Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Da se ponovim, još jedan primjer zašto će mi uvijek biti bliži Ibrahim iz Nigerije nego Dragan 30km udaljen od mene i zašto sam u pravu.
I taj Dragan isto misli o tebi..
znaci isti ste..
sijete mrznju...
Ne, ja nikada nisam rekao da mrzim Srbe i Hrvate, ni da bi kada bih imao priliku klao, napao, pljunuo ili bilo kakvo zlo učinio Srbinu ili Hrvatu. Čak sam i više pita napisao kada bih imao Srbina i Hrvata kao komšiju i radnog kolegu da ne bi imali nikakve probleme sa mnom ali na tom odnosu (kolega, komšija...) bi i ostalo jer ja nakon ratnih dešavanja i ličnom iskustvu kako su se komšije povampirile nemam potrebu se ni sa kim više zbližavati i sprijateljiti.
Ako ti misliš i dalje da je to sijanje mržnje kao "Banjaluka je srpski grad" ili "Gubite se balije" onda je to najgori pokušaj da predstavis da su sve tri strane iste.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
I taj Dragan isto misli o tebi..
znaci isti ste..
sijete mrznju...
Ne, ja nikada nisam rekao da mrzim Srbe i Hrvate, ni da bi kada bih imao priliku klao, napao, pljunuo ili bilo kakvo zlo učinio Srbinu ili Hrvatu. Čak sam i više pita napisao kada bih imao Srbina i Hrvata kao komšiju i radnog kolegu da ne bi imali nikakve probleme sa mnom ali na tom odnosu (kolega, komšija...) bi i ostalo jer ja nakon ratnih dešavanja i ličnom iskustvu kako su se komšije povampirile nemam potrebu se ni sa kim više zbližavati i sprijateljiti.
Ako ti misliš i dalje da je to sijanje mržnje kao "Banjaluka je srpski grad" ili "Gubite se balije" onda je to najgori pokušaj da predstavis da su sve tri strane iste.
Ne kazem ja nista, samo citam sta pises..
bio rat, poslije njega nije napravleno sto treba, posljedice se vide danas..
ljudi obicni se i ne mrze toliko, koliko ih politika zavadja..
ti si ekstrem kao i onaj iz Doboja, koji nikoga nije ubio, ali nece da cuje za Bosnu..
animals wrote: 10 Jan 2021, 01:42
Jednom brat u Rusiji, drugom u Nigeriji..
i jedan voli RS, drugi Bosnu..
vole je klinac ijedan..
U Americi je Džeriju jevreju bratski bliži Benjamin iz Izraela nego Hugo latinac kao što je i Hugi bliži Miguel iz Meksika nego Booker afro-amerikanac koji opet iz Čikaga emotivno više vezan za ubistvo Džordža Floyda nego Tomija irskog porijekla koji je upican 10 minuta udaojen od njegovog komšiluka.
Samo se kod nas oko tog pravi skandal, valjda posljedice iz forsiranog bratstva i jedinstva iz onog sistema
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
animals wrote: 10 Jan 2021, 01:42
Jednom brat u Rusiji, drugom u Nigeriji..
i jedan voli RS, drugi Bosnu..
vole je klinac ijedan..
U Americi je Džeriju jevreju bratski bliži Benjamin iz Izraela nego Hugo latinac kao što je i Hugi bliži Miguel iz Meksika nego Booker afro-amerikanac koji opet iz Čikaga emotivno više vezan za ubistvo Džordža Floyda nego Tomija irskog porijekla koji je upican 10 minuta udaojen od njegovog komšiluka.
Samo se kod nas oko tog pravi skandal, valjda posljedice iz forsiranog bratstva i jedinstva iz onog sistema
Pa kakvu ti BIH, onda zamisljas..
bez Srba i Hrvata..
Mutevelija wrote: 10 Jan 2021, 01:27
Pa eto Lavlje ispade komunjara sto sene slaze sa tvojim misljenjm tako si I mene etiketirao
Onda se izvinjavam što izgleda zbog toga imaš tolike traume pa to pominješ jer ja se ne sjećam čiji sam komentar prije sat lajkovao a kamoli to.
Mene su ovdje zvali gorim stvarima, pa šta? Ne uzimaj sve srcu.
Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 01:49
bez Srba i Hrvata..
Gdje si ti pročitao da tvrdim da u BiH ne treba biti mjesta za Srbe i Hrvate?
Ja pričam o sebi gdje sam se dobro opekao od mlijeko da ne želim u svom mikrosvijetu ni da jedem jogurt a što se mene tiče može se moj komšiluk i država sastojati od 99% Srba i Hrvata.
Ali je izgleda tebi to isto kao ko neko ko tvrdi da su Trebinje i Banjaluka samo srpski i da drugi nemaju mjesta tu
Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 01:44Ne, ja nikada nisam rekao da mrzim Srbe i Hrvate, ni da bi kada bih imao priliku klao, napao, pljunuo ili bilo kakvo zlo učinio Srbinu ili Hrvatu. Čak sam i više pita napisao kada bih imao Srbina i Hrvata kao komšiju i radnog kolegu da ne bi imali nikakve probleme sa mnom, ali na tom odnosu (kolega, komšija...) bi i ostalo jer ja nakon ratnih dešavanja i ličnom iskustvu kako su se komšije povampirile nemam potrebu se ni sa kim više zbližavati i sprijateljiti.
Dobro, a da li bi tim ljudima pomogao da im poplavi kuca? Ja vidis bih jer sam tako odgojena, bez obzira na politiku. To je sve sto sam podrzala na temi i ponosim se ljudima koji su pomogli kad je bila poplava. Svi govorimo o sebi, a mrznja nece u moju butigu. Kad bi cijeli svijet govorio drugacije ja bih se ovog drzala, jer me mati tako naucila i to je za mene svetinja.
p.s. Naravno da bih i tebi pomogla Fuddo jer nisam kao ti.
bez Srba i Hrvata..
Gdje si ti pročitao da tvrdim da u BiH ne treba biti mjesta za Srbe i Hrvate?
Ja pričam o sebi gdje sam se dobro opekao od mlijeko da ne želim u svom mikrosvijetu ni da jedem jogurt a što se mene tiče može se moj komšiluk i država sastojati od 99% Srba i Hrvata.
Ali je izgleda tebi to isto kao ko neko ko tvrdi da su Trebinje i Banjaluka samo srpski i da drugi nemaju mjesta tu
Jebote, nisi prvi ni zadnji koji su se opekli..
svijet funkcionira na nekim zakonima, koji su takvi, kakvi su..
na tebi je hoces li svatiti ili neces..
Ovo 2-3-je forumasa,sram da vas bude.
Ocit,ziv,primjer izivljavanja,i drugih zdravstvenih manjkavosti.
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Neka, i treba ovako, hvala komsijama sto Bosnjaka kratkog sjecanja svako malo podsjete s kim imaju posla.
Lavlje, dodi u Doboj, par dana u mjesecu januaru, da vidis sto nam je divno
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Bas me ovo iznenadilo. Ko bi reko da se ovo moze desiti. Trebamo hitno reagovati na bespucima interneta, sa sto cvrscim stavom i poganijim jezikom. U svaku recenicu ubaciti ja bi ovo, ja bi njega vako, nako... Zajeban stav, pogan jezik i mrznja su rjesenje za ovu napacenu zemlju. I podjela. Odma je podijeliti, nemoj da bi ko pokuso da ostane jedinstvena. Jebo mrtve. Zajebali su se. Tad nije bilo interneta. Sad znamo sta je rjesenje.
prog321 wrote: 10 Jan 2021, 07:48
Gdje su crvendaci da nam objasne kako smo svi isti?
Samo mirno glavu u pjesak i saditi cvijece .
Pored ovakvih morbida.
Hrrrr. Pljuc.
Posto si mene par puta prozvo crvendacem, sto realno i jesam,pa reko da se javim. Crvenim se godinama od stida i muke. Ne znam ko su ti, al vaki ko ja tvrde da nisu svi isti a ne da smo svi isti. Sto je i logicno jel, ko je ista prozivio, vidio, proputovao, naucio u zivotu...A i ratovao, kad nije bilo interneta.
Pa razvodnjavate stvari. Pravite ovakve krkanske ispade manje rrelevantnim kroz izjednjacavanje strana.
Ne pitate kako je toj zeni povratnici medju tom stokom ?
Zamisli da se neki mumin obratio ovako jednoj pravoslavnoj povratnici u federaciji? Pa bila bi hajka na tv i internetu. Ne bi se moglo disati od crvenih glavonja.
A gdje ste sad ?
Realno meni ste u ravan sa ovim pravoslavnim vehabijama u pC . . Samo jos opasniji jer duvate nelogicne gluposti da se probosanci uspavaju.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke
Ovi dogadjaji su manje vise uobicajeni u RSu.
Ovo je primjer neprimjetan uz psovke a drugi su uz
prijetnje ili navodno demokratske slobode...Uglavnom
imaju istu poruku i cilj.Poruka je jasna koju svaki dan ponavlja Dodik i drugi slični..a to je odcijepljenje RSa od BiH.Ista poruka na razne načine.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.