RS - all about

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

MrH
22 bez glave
22 bez glave
Has thanked: 1690 times
Been thanked: 1391 times
Status: Offline

Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke

Post by MrH »

almir90 wrote: 10 Jan 2021, 11:16 I nije naš posao da tražimo među njima ko je četnički nastrojen, a ko nije.
To je njihov posao da se čiste u vlastitim redovima.
Sve dok vlast biraju koja je separatistički nastrojena i opravdava svo zlo koje su počinili u ratu, trebamo ih gledati sa oprezom.
Daleko im kuća od mene bila.
Ako ne pratis ko je kako nastrojen onda ces se opet kao iznenaditi sto te komso zaklao, a klao te ne jednom vec 1, 2, 3 puta
Prvi i drugi put je do njega, a treci put je vec do tebe jer si glup i nisi nista naucio ( ne kazem tebi da si glup nego onako opcenito govorim )
11/11/22
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke

Post by Grom »

MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 11:21
Stvar je u tome što ti kuća nikad neće biti daleko od njihovih osim ako se ne odlučiš napustiti BiH u narednim godinama.
Tvoje je da prepoznaš ko su oni zbog sebe i vlastite sigurnosti, tj. da prepoznaš one koji su opijeni zločinačkim ideologijama. Trebaš tražiti zbog sebe i svojih. U vezi čišćenja to stoji i trebaju sami provesti, a da li će ikad je upitno. Sve dok neko drugi pokušava vršiti to čišćenje isto će biti predstavljano kao udar na srpski narod u cjelini-
Znam ja šta mogu od većine očekivati sve dok se ovakve stvari dešavaju, sve dok ovakvu politiku biraju.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom »

MrH wrote: 10 Jan 2021, 11:23
Ako ne pratis ko je kako nastrojen onda ces se opet kao iznenaditi sto te komso zaklao, a klao te ne jednom vec 1, 2, 3 puta
Prvi i drugi put je do njega, a treci put je vec do tebe jer si glup i nisi nista naucio ( ne kazem tebi da si glup nego onako opcenito govorim )
Zato sam u nastavku i napisao da treba gledati sve s oprezom, a oni sami nek se čiste ko je kakav.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Zar nije lakse odvaditi?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
MrH
22 bez glave
22 bez glave

Post by MrH »

almir90 wrote: 10 Jan 2021, 11:27
Zato sam u nastavku i napisao da treba gledati sve s oprezom, a oni sami nek se čiste ko je kakav.
Hronicna bolest se ne moze izlijeciti, to ti je u krvi, organizmu, sa tim zivis kako se rodis.
11/11/22
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2946 times

Post by Pasaga »

almir90 wrote: 10 Jan 2021, 11:27
drago mi je da si se ukljucio malo i na ove teme ... :ok :ok

en vrhbosnica tare neki vocni jogurt :plavi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom »

Pasaga wrote: 10 Jan 2021, 11:30
drago mi je da si se ukljucio malo i na ove teme ... :ok :ok

en vrhbosnica tare neki vocni jogurt :plavi
Ma izbjegavam ja ove teme, ali imam mišljenje po ovom pitanju.
Nisam prije ovako gledao na stvari iskren da budem, ali kako starim više vidim šta se dešava okolo.
Moja je strana BiH, oni koji su protiv nje, protiv su i mene i tako ih gledam.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2825 times
Been thanked: 23329 times

Post by HAVANA »

Evo malo nase prepiske i s mukom zajebancije, nas prezivjelih iz jedinice... Svakakvih...Ko je taj koji ce njegovom djetetu reci da ce ga nabiti na kolac? Haj bujrum, nek proba. Ovo je moja bih. :cudi
Pozdrav decki posaljite slike jer nemam niti jedne sa zuci.... Mojne.... ako te Čović vidi nes vise bit Hrvat... Poslao sam ti ja... Hvala volim sve vas a i sebe naravno..Onda ide 9/01.... Drugovi, sretan vam dan republike 😝😄😄 Pa ja. Image
image uploader Zna li sta za Bajdena,hoce li ih ukidati(happycry)? Nismo se culi, krecim, vidicu... Obavijesti nas,meni jaran kaze da nece jod dugo,reko i njemu jaran iz Amerike
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Evo nas opet.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Pa ko majku mu pobi onoliki narod.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9905 times
Been thanked: 16704 times
Status: Online

Post by spacebound »

A niko, kolektivna samoubistva, da se baci ljaga na nebeski narod.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

almir90 wrote: 10 Jan 2021, 11:05 Al' oni naš narod tamo tretiraju kao goste, ono došao si tu na njihovo, podvij rep i šuti na sve što oni rade.
Nas narod je p....
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 681 times
Been thanked: 1060 times
Status: Online

Post by tuzlak1212 »

Kad cete skontati vi obojenih radikalnih mozgova da je ovo drzava srba i hrvata isto onoliko koliko je drzava bosnjaka?

S tim stavovima necete nikada dobiti gradjansku drzavu a to je onaj jedan jedini pravi Bošnjački American Dream

Vise se crveni zalazu u praksi za interese zelenih nego sami zeleni, zeleni samo kukaju, kmece i pustaju da im svaka šuša na televizoru, radiju i internetu pere mozak i mjenja poglede na ljude oko njeg
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

Boli me urac za gradjanskom drzavom.
Ovo je drzava bosnjaka i ostalih.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Eto ti su skonto. Nama dosta
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom »

Ne može se dobiti nikada građanska država jer dva od tri naroda ne želi i ne prihvata ovu državu, i radi na tome da se ona raspadne.
Što znači da neko mora svoju volju nametnuti drugome i biti jači u svemu.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Jel sad vrijeme za onu kako im dzaba sve kad ih u Bg zovu Bosancima
MrH
22 bez glave
22 bez glave

Post by MrH »

tuzlak1212 wrote: 10 Jan 2021, 11:48 Kad cete skontati vi obojenih radikalnih mozgova da je ovo drzava srba i hrvata isto onoliko koliko je drzava bosnjaka?

S tim stavovima necete nikada dobiti gradjansku drzavu a to je onaj jedan jedini pravi Bošnjački American Dream

Vise se crveni zalazu u praksi za interese zelenih nego sami zeleni, zeleni samo kukaju, kmece i pustaju da im svaka šuša na televizoru, radiju i internetu pere mozak i mjenja poglede na ljude oko njeg
Kad ces ti crveni skontati da oni ovu drzavu ne smatraju svojom i da zele praviti svoje drzave? I da su im zeleni radikalni mozgovi na putu i da ce ih opet klati kad pozele praviti svoju drzavu ili pripojiti jedan dio nje nekoj drugoj drzavi.
11/11/22
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Post by Lavlje_srce »

Pasaga wrote: 10 Jan 2021, 06:04 Ovo 2-3-je forumasa,sram da vas bude.
Ocit,ziv,primjer izivljavanja,i drugih zdravstvenih manjkavosti.

Sto se tice teme,JAVNI poziv na secesiju,ravno drzavnom udaru.
Bravo za Dejton
Zbog cega ovaj post nije sankcionisan? O kojim 'zdravstvenim manjkavostima' i kom 'izivljavanju' data osoba govori?

Je li 'zdravstvena manjkavost' nedostatak mrznje? Je li zdravstvena manjkavost izjaviti da se ponosim ljudima koji su pomogli kad su bile poplave? Vulgarna navijacka skandiranja su resor nadleznih sluzbi, o tome nisam nista rekla. Sta se tu moze uopce reci? To su oni koji se privedu na hladjenje, pa opet onoliko puta koliko je potrebno da im se ohlade glave. Vidim dati se nije javio ovom sto bi nabijao na kolac. Odvratno, odvratno, odvratno. Doslovno mi se povraca od internet ratnika.

I ne, nisam 'crvena'.
spacebound wrote: 10 Jan 2021, 06:12Neka, i treba ovako, hvala komsijama sto Bosnjaka kratkog sjecanja svako malo podsjete s kim imaju posla.
Lavlje, dodi u Doboj, par dana u mjesecu januaru, da vidis sto nam je divno :ok
Moje sjecanje nije kratko, ali princip 'oko za oko, zub za zub' nikad nista nije rijesio. Doci cu, ali nemoj se onda zaliti kad im se direktno suprotstavim a tvoja sam gosca. Zbog cega se ne obratite nadleznim institucijama, Visokom predstavniku, Evropskom Sudu za ljudska prava? Ako sve to ne da rezultate, zbog cega ne dodjete pred Predsjednistvo i protestujete zbog ugrozavanja osnovnih ljudskih prava sve dok ne dobijete zadovoljavajuce odgovore? Medijsku paznju cete dobiti, dakle vlasti vas nece moci ignorisati.

Zbog cega? Jer znate da nista necete postici, zar ne? Pa nista, birajte opet SDA, sta da vam kazem.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2825 times
Been thanked: 23329 times

Post by HAVANA »

insomnia wrote: 10 Jan 2021, 11:42 Pa ko majku mu pobi onoliki narod.
Pa cetnici. Nije zar da su svi srbi cetnici i da cemo na kolac nabijat?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Post Reply

Return to “Politika u BiH”