Pa time sam odgovorio ma to tvoje "ako ti valjaju primi ih sebi"HAVANA wrote: 08 Jan 2021, 14:52Pa sta hoces onda s ovim hazimima sto ne znas ni jel hazim il ko je?Naseef Mushroom wrote: 08 Jan 2021, 14:50
Pa razlika je ako nazove rodica i kaže "Maro doći ćeti jedan brkati Hazim. Ne boj se znam čovjeka, dobar je ko kruh"
ili ako Hazim krene sam na put i u 10 naveče pozvoni na neka vrata koja je slučajno birao i pita iznenađenu ženu imal bujruma.
BiH pred najezdom hiljada migranata
Moderator: Krokodil Behko
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3986 times
- Been thanked: 3669 times
- Status: Online
Re: BiH pred najezdom hiljada migranata
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Duminjo wrote: 08 Jan 2021, 14:53Naseef Mushroom wrote: 08 Jan 2021, 10:07
Meni se ilegalan ulazak u državi ne može porediti sa silovanjem i ubijanjem da bi mi se neko ogadio, pogotovo ako ta osoba nije ni planirala da uđe u moju državu da me zajebaje nego je samo u prolazu i da nije kurve Evrope te ljude danas ne bi ni vidjeli više kod nas.
Ne mora biti 20, neka je 100 prekršaja, to je 10% na hiljadu, neka je 300 kriminalnih radnji to je opet 10% na 3000 migranata.
Jest komšija preči od rodbine ali ako imam komšiju Srbina i Hrvata koji me gleda čudno što sam vjernik "jer se za takvu Bosnu i Hercegovinu nije sa mnom borio" i koji sarkastično kaže kako ovim danas lopovima nije valjalo ono vrijeme jer se nije moglo ići u crkve i džamije a u njegovom mjestu ima samo jedna crkva koja je jednom u pola godine polu-puna a 10 džamija onda to šta mi vjera nalaže nešto ne pali kod njih.![]()

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2793 times
- Been thanked: 23110 times
- Status: Offline
Naseef Mushroom wrote: 08 Jan 2021, 15:15Pa time sam odgovorio ma to tvoje "ako ti valjaju primi ih sebi"HAVANA wrote: 08 Jan 2021, 14:52
Pa sta hoces onda s ovim hazimima sto ne znas ni jel hazim il ko je?
Meni se cini da tebe ovde najmanje zanimaju migranti i kako im pomoci. Ti vazda na istom kolosijeku drobis.Naseef Mushroom wrote: 07 Jan 2021, 18:59A znas li ti ko su Malik, Hassan i Abdul? Ne treba ti Google jer ću ti ja reći ko su. To su migranti koji nisu nikoga napali a pljuju se i kada ja napišem da ih gledam kao braću i branim ih jer su nevini ti ih odmah nazva potencijalnim pljuvačima i nasilnicima prema mojoj sestri jer ti je njegovo ime, religija i boja kože dovoljna. A ja kada sa duge strane napišem da su dešavanja koja sam lično osjetio na svojoj koži dovoljna da se distanciram od Srba i Hrvata ti me pokušavaš imenima uvjeriti. Dvoličan si.Gojeni H wrote: 07 Jan 2021, 18:26
Mozda bi se covjek i slozio s tobom da nije pokojnog Cede Domuza, Mihajla Petrovica, Vinka Samarlica. Znas li ko su ti ljudi bez guglanja?
Znas mako sutra ...
A zašto misliš da meni treba Google da bi znao ko su ti ljudi?
To je ono, ako ne razmišljaš kao Damir Nikšić odmah si iz neke zaostale sredine, džamijaš, neki balavac ili neki mentalno ograničena osoba kome na džumi određuju koga smije znati i koga treba voljeti.
Hvala ti za ovo jer ta ignorancija me je samo podsjetilo zasto je moja odluka da nisam više ljubitelj suživota ispravna.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- XoKli
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 234 times
„Dobrog kršćanina više cijenim nego hrđavog muslimana. Ne mogu braniti nešto samo zato što je muslimansko (a nije islamsko) niti ignorisati neko dobro samo zato što je tuđe.“
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2706 times
- Been thanked: 8390 times
Nagadjas i pretpostavljas. Onda na osnovu tih pretpostavki i samo vlastitih simpatija iznosis neke stvari koje nemaju veze sa stvarnim stanjem na terenu.
Usporedjivanje domaćeg stanovništva i stavljanje istog na istu ravan sa ljudima koji na silu i nezakonito ulaze u drzavu, nema smisla ni komentarisati.
Previse si mi subjektivan i ne vidim smisao dalje rasprave na ovu temu.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Mislim da se ovdje danima migranti nastoje predstaviti u najmanju ruku kao nasilnici i divljaci ,imamo priliku pokazati humanost na djelu a i pokazali smo je hvala bogu .
Inače pojedini komentari na ovu temu nisu bas korektni ali pročitam ih pažljivo.

Inače pojedini komentari na ovu temu nisu bas korektni ali pročitam ih pažljivo.
Ostalo je cutanje.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22035 times
- Been thanked: 20089 times
Da čitaš pažljivo nešto bi iz njih i naučila.
E moj Havana ne znam samo kako ti se da raspravljati.
E moj Havana ne znam samo kako ti se da raspravljati.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Misliš nema svrhe sa mnom diskutovati jer samo nagađam i pretpostavljam kao npr. pretpostavljam da je arapski migrant nevin i pošten dok ne počini krivično djelo?Duminjo wrote: 08 Jan 2021, 15:57Nagadjas i pretpostavljas. Onda na osnovu tih pretpostavki i samo vlastitih simpatija iznosis neke stvari koje nemaju veze sa stvarnim stanjem na terenu.
Usporedjivanje domaćeg stanovništva i stavljanje istog na istu ravan sa ljudima koji na silu i nezakonito ulaze u drzavu, nema smisla ni komentarisati.
Kao sto rekoh probajte to u Americi sa crncima uraditi pa vas neće advokat OJ simpsona odbraniti da to nije rasizam šta tvrdite.
I uz svo dužno poštovanja ali osjećam se kao da Engleza učim bosanski.
Koriśtenje "ako" u rečenici kako sam ja koristio ne odnosi se uopšte na nagađanje i pretpostavljanje.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3757 times
- Been thanked: 6889 times
Meni ovo slici na onu predstavu koju su organizirale vladajuca stranka u Njemackoj ili Austriji,
kad su docekivale onu masu izbjeglica..
nosili im cvijece, tepih im prostirali, sve popraceno medijskom prevarom..
pomoci im treba..
onima koji prelaze nelegalno granice, dok normalni ljudi cekaju po 5 sati na granicama..
kad su docekivale onu masu izbjeglica..
nosili im cvijece, tepih im prostirali, sve popraceno medijskom prevarom..
pomoci im treba..
onima koji prelaze nelegalno granice, dok normalni ljudi cekaju po 5 sati na granicama..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- HAVANA
- Forumaš godine
- Matan
- Sila nečista
Jebote vise migranti..Hurija wrote: 08 Jan 2021, 16:18 Mislim da se ovdje danima migranti nastoje predstaviti u najmanju ruku kao nasilnici i divljaci ,imamo priliku pokazati humanost na djelu a i pokazali smo je hvala bogu .
![]()
nisu to migranti, to su kriminalci..
migrant uzme dokumente i fino predje granicu i trazi posao i dozvolu boravka, kako sam ja radio, legalnim putem..
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4118 times
- Been thanked: 3084 times
Njima se izgleda osladilo paliti.

Demagog ba. Procitas mu 5 postova i sve si procitao.HAVANA wrote: 08 Jan 2021, 15:20Meni se cini da tebe ovde najmanje zanimaju migranti i kako im pomoci. Ti vazda na istom kolosijeku drobis.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Izvini ako te je neki moj prijašnji komentar toliko pogodio da me i dan danas pominješ.Lavlje_srce wrote: 08 Jan 2021, 19:25Njima se izgleda osladilo paliti.Tacno vise ne zna covjek sta da misli.
![]()
Demagog ba. Procitas mu 5 postova i sve si procitao.HAVANA wrote: 08 Jan 2021, 15:20Meni se cini da tebe ovde najmanje zanimaju migranti i kako im pomoci. Ti vazda na istom kolosijeku drobis.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
animals wrote: 08 Jan 2021, 19:16Jebote vise migranti..Hurija wrote: 08 Jan 2021, 16:18 Mislim da se ovdje danima migranti nastoje predstaviti u najmanju ruku kao nasilnici i divljaci ,imamo priliku pokazati humanost na djelu a i pokazali smo je hvala bogu .
![]()
migrant uzme dokumente i fino predje granicu i trazi posao i dozvolu boravka, kako sam ja radio, legalnim putem..
Aha ,tako su naši ljudi i u ratu radili zar ne ,sve je bilo lafa ugroženo ,po pričama istih nisam stekla utisak da su svi nazivani sa kriminalcima ,kao sto ti sad nazivas ove ljude kod nas animals
Ostalo je cutanje.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2706 times
- Been thanked: 8390 times
Pa sve su ti pretpostavke, nagadjanja i poredjenja.. Ako je mlijeko zuto, nije crno. E vidi kako je u americi, vidi kako je kod nas. Plus, sve te pretpostavke guraš u prvi plan i dajes im na znacaju a skroz zanemarujes činjenice samo zato jer ljude simpatises na osnovu vjere.Naseef Mushroom wrote: 08 Jan 2021, 17:01Misliš nema svrhe sa mnom diskutovati jer samo nagađam i pretpostavljam kao npr. pretpostavljam da je arapski migrant nevin i pošten dok ne počini krivično djelo?Duminjo wrote: 08 Jan 2021, 15:57
Nagadjas i pretpostavljas. Onda na osnovu tih pretpostavki i samo vlastitih simpatija iznosis neke stvari koje nemaju veze sa stvarnim stanjem na terenu.
Kao sto rekoh probajte to u Americi sa crncima uraditi pa vas neće advokat OJ simpsona odbraniti da to nije rasizam šta tvrdite.
I uz svo dužno poštovanja ali osjećam se kao da Engleza učim bosanski.
Koriśtenje "ako" u rečenici kako sam ja koristio ne odnosi se uopšte na nagađanje i pretpostavljanje.
Halali, meni se ne pretpostavlja.
- Matan
- Sila nečista
Sta bona , nasi ljudi..Hurija wrote: 08 Jan 2021, 20:03animals wrote: 08 Jan 2021, 19:16
Jebote vise migranti..
Aha ,tako su naši ljudi i u ratu radili zar ne ,sve je bilo lafa ugroženo ,po pričama istih nisam stekla utisak da su svi nazivani sa kriminalcima ,kao sto ti sad nazivas ove ljude kod nas animals.
isli bez papira, preko livada do Amerike..

- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Priznaj da ih mrzis zato sto su muslimani.animals wrote: 08 Jan 2021, 19:16Jebote vise migranti..Hurija wrote: 08 Jan 2021, 16:18 Mislim da se ovdje danima migranti nastoje predstaviti u najmanju ruku kao nasilnici i divljaci ,imamo priliku pokazati humanost na djelu a i pokazali smo je hvala bogu .
![]()
- Matan
- Sila nečista
Ja ne mrzim nikoga..
radim sa svakakvim ljudima..
ne interesuje me koje je vjere, jedino ako to istice, onda ga ignorisem..
kontas li..
- HAVANA
- Forumaš godine
Mundzi malo je ovo fuj. Puno fuj. Pogotovo za animalsa.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
nije animals sam. ima njih jos .
tacno se zna kad pocnu protiv migosa.
tacno se zna kad pocnu protiv migosa.

It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.