Iii prijeeee suuu meeneeee
Teeraliiii odaavdeeee
Peevaaaliiii suuu leepaaa naaasaa
Aajaaaa boozeee praavdeeee...
I kad mi vicu nisi se vakciniso
Nu
Moderator: VIP

Iii prijeeee suuu meeneeee

Ti si me uvrijedio danas komentarom o 'pusenju i lizanju (vakcine)', a u posljednjih nekoliko dana si me optuzio da, ovim redom:Fuddo wrote: 08 Jan 2021, 19:57Ne mogu sa ja tebi izvinjavati samo zato sto se ti osecas uvredjenom i iznenadjenom mladom.
Drugo bi bilo da sam te zaista uvredio i iznenadio.
Ustvari, ti si ta koja ljude nazivas svakojakom imenima, i onda u truNpovskom stilu glumis zrtvu i nevinasce.
Nije lepo to sto radis.

Ovo si sve slagala.Lavlje_srce wrote: 08 Jan 2021, 20:07Ti si me uvrijedio danas komentarom o 'pusenju i lizanju (vakcine)', a u posljednjih nekoliko dana si me optuzio da, ovim redom:Fuddo wrote: 08 Jan 2021, 19:57Ne mogu sa ja tebi izvinjavati samo zato sto se ti osecas uvredjenom i iznenadjenom mladom.
Drugo bi bilo da sam te zaista uvredio i iznenadio.
Ustvari, ti si ta koja ljude nazivas svakojakom imenima, i onda u truNpovskom stilu glumis zrtvu i nevinasce.
Nije lepo to sto radis.
-lazem
-izmisljam
-fabrikujem (malo obogacen vokabular)
-izjavio si da 'nas' treba pohapsiti
-par puta si izjavio kako nas treba sIkiricom
=uz par dodatnih uvreda na nevezanoj temi
Ovim si pokazao kakva si osoba i kakav si muskarac. Nema potrebe da mi se izvinjavas, svakako ne bih prihvatila. Dovoljno je da mi se vise ne obracas u bilo kom kontekstu. Nas dijele svjetovi i svjetlosne godine, zbilja nema potrebe da komuniciramo. Hvala ti unaprijed.

Imas efekat na mene skoro k'o Maja. Vjerujem ti pa cu kao pametnija popustiti.HAVANA wrote: 08 Jan 2021, 20:10 Ko se bude svadjo uboscu ga onom ruskom vakcinom. Pa ce vako pjevat ko ovi gore.

Pjevace kurac ne smije se piti na njojHAVANA wrote: 08 Jan 2021, 20:10 Ko se bude svadjo uboscu ga onom ruskom vakcinom. Pa ce vako pjevat ko ovi gore.

Srbija na aparatima.

Pojela maca jezik.Lavlje_srce wrote: 08 Jan 2021, 20:13Imas efekat na mene skoro k'o Maja. Vjerujem ti pa cu kao pametnija popustiti.HAVANA wrote: 08 Jan 2021, 20:10 Ko se bude svadjo uboscu ga onom ruskom vakcinom. Pa ce vako pjevat ko ovi gore.![]()

Necemo ako te potjera za vakcinu u Eu bjezi u Bosnu

Nema se plaho izbora

ja se danas prijavila da ocem, moran na put jebajga

Nema.vakcine I gotovo a I sta cu u Eu.

Selajmalejch rodjo
Users browsing this forum: HAVANA and 2 guests