Pasaga wrote: 10 Jan 2021, 06:04
Ovo 2-3-je forumasa,sram da vas bude.
Ocit,ziv,primjer izivljavanja,i drugih zdravstvenih manjkavosti.
Je li 'zdravstvena manjkavost' nedostatak mrznje? Je li zdravstvena manjkavost izjaviti da se ponosim ljudima koji su pomogli kad su bile poplave? Vulgarna navijacka skandiranja su resor nadleznih sluzbi, o tome nisam nista rekla. Sta se tu moze uopce reci? To su oni koji se privedu na hladjenje, pa opet onoliko puta koliko je potrebno da im se ohlade glave. Vidim dati se nije javio ovom sto bi nabijao na kolac. Odvratno, odvratno, odvratno. Doslovno mi se povraca od internet ratnika.
I ne, nisam 'crvena'.
spacebound wrote: 10 Jan 2021, 06:12Neka, i treba ovako, hvala komsijama sto Bosnjaka kratkog sjecanja svako malo podsjete s kim imaju posla.
Lavlje, dodi u Doboj, par dana u mjesecu januaru, da vidis sto nam je divno

Moje sjecanje nije kratko, ali princip 'oko za oko, zub za zub' nikad nista nije rijesio. Doci cu, ali nemoj se onda zaliti kad im se direktno suprotstavim a tvoja sam gosca. Zbog cega se ne obratite nadleznim institucijama, Visokom predstavniku, Evropskom Sudu za ljudska prava? Ako sve to ne da rezultate, zbog cega ne dodjete pred Predsjednistvo i protestujete zbog ugrozavanja osnovnih ljudskih prava sve dok ne dobijete zadovoljavajuce odgovore? Medijsku paznju cete dobiti, dakle vlasti vas nece moci ignorisati.
Zbog cega? Jer znate da nista necete postici, zar ne? Pa nista, birajte opet SDA, sta da vam kazem.