RS - all about

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3978 times
Been thanked: 3664 times
Status: Offline

Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke

Post by Naseef Mushroom »

MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 11:02
spacebound wrote: 10 Jan 2021, 11:00 Insomnia je realan, za razliku od tebe, marlboro.
Dosadan. Kao Bulevar pro četnik na klixu.

Zna raja ko je Draško ako bar malo koriste mozak. Četnik i to teški.
Jah, zna raja ko je Draško u 2020. i 2021.
A 2018. su svi ti koji znaju danas ko je Draško ismijavali, napadali i svađali se sa onima koji su već tada znali i tvrdili da SDA, dijaspora, bošnjački desničari, botovi i trolovi rade protiv suživota.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke

tuzlak1212 wrote: 10 Jan 2021, 11:48 Kad cete skontati vi obojenih radikalnih mozgova da je ovo drzava srba i hrvata isto onoliko koliko je drzava bosnjaka?

S tim stavovima necete nikada dobiti gradjansku drzavu a to je onaj jedan jedini pravi Bošnjački American Dream

Vise se crveni zalazu u praksi za interese zelenih nego sami zeleni, zeleni samo kukaju, kmece i pustaju da im svaka šuša na televizoru, radiju i internetu pere mozak i mjenja poglede na ljude oko njeg
Jel i dalje aplaudirate agresorskoj državi kada bude himna?
To je vaša definicija građanske države
"BH Srbi nikada neće zavoliti BiH ali pošto je BiH i država Srba pokazat ćemo im da mi volimo onu državu koju oni vole pa će se udobnije osjećati"
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

HAVANA wrote: 10 Jan 2021, 11:56
insomnia wrote: 10 Jan 2021, 11:42 Pa ko majku mu pobi onoliki narod.
Pa cetnici. Nije zar da su svi srbi cetnici i da cemo na kolac nabijat?
I meni to nabijanje na kolac ne ide nikako uz današnji vakat
To više ide uz ono vrijeme kada su braća Turci nam donijeli islam pa Tvrtkove i Katarinine nabijali na kolac :feslije
ali danas se većina sukoba i nesuglasica treba riješiti sankcijama, diplomatijom i lobiranjem
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 656 times
Been thanked: 1020 times

Post by tuzlak1212 »

Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 13:01
tuzlak1212 wrote: 10 Jan 2021, 11:48 Kad cete skontati vi obojenih radikalnih mozgova da je ovo drzava srba i hrvata isto onoliko koliko je drzava bosnjaka?

S tim stavovima necete nikada dobiti gradjansku drzavu a to je onaj jedan jedini pravi Bošnjački American Dream

Vise se crveni zalazu u praksi za interese zelenih nego sami zeleni, zeleni samo kukaju, kmece i pustaju da im svaka šuša na televizoru, radiju i internetu pere mozak i mjenja poglede na ljude oko njeg
"BH Srbi nikada neće zavoliti BiH ali pošto je BiH i država Srba pokazat ćemo im da mi volimo onu državu koju oni vole pa će se udobnije osjećati"
Nikad ja sebe ne bi spustao na tako niske grane da zvizdim nekoj djecici koja nemaju veze ni s cim pa da budem isti ko oni
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4118 times
Been thanked: 3084 times

Post by Lavlje_srce »

Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 12:03U mjestima koja su etnički očišćena, pogotovo gdje su moj narod i ja lično bili žrtve ne bih nikada pomogao, samo naseljima gdje su Bošnjaci većina.
Prije bih poslao pare za pomoć ljudima u Haitiju, Argentini i Puertoriku nakon nesreće nego pomogao tim gradovima.

Imati antipatiju prema jednoj grupi radi validnih razloga i loših iskustava ne kosi se sa onim kako je neko odgojen i kakva osoba želiš biti.
Ti ako si odgojena da ustaneš u čekaonici da starija osoba sjedne ili joj pomogneš da pređe cestu ne znači da ćeš to isto pomoći nekom djedu koji te je ošamario kada si bila mala ili prije nekoliko godina ti pokrao roditelje. To ne znači da nisi dosljedna svom odgoju.
Kontradiktoran si. Pricali smo o situaciji u kojoj ti je Sbin i Hrvat komsija i radni kolega. I sad tom komsiji poplavi kuca/zapali se, ti ne bi pomogao? Bez ulazenja u privatne stvari koje idu u prilog mom stavu, ponavljam ti da ja bih, da sam posljednja na svijetu.

Stav 'nek komsiji crkne krava' nikad nikome nije nista dobro donio. Ponavljam, neko mora biti razumniji. Vatra se ne gasi vatrom.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

prog321 wrote: 10 Jan 2021, 12:51 Sintagma znaci uredjenje . A psovanje nije uredjenje rijeci nego pisani vandalizam..
Hoces reci priznajes da si vandal ?
Syntagma - A sequence of words in a particular syntactic relationship to one another; a construction.

Upravo si Krokodila Behku nazvao vandalom i nadam se da ces za to biti banovan.

Cek, pa ti su u stvari savrseno opisao samog sebe. Vandal je blaga rijec za one koji bi nabijali na kolac. :ok
Memento Mori

dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 13:06
HAVANA wrote: 10 Jan 2021, 11:56

Pa cetnici. Nije zar da su svi srbi cetnici i da cemo na kolac nabijat?
To više ide uz ono vrijeme kada su braća Turci nam donijeli islam pa Tvrtkove i Katarinine nabijali na kolac :feslije
ali danas se većina sukoba i nesuglasica treba riješiti sankcijama, diplomatijom i lobiranjem
Ovo o nabijanju na kolac Tvrtka i Katarine moraš dodatno objasniti.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

tuzlak1212 wrote: 10 Jan 2021, 13:06
Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 13:01

Nikad ja sebe ne bi spustao na tako niske grane da zvizdim nekoj djecici koja nemaju veze ni s cim pa da budem isti ko oni
Ko priča o zviždanju djeci? Govorim o ustajanju na himnu tuđe zemlje i aplaudiranju da se pošalje "neka poruka" a niko to ne radi.
Zamisli gledaš utakmicu Irska-Švedska i Irci ustanu kada je svedska himna i aplaudiraju :plavi
Ali kod vas je uvijek definicija antifašizma, suživota i tolerancije bilo ponižavanje samog sebe.

Nisu djeca kriva? Ok
Aplaudirajte toj djeci nakon utakmice, rukujte se sa njima poslije i poželite im lijep put, slikajte se sa njima ili kupite im sladoled ali to sa himnom je baš ono donje za povratiti.
Da je umjesto Srbije bio Zimbabve bilo bi dovoljno da se čovjek upita "Koji qrac ovi ustaju? Kakva je to nastrana opsesija sa tom afričkom državom?" a kamoli agresorska država koja se nije nikada izvinila i priznala.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Lavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 13:11
Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 12:03U mjestima koja su etnički očišćena, pogotovo gdje su moj narod i ja lično bili žrtve ne bih nikada pomogao, samo naseljima gdje su Bošnjaci većina.
Prije bih poslao pare za pomoć ljudima u Haitiju, Argentini i Puertoriku nakon nesreće nego pomogao tim gradovima.

Imati antipatiju prema jednoj grupi radi validnih razloga i loših iskustava ne kosi se sa onim kako je neko odgojen i kakva osoba želiš biti.
Ti ako si odgojena da ustaneš u čekaonici da starija osoba sjedne ili joj pomogneš da pređe cestu ne znači da ćeš to isto pomoći nekom djedu koji te je ošamario kada si bila mala ili prije nekoliko godina ti pokrao roditelje. To ne znači da nisi dosljedna svom odgoju.
Kontradiktoran si. Pricali smo o situaciji u kojoj ti je Sbin i Hrvat komsija i radni kolega. I sad tom komsiji poplavi kuca/zapali se, ti ne bi pomogao? Bez ulazenja u privatne stvari koje idu u prilog mom stavu, ponavljam ti da ja bih, da sam posljednja na svijetu.

Stav 'nek komsiji crkne krava' nikad nikome nije nista dobro donio. Ponavljam, neko mora biti razumniji. Vatra se ne gasi vatrom.
Nisam kontradiktoran. Sa "bit ću korektan prema komšiji Srbinu i Hrvatu" iz prošlog komentara sam mislio na one koji se dosele ili koji su ostali u Federaciji. Ne pada mi na pamet ikako komunicirati sa Srbinom iz genocidne.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

dadojović wrote: 10 Jan 2021, 13:19
Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 13:06

Ovo o nabijanju na kolac Tvrtka i Katarine moraš dodatno objasniti.
Nema se puno objašnjavati, prošla su vremena kada su se sukobi riješavali nabijanjem na kolac, danas treba diplomatski riješavati probleme, lobiranjem i sankcijama.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7840 times
Been thanked: 18506 times

Post by Maja »

Tako je. Prog za ovo nabijanje na kolac imas upozorenje.
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

Wtf
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

A kladim se da ne mozes naci gdje sam to rekao
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7840 times
Been thanked: 18506 times

Post by Maja »

24h
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 »

Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 13:20
tuzlak1212 wrote: 10 Jan 2021, 13:06

Ko priča o zviždanju djeci? Govorim o ustajanju na himnu tuđe zemlje i aplaudiranju da se pošalje "neka poruka" a niko to ne radi.
Zamisli gledaš utakmicu Irska-Švedska i Irci ustanu kada je svedska himna i aplaudiraju :plavi
Ali kod vas je uvijek definicija antifašizma, suživota i tolerancije bilo ponižavanje samog sebe.

Nisu djeca kriva? Ok
Aplaudirajte toj djeci nakon utakmice, rukujte se sa njima poslije i poželite im lijep put, slikajte se sa njima ili kupite im sladoled ali to sa himnom je baš ono donje za povratiti.
Da je umjesto Srbije bio Zimbabve bilo bi dovoljno da se čovjek upita "Koji qrac ovi ustaju? Kakva je to nastrana opsesija sa tom afričkom državom?" a kamoli agresorska država koja se nije nikada izvinila i priznala.
Brate Tuzlake su svi hvalili za taj cin, samo placipacenici ne mogu od zavisti da se nose s tim da mi nismo uzvratili Marakanu i slicno.

Tuzla ti je ovo

Kada dodju da ratuju imat ce ovaj odgovor svaki put, bez straha ili dvoumice.

I nema tu dileme, mrzimo agresiju, volimo zivot, borimo se za slobodu. Slobodu i prava svih ljudi.
Bitni su ljudi i zivot, na tome cemo stojati ako treba sami kao ostrvo u okeanu koje voda nece nikad potopit. To je nas ponos, od tog ne bjezimo, toga se ne stidimo. I na takve ko ti se gadimo, bez obzira jel bosnjak, srbin il hrvat u pitanju. Ko je kriv mora da odgovara, katarza od ideologija se mora desiti za prosperitet i cica mica gotova prica.

Prica ti je suplja, ne znas gdje si krenuo s tom temom himne i aplauza.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom »

Aplaudiraju li oni tuđim himnama?
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Vrag wrote: 10 Jan 2021, 12:18Ti se mozes i sada zaliti, ne moras zivjeti u Doboju. Ovo je tvoja drzava.
Istina. Neka mi @space predoci dokaze i zalicu se u njeno ime. Ove navijacke huligane niko na svijetu ne uzima za ozbiljno. To se odvede da prenoci u policijskoj stanici dok se ne otrijezni, da mu se upozorenje i dovidjenja. Ne mislis valjda da ove neko dozivljava za ozbiljno, igdje, ikad? Ona vesela sto je ispalila sarzer iz automatske puske je nesto sasvim drugo, ali ona je uhapsena kao sto vidimo. :kafa
Memento Mori

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 »

almir90 wrote: 10 Jan 2021, 13:38 Aplaudiraju li oni tuđim himnama?
Briga me za njih, mi predstavljamo svoj kucni, skolski, ulicni i moralni odgoj.

Kazem sami smo u ovome i neka smo...
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom »

tuzlak1212 wrote: 10 Jan 2021, 13:39
Briga me za njih, mi predstavljamo svoj kucni, skolski, ulicni i moralni odgoj.

Kazem sami smo u ovome i neka smo...
Kako te briga za njih, zašto je onda ovo urađeno?
Zašto je aplaudirano njima ako su oni nebitni?
Je li ovo dokaz neke superiornosti?
Meni ipak djeluje na inferiornost kad se pokušavamo svidjeti nekome nazor.
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

Lavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 13:38
Vrag wrote: 10 Jan 2021, 12:18Ti se mozes i sada zaliti, ne moras zivjeti u Doboju. Ovo je tvoja drzava.
Istina. Neka mi @space predoci dokaze i zalicu se u njeno ime. Ove navijacke huligane niko na svijetu ne uzima za ozbiljno. To se odvede da prenoci u policijskoj stanici dok se ne otrijezni, da mu se upozorenje i dovidjenja. Ne mislis valjda da ove neko dozivljava za ozbiljno, igdje, ikad? Ona vesela sto je ispalila sarzer iz automatske puske je nesto sasvim drugo, ali ona je uhapsena kao sto vidimo. :kafa
Nemoj sada filozofirati. Dokaza imas dovoljno i nemas se sta zaliti u tudje ime. Zali se u svoje ime. Ovo je i tvoja avlija. Budi dosljedna svojih rijeci. Pusti se tastature.
Post Reply

Return to “Politika u BiH”