RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 693 times
- Been thanked: 1080 times
- Status: Offline
Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke
Ne prihvataju ako im das tu opciju da li mogu da ne prihvataju. Trebaju nam ustavne promjene kojima ce se slicni ispadi kaznjavati a onda da vidimo za sta jesu a za sta nisu, da tad vidimo kad je Dodik il Covic stisnut pa izvalit neku glupost.
Svi su ljudi govna dok ih kaznama i zakonima ne oblikujes u normalnu sredinu. Eto bas je EU iz dosade uvela ove zestoke kazne za ispade a ne sto su i oni svakakvi pa skontali da im treba zakonska regulativa.
Svi su ljudi govna dok ih kaznama i zakonima ne oblikujes u normalnu sredinu. Eto bas je EU iz dosade uvela ove zestoke kazne za ispade a ne sto su i oni svakakvi pa skontali da im treba zakonska regulativa.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke
Ustavne promjene se Srbima i Hrvatima koji su protiv ove države moraju nametnuti silom.
Onaj ko misli da će oni sutra ustati i to dobrovoljno uraditi je lud.
Onaj ko misli da će oni sutra ustati i to dobrovoljno uraditi je lud.
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
pa mi sami smo protiv ovi drzave
prodajemo za sicu dusmanu, ali bukvalno
Last edited by Vrag on 10 Jan 2021, 12:01, edited 1 time in total.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Nisu. Ima onih 5%
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9929 times
- Been thanked: 16733 times
Ozbiljno? Pa presudjeno je, a prosle godine i potvrdjeno da je praznik neustavan, opet se odrzava, slavi, pompezno najavljuje od najvisih nivoa vlasti u rs-u i ti mene pitas zasto mi, obicni ljudi nesto ne poduzmemo.Lavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 11:55Moje sjecanje nije kratko, ali princip 'oko za oko, zub za zub' nikad nista nije rijesio. Doci cu, ali nemoj se onda zaliti kad im se direktno suprotstavim a tvoja sam gosca. Zbog cega se ne obratite nadleznim institucijama, Visokom predstavniku, Evropskom Sudu za ljudska prava? Ako sve to ne da rezultate, zbog cega ne dodjete pred Predsjednistvo i protestujete zbog ugrozavanja osnovnih ljudskih prava sve dok ne dobijete zadovoljavajuce odgovore? Medijsku paznju cete dobiti, dakle vlasti vas nece moci ignorisati.spacebound wrote: 10 Jan 2021, 06:12Neka, i treba ovako, hvala komsijama sto Bosnjaka kratkog sjecanja svako malo podsjete s kim imaju posla.
Lavlje, dodi u Doboj, par dana u mjesecu januaru, da vidis sto nam je divno
Zbog cega? Jer znate da nista necete postici, zar ne? Pa nista, birajte opet SDA, sta da vam kazem.
Suti, zivi, gledaj kako da ne poludis skupa sa djecom i cupaj se vani ako mozes. To je nasa realnost i alternativa. Ti ako mozes nesto postic, podic revoluciju npr. bujrum, bit ce nam drago.
Ne guraj me gdje nisam, glasac ni simpatizer SDA nit sam bila nit cu bit, a i da jesam s prebivalistem u Doboju ne bih mogla glasati za njih.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4100 times
- Been thanked: 3774 times
U mjestima koja su etnički očišćena, pogotovo gdje su moj narod i ja lično bili žrtve ne bih nikada pomogao, samo naseljima gdje su Bošnjaci većina.Lavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 02:09Dobro, a da li bi tim ljudima pomogao da im poplavi kuca? Ja vidis bih jer sam tako odgojena, bez obzira na politiku. To je sve sto sam podrzala na temi i ponosim se ljudima koji su pomogli kad je bila poplava. Svi govorimo o sebi, a mrznja nece u moju butigu. Kad bi cijeli svijet govorio drugacije ja bih se ovog drzala, jer me mati tako naucila i to je za mene svetinja.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 01:44Ne, ja nikada nisam rekao da mrzim Srbe i Hrvate, ni da bi kada bih imao priliku klao, napao, pljunuo ili bilo kakvo zlo učinio Srbinu ili Hrvatu. Čak sam i više pita napisao kada bih imao Srbina i Hrvata kao komšiju i radnog kolegu da ne bi imali nikakve probleme sa mnom, ali na tom odnosu (kolega, komšija...) bi i ostalo jer ja nakon ratnih dešavanja i ličnom iskustvu kako su se komšije povampirile nemam potrebu se ni sa kim više zbližavati i sprijateljiti.
Ako ti misliš i dalje da je to sijanje mržnje kao "Banjaluka je srpski grad" ili "Gubite se balije" onda je to najgori pokušaj da predstavis da su sve tri strane iste.![]()
p.s. Naravno da bih i tebi pomogla Fuddo jer nisam kao ti.![]()
Prije bih poslao pare za pomoć ljudima u Haitiju, Argentini i Puertoriku nakon nesreće nego pomogao tim gradovima.
Imati antipatiju prema jednoj grupi radi validnih razloga i loših iskustava ne kosi se sa onim kako je neko odgojen i kakva osoba želiš biti.
Ti ako si odgojena da ustaneš u čekaonici da starija osoba sjedne ili joj pomogneš da pređe cestu ne znači da ćeš to isto pomoći nekom djedu koji te je ošamario kada si bila mala ili prije nekoliko godina ti pokrao roditelje.
To ne znači da nisi dosljedna svom odgoju.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 693 times
- Been thanked: 1080 times
Ustavne promjene potpisuju UN, Hrvatska i Srbija proed naseg predsjedavajuceg predsjednistva, a ove dvije uveliko plesu i igraju kako im iz UN-a kazu
Jedina mini prepreka je sto se Rusija prkosi ostalim clanicama, sve ostalo je sitnica.
Nego je vama predstavljeno kao da su ovi iz SDA bitni i prijetko potrebni za neki opstanak al to nista nije tacno.
Ne mozete ocekivati od UN-a da vas spasava sutra u sranju ako vi svoj mozak zavlacite u misije rupe antisrpstva i antihrvatstva
Jedina mini prepreka je sto se Rusija prkosi ostalim clanicama, sve ostalo je sitnica.
Nego je vama predstavljeno kao da su ovi iz SDA bitni i prijetko potrebni za neki opstanak al to nista nije tacno.
Ne mozete ocekivati od UN-a da vas spasava sutra u sranju ako vi svoj mozak zavlacite u misije rupe antisrpstva i antihrvatstva
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Mi prvenstveno imamo veliki interni problem.Vrag wrote: 10 Jan 2021, 12:01 pa mi sami smo protiv ovi drzave
Bošnjaci kao većina, onda ostali koji se ubraju po bosanci i hercegovci, pa tek onda Srbi i Hrvati koji su realno manjina da su pro BiH.
Naša politička scena prvo radi protiv našin interesa, nebitno da li je crveni, zeleni, narandžasti, plavi ili bilo koji već kurac tih boja ima - svi imaju jednu zajedničnu, a to je da sa svojim kriminalom rade protiv interesa države i vlastitog naroda.
Nije džaba ona da bi prodali vlastitu mater i oca samo da imaju para.
Nama treba vlastito čiščenje, izgradnja svijesti i ekonomije, odnosa sa strancima kroz sve moguće načine ojačati poziciju u državi i onda nametnuti svima svoju volju.
Nema drugog rješenja.
Ali mi ovo nećemo doživjeti.
Last edited by Grom on 10 Jan 2021, 12:06, edited 1 time in total.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jok vec da biraju PeDzu pa da po Rudom traze najmanji zajednicki sadrzilac
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Nisam ni ja rekao sve.
Samo pobranu sortu.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Ne mogu podici revoluciju, ali ne bih sjedila i cekala dok me neko gazi. Vec sam ti rekla sta bih uradila. Tim bolje sto je praznik neustavan. Zalila bih se sve dok ne bih postigla rezultate. Uvijek se sjetim zene koja je sama postigla da se u Americi promijeni zakon protiv pedofilije. Uvijek je tako, bilo sta da je u pitanju. Dok se neko ne zainati, nista se ne promijeni.spacebound wrote: 10 Jan 2021, 12:02Ozbiljno? Pa presudjeno je, a prosle godine i potvrdjeno da je praznik neustavan, opet se odrzava, slavi, pompezno najavljuje od najvisih nivoa vlasti u rs-u i ti mene pitas zasto mi, obicni ljudi nesto ne poduzmemo.
Suti, zivi, gledaj kako da ne poludis skupa sa djecom i cupaj se vani ako mozes. To je nasa realnost i alternativa. Ti ako mozes nesto postic, podic revoluciju npr. bujrum, bit ce nam drago.
Ne guraj me gdje nisam, glasac ni simpatizer SDA nit sam bila nit cu bit, a i da jesam s prebivalistem u Doboju ne bih mogla glasati za njih.
Lako je lupati po tastaturi (ovo se ne odnosi na tebe da se razumijemo).
Last edited by Lavlje_srce on 10 Jan 2021, 13:31, edited 1 time in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Bez psovki!
11/11/22
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Odvratan vokabular lavlje.

It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Vrag
- Forum [Bot]
Sa dusmanom mozes lahko, ker koji laje nista vise. Nema vise dobre poledjine.almir90 wrote: 10 Jan 2021, 12:05Mi prvenstveno imamo veliki interni problem.Vrag wrote: 10 Jan 2021, 12:01 pa mi sami smo protiv ovi drzave
Bošnjaci kao većina, onda ostali koji se ubraju po bosanci i hercegovci.
Naša politička scena prvo radi protiv našin interesa, nebitno da li je crveni, zeleni, narandžasti, plavi ili bilo koji već k.... tih boja ima - svi imaju jednu zajedničnu, a to je da sa svojim kriminalom rade protiv interesa države i vlastitog naroda.
Nije džaba ona da bi prodali vlastitu mater i oca samo da imaju para.
Nama treba vlastito čiščenje, izgradnja svijesti i ekonomije, odnosa sa strancima kroz sve moguće načine ojačati poziciju u državi i onda nametnuti svima svoju volju.
Nema drugog rješenja.
Ali mi ovo nećemo doživjeti.
Ili da pokazes muda i budes bully ili da pocnes dizati vlastiti ekonomiju.
Nece se ni jedno desiti, bosnjo ce prodati vlastitu mater. A i bosnjaku treba dusman. Sve se na kraju svodi "on je branio dzravu"
- Vrag
- Forum [Bot]
Ti se mozes i sada zaliti, ne moras zivjeti u Doboju. Ovo je tvoja drzava.Lavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 12:12Ne mogu podici revoluciju, ali ne bih sjedila i cekala dok me neko gazi. Vec sam ti rekla sta bih uradila. Tim bolje sto je praznik neustavan. Zalila bih se sve dok ne bih postigla rezultate. Uvijek se sjetim zene koja je sama postigla da se u Americi promijeni zakon protiv pedofilije. Uvijek je tako, bilo sta da je u pitanju. Dok se neko ne zainati, nista se ne promijeni.spacebound wrote: 10 Jan 2021, 12:02Ozbiljno? Pa presudjeno je, a prosle godine i potvrdjeno da je praznik neustavan, opet se odrzava, slavi, pompezno najavljuje od najvisih nivoa vlasti u rs-u i ti mene pitas zasto mi, obicni ljudi nesto ne poduzmemo.
Lako je da prostis drkati po tastaturi (ovo se ne odnosi na tebe da se razumijemo).
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4100 times
- Been thanked: 3774 times
Tebe bi trebalo birati da nas vodiš u bolje sutra.harlekin wrote: 10 Jan 2021, 08:51 U cem je problem sto ljudi slave?za sad je taj dan neustavan,vjerovatno ce se promjenit i to,jer kakve veze ima ustav,sta ce mup uradit,sprdacina od ustava i zakona?Oni su se borili za nest i znaju to cijenit,tko je kriv nama sto smo se prodali,pustili psi da nas vode,i sad jedino mozemo lajat.
Samo 3 tvoja komentara u zadnja 24 sata su bila
1. U čemu je problem što ljudi slave genocidni praznik?
2. Baš sad kada treba Biden doći mi moramo odjebati Ameriku jer je to zla država
3. Jedini strani političar koji je prijatelj BiH je senilni deda.
Nisam znao da si mlađa generacija.harlekin wrote: 10 Jan 2021, 09:41Iskreno ti i ne trebas nist,ti si svoje odradio i zasluzio te kotlete,ja i moja generacija je 0,obicna velika 0,gledali smo vas kako se stvaraju dobre stvari a mi sad fino ovako lupetamo po netu i pustamo da najgore smece govori u nase ime.Realno koma smo bolje i ne zasluzujemo.HAVANA wrote: 10 Jan 2021, 09:26
Pa da je problem, jest. Sve je problem sa ovakvim mozgovima al ne znam sto meni i nekim, ovde fakturisu nesto sto su njihovi lideri i stranacki velikani legalizovali dok smo mi krv pisali.Ne kontam bas sta ja sad trebam, ja sam svoje odradio, oni se dogovorili i dogovaraju godinama. Odo trazit janjece kotlete...
Znači ti si oni 2000-to godište što govoriš kako je se za vrijeme Tita lijepo živjelo

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1648 times
- Been thanked: 3096 times
Nema to veze sa traumom ili uvredom, I nemas se potrebe izvinjavati, ali ne mora neko ko ima drugacije misljenje odmah biti komunjara.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 01:55Onda se izvinjavam što izgleda zbog toga imaš tolike traume pa to pominješ jer ja se ne sjećam čiji sam komentar prije sat lajkovao a kamoli to.Mutevelija wrote: 10 Jan 2021, 01:27 Pa eto Lavlje ispade komunjara sto sene slaze sa tvojim misljenjm tako si I mene etiketirao
Mene su ovdje zvali gorim stvarima, pa šta? Ne uzimaj sve srcu.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Ja pod silom ne smatram da se ide ratovati, to je zadnja opcija.Vrag wrote: 10 Jan 2021, 12:17 Sa dusmanom mozes lahko, ker koji laje nista vise. Nema vise dobre poledjine.
Ili da pokazes muda i budes bully ili da pocnes dizati vlastiti ekonomiju.
Nece se ni jedno desiti, bosnjo ce prodati vlastitu mater. A i bosnjaku treba dusman. Sve se na kraju svodi "on je branio dzravu"
Kad bismo ekonomksi ojačali i ojačali svijest onda bismo sebe doveli u poziciju da možemo nametnuti svoju volju raznim mjerama.
Jedan od primjera je što recimo Srbi i Hrvati nikada nisu protiv financijske podjele unutar države, nikada to ne spominju.
Jedan od načina je pokušati zavrnuti im sve što se može da se oteža financijski tok "zajedničkih para" - koje su u većini naše, jer realno mi održavamu kakvu-takvu ekonomiju ove države.
To je samo jedan od primjera, globalna politika funkcioniše na principu ruka-ruku mije, što znači treba ponuditi drugima nešto u zamjenu za njihovu podršku, nema ništa na lijepe oči kada je u pitanju inostrana podrška.
Ali mi trenutno nemamo šta da ponudimo.
Ja dok sam bio aktivan na Klixu na politici uvijek sam bio za to da moramo interno da se čistimo jer imamo velik problem, tek poslije toga možemo nešto napraviti. Ali većini to nije interesantno.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2846 times
- Been thanked: 23451 times
Ko mi je izbriso post? Jesu i drugi izbrisani? Kolcevi i picke materine. Banuj me sta brises?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.