek stariji-pametniji! :oo :pusi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40920 times
Been thanked: 27439 times

Post by Rum »

:obrve
“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”
Trepavica

Post by Trepavica »

Jok ,ne stopiram nikad..Nacina uvijek nadem da dodem do odredista.. Ne primam takode ,stopere / ke..nikad mi ne djeluju povjeljivo , da bih ih vozila sa sobom..

A kad sam u zurbi , malo akd da gledam u po strani i obracam paznju na stopere..Jedva cekam na semaforu crveno da stanem malo i predahnemmm u guzvi , nije mi do stopera.. :hihi

[ytube][/ytube]
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Kao tinejdzeri smo coporativno vazda stopirali na mostu FKF u Zv. jer nam je bilo mrsko pjesaciti do jezera. I vazda bi stao neko od burazovih drugova/drugarica pa nam ocitao bukvicu sto stopiramo (pogotovo pred rat). Sad kad razmislim i jeste bilo dobro glupo i lakomisleno ponasanje. :lupa

Sad ne bih ni u snu stopirala niti bih koga pokupila; gledala sam previse epizoda Criminal Minds da bih se usudila. :grana
Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Dust »

dacina_curica wrote:
Sad ne bih ni u snu stopirala niti bih koga pokupila; gledala sam previse epizoda Criminal Minds da bih se usudila. :grana

:ok Isto tako.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2945 times

Post by Pasaga »

Neprimam stopere.
Jedne prilike ,bilo ljeto,jedna se upiskila na zadnjem sjedistu. :ha
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ruana

Post by Ruana »

Mladost, ludost.
Vala sam se nastopirala, nismo htjeli da placamo autobus za Dubrovnik, kad idemo na plazu ili kupovina, vazda stopirali. Kad se sad sjetim sva se najezim, ne bih sada kad bi mi neko platio.
Imali pravilo da ne stopiramo kola niksicke registracije i naravno auta gdje su dvojica unutra.
To su skoro svi radili a nikad se nije desilo neko silovanje ili nesreca.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7893 times
Been thanked: 18658 times

Post by Maja »

Ruana wrote:Mladost, ludost.
Vala sam se nastopirala, nismo htjeli da placamo autobus za Dubrovnik, kad idemo na plazu ili kupovina, vazda stopirali. Kad se sad sjetim sva se najezim, ne bih sada kad bi mi neko platio.
Imali pravilo da ne stopiramo kola niksicke registracije i naravno auta gdje su dvojica unutra.
To su skoro svi radili a nikad se nije desilo neko silovanje ili nesreca.
A zašto ovo?
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Luna. wrote:ja sam se vala nastopirala dok sam bila u izbjeglistvu u hrvatskoj, ko niko...
sad nit bi stopirala, nit bi kome stala...
Isto tako, bilo mi nekako normalno spustiti se na cestu, dignuti ruku i otići tamo gdje trebam..i nikad se nije dugo čekalo. Kasnije se to izgubilo povratkom u BiH, nije mi palo na pamet da stopiram. A imam želju krenuti samo da vidim dokle ću doći, šta bi se desilo, bilo bi i zanimljivih situacija vjerovatno.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..znao sam u mladosti opićit do zagreba stopom na koncert ili utakmicu...od tada sam suosjećao sa stoperima i nisam ih zaobilazio..dok jednog mog umještanina i rođaka nisu napali dva stopera...malo sam oprezniji..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

laganini wrote:..znao sam u mladosti opićit do zagreba stopom na koncert ili utakmicu...od tada sam suosjećao sa stoperima i nisam ih zaobilazio..dok jednog mog umještanina i rođaka nisu napali dva stopera...malo sam oprezniji..
još devedesetih su bila čini mi se druga vremena po tom pitanju :cudi ... zamisli nas par štopamo za split a ide se preko rijeke paga i maslenice...rat....a mi na utakmicu :grana
Habibti, ya nour el - ain... :srce
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..ja volim ajduk ko dicu svoju ali toliko vrimena i para nisam ni blizu tebe skršia..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

laganini wrote:..ja volim ajduk ko dicu svoju ali toliko vrimena i para nisam ni blizu tebe skršia..
odosmo malo u off, ali kad sam najviše brijao, najmanje sam para trošio, u biti nisam ni imao....ekipa stop trgovine,parizera, jure ili jastreb vino i udri...švercamje u vlaku i tako...sad kad odem samo u zg, želim komfort i potrošim kao nekad za 10 gostovanja :ha
i imao sam sreću da sam se kretao u takvoj družini koja nije marila za kilometre...uzmu me da često ni kune ne trebam ... :cudi
Last edited by storm on 05 Feb 2014, 07:34, edited 1 time in total.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

.stegle godine..ni sex ne moš više svagdi.. :hihi
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

laganini wrote:.stegle godine..ni sex ne moš više svagdi.. :hihi
tu bi sad trebala tema primjerena podforumu sex na kotačima ilitiga u vozilima il na....haube i te stvari :D.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

...ili stop akrobaCIJAMA STARIJIM OD ČETRDESET .. :HAHA
Post Reply

Return to “Auto / Moto”