FB_IMG_1610101773470.jpg
FB_IMG_1610101826336.jpg
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Jesi ti ok sto se tice toga? Tog nakog kufra? Bas za primjer, drzis se toga u svemu?

I ovo je tačno. Jedan primjer. Naručili od siemensa brze vozove.HAVANA wrote: 08 Jan 2021, 09:20I na kradji svega zivog od citavog svijeta.Jebali su majku svemu kvalitetnom i pokrali i podjonili boga oca.Jebo ih otac mali zuti.animals wrote: 08 Jan 2021, 01:32 Kineski uspon se zasniva na brojnoj jeftinoj radnoj snazi..
Nek plate radnike kao i truli zapad, raspasce se na komadice taj rast..

Šta da ti kažem?!
Ovo oko Simpsona je zastrasujuce meni svaki put kad vidim koliko slucajnosti i slicnosti ima u crticu i sad u reali

I Dodik je, pa eno vidi

A drzi se on kufra
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I meni je zastrašujuće ali ne iz razloga što se šokiram kako su producenti Simpsona vidoviti nego što je naše društvo postalo kao u parodijama prije 20-30 godina.
Stvarno zastrasujuce u svakom smisluNaseef Mushroom wrote: 08 Jan 2021, 11:59I meni je zastrašujuće ali ne iz razloga što se šokiram kako su producenti Simpsona vidoviti nego što je naše društvo postalo kao u parodijama prije 20-30 godina.Merlin246 wrote: 08 Jan 2021, 11:47
Ovo oko Simpsona je zastrasujuce meni svaki put kad vidim koliko slucajnosti i slicnosti ima u crticu i sad u reali![]()
Ne vjerujem u one teorije zavjere o Simpsonima, to je serija gdje crtaju sve i svašta pa moraju nekada ubosti.
Zamišljam kako kreator Matt Groening sa svojim asistentima sjedi u prostoriji i neko kaže "A šta mislite da napravimo Trumpa predsjednika i da ima budala koji bi glasali za takvog" i svi se odvale smijati.
Pa onda neko drugi predloži da Willie stavi rogove kada protestuje jer je tolika budala da se obuče u govedo i svi se smiju na kakvu će budalu ličiti.
Nisu oni znali da će jednog dana društvo mentalno biti na nivou Willija, Homera i Barnija i da će se to stvarno desiti.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Senator schumerThose who performed today's reprehensible acts were rioters, insurrectionists, thugs, domestic terrorists.
They don't represent America.
They were violent extremists who tried to take over the Capitol.
They must be prosecuted to the full extent.
But tonight Democracy will triumph.

Koji je to inžinjer Allaše dragiinsomnia wrote: 08 Jan 2021, 13:37 Kakav debil. Nosi identifikacionu karticu u akciju
I naravno otkaz
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests