Koja bi se s vremenom proširila.
RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4111 times
- Been thanked: 3081 times
- Status: Offline
Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke
Nije nacionalizam, to je patriotski stav svih koji BiH imaju u srcu, nebitno da li se deklarisu kao Bosanci ili Zimbabveanci. Dakle nije rodjen po nacionalnoj nego patriotskoj liniji.almir90 wrote: 10 Jan 2021, 13:55Jest nacionalizam jer ovakav stav možeš jedino očekivati od većine Bošnjaka, bosanaca i hercegovaca i manjim dijelom Hrvata i Srba.Lavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 13:52Nije to nacionalizam. Ovo o cemu ti govoris u par postova i s cim se slazem u potpunosti je racionalan pristup problemima i cisti patriotizam. Mora se krenuti od glave, srusiti prvo domace nacionaliste koji su za 25-30 godina jedino postigli da akutni problem pretvore u kronicni, okupiti zdrave patriotske snage i krenuti od nule sa svijescu da ce biti izuzetno tesko. Drugi izlaz ne postoji.![]()
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2786 times
- Been thanked: 23014 times
Re: U Doboju građani proslavili neustavni Dan RS-a uz sramotno skandiranje i psovke
Pa ne mogu sutiti kad ga ima. Hoces da lijepim slike kao ti sa komentarima i razmisljanjima? Sta sad ovde neko meni objasnjava sta je cetnik i zadrti srbin, ko ne znamo to? Trebam se sloziti sa svim i mahat glavom jes tako je. Necu.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21980 times
- Been thanked: 20039 times
Zeleni uče crvene ko je neprijatelj, a upravo su crveni oni koji su ove koje zeleni prozivaju držali pod čizmom par decenija 
Isto tako i radikalni dio zelenih
Zemljo otvori se

Zemljo otvori se
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 649 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Online
Clean shot. Svaka cast kolegaMarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:18 Zeleni uče crvene ko je neprijatelj, a upravo su crveni oni koji su ove koje zeleni prozivaju držali pod čizmom par decenija
Zemljo otvori se
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 362 times
17.09.1981g,men su cetnici sjebali djetinjstvo,a tim oko 2000 pa ovamo ste ti i tvoja krimi organizacija.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 12:21Tebe bi trebalo birati da nas vodiš u bolje sutra.harlekin wrote: 10 Jan 2021, 08:51 U cem je problem sto ljudi slave?za sad je taj dan neustavan,vjerovatno ce se promjenit i to,jer kakve veze ima ustav,sta ce mup uradit,sprdacina od ustava i zakona?Oni su se borili za nest i znaju to cijenit,tko je kriv nama sto smo se prodali,pustili psi da nas vode,i sad jedino mozemo lajat.
Samo 3 tvoja komentara u zadnja 24 sata su bila
1. U čemu je problem što ljudi slave genocidni praznik?
2. Baš sad kada treba Biden doći mi moramo odjebati Ameriku jer je to zla država
3. Jedini strani političar koji je prijatelj BiH je senilni deda.
Nisam znao da si mlađa generacija.harlekin wrote: 10 Jan 2021, 09:41
Iskreno ti i ne trebas nist,ti si svoje odradio i zasluzio te kotlete,ja i moja generacija je 0,obicna velika 0,gledali smo vas kako se stvaraju dobre stvari a mi sad fino ovako lupetamo po netu i pustamo da najgore smece govori u nase ime.Realno koma smo bolje i ne zasluzujemo.
Znači ti si oni 2000-to godište što govoriš kako je se za vrijeme Tita lijepo živjelo![]()
I mogu ti reci da ste ih skoro nadmasili u pljacki i raseljavanju.Tako da ste mi vi veci problem nego oni u RS-u.
Nece onaj siromah sto krade drva da prezivi nist imat od tvog Bidena,imat ce tvoja stranka i tvoj Baki,zato je men nebitan taj tvoj senilko.
Tebi ne smeta sto se samo donacija i pomoci pokrali da ste mogli izgradit novu bosnu,ali te smeta tamo neki usrani datum?
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9831 times
- Been thanked: 16572 times
Pravi put je pljeskat himni onih koji i dan danas tuzlansku kolonu nazivaju zlocinom, onih koji su uhapsili i osudili Jurisica, onih koji su sakrili Djukica. Tapsite tuzlaciMarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:13Ljudi pljuju Nazifizam, Progizam i Insomnijizam (što je manje više jedno te isto).spacebound wrote: 10 Jan 2021, 14:04 Tako je, hajmo jos malo na sebe i svoje pljuvat
I ova tema pokazuje zasto nam je tako kako je.
Krasni Albanci.
Ako je to pravi put onda hrak pljuc.
Onaj ismijava Tvrtka i tu historiju BiH, pa kaže došli turci i nabili na kolac Tvrtke i Katarine. Treba ga biti sramota.

Taj za kolac je banovan.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3961 times
- Been thanked: 3643 times
Katarza od ideologije je kada državljani države nad kojom je izvršena agresija aplaudiraju himni države koja je izvršila agresiju?tuzlak1212 wrote: 10 Jan 2021, 13:31Brate Tuzlake su svi hvalili za taj cin, samo placipacenici ne mogu od zavisti da se nose s tim da mi nismo uzvratili Marakanu i slicno.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 13:20
Ko priča o zviždanju djeci? Govorim o ustajanju na himnu tuđe zemlje i aplaudiranju da se pošalje "neka poruka" a niko to ne radi.
Zamisli gledaš utakmicu Irska-Švedska i Irci ustanu kada je svedska himna i aplaudiraju![]()
Ali kod vas je uvijek definicija antifašizma, suživota i tolerancije bilo ponižavanje samog sebe.
Nisu djeca kriva? Ok
Aplaudirajte toj djeci nakon utakmice, rukujte se sa njima poslije i poželite im lijep put, slikajte se sa njima ili kupite im sladoled ali to sa himnom je baš ono donje za povratiti.
Da je umjesto Srbije bio Zimbabve bilo bi dovoljno da se čovjek upita "Koji qrac ovi ustaju? Kakva je to nastrana opsesija sa tom afričkom državom?" a kamoli agresorska država koja se nije nikada izvinila i priznala.
Tuzla ti je ovo
Kada dodju da ratuju imat ce ovaj odgovor svaki put, bez straha ili dvoumice.
I nema tu dileme, mrzimo agresiju, volimo zivot, borimo se za slobodu. Slobodu i prava svih ljudi.
Bitni su ljudi i zivot, na tome cemo stojati ako treba sami kao ostrvo u okeanu koje voda nece nikad potopit. To je nas ponos, od tog ne bjezimo, toga se ne stidimo. I na takve ko ti se gadimo, bez obzira jel bosnjak, srbin il hrvat u pitanju. Ko je kriv mora da odgovara, katarza od ideologija se mora desiti za prosperitet i cica mica gotova prica.
Prica ti je suplja, ne znas gdje si krenuo s tom temom himne i aplauza.
Pokušavam shvatiti kontekst tvoje izjave i ovog videa
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Sad slobodno hodaju ravnogorci i marširaju i niko im ništa ne može kad su crveni svedeni na minimum minimuma i jedino opstali u Tuzli i u Zenici, a zeleni nikad jačituzlak1212 wrote: 10 Jan 2021, 14:21Clean shot. Svaka cast kolegaMarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:18 Zeleni uče crvene ko je neprijatelj, a upravo su crveni oni koji su ove koje zeleni prozivaju držali pod čizmom par decenija
Zemljo otvori se

U onoj državi bi ovi što sad marširaju bili probijeni olovom po kratkom postupku ili bi najblaže završili na Golom otoku. I onda kaže vi se dodvoravate njima tamo ovo ono

Dodvoravati se normalnim ljudima ne znači dodvoravati se četnicima i ustašama (koje po defaultu crveni mrze više nego ostali - komunizam vs fašizam), ali jbg to prvo treba da zaobiđe ideologiju kojom su obojeni, kao i emocije da bi došlo do njih. Al et nek smo mi glupi, ne znamo ko su četnici, zaboravili kapiju i slično.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Meni je bogami 100 puta draži jedan Šemso Mehmedović nego neki Tvrtko i to kažem ozbiljno, bez trolanja i sarkazma.MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:13Ljudi pljuju Nazifizam, Progizam i Insomnijizam (što je manje više jedno te isto).spacebound wrote: 10 Jan 2021, 14:04 Tako je, hajmo jos malo na sebe i svoje pljuvat
I ova tema pokazuje zasto nam je tako kako je.
Krasni Albanci.
Onaj ismijava Tvrtka i tu historiju BiH, pa kaže došli turci i nabili na kolac Tvrtke i Katarine. Treba ga biti sramota.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Jasno je to meni i da nisi potvrdio. Za tebe i tebi slične historija BiH počinje dolaskom osmanlija na ove prostore, a najradije bi izbrisali svu historiju države prije toga.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:31Meni je bogami 100 puta draži jedan Šemso Mehmedović nego neki Tvrtko i to kažem ozbiljno, bez trolanja i sarkazma.MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:13
Ljudi pljuju Nazifizam, Progizam i Insomnijizam (što je manje više jedno te isto).
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2786 times
- Been thanked: 23014 times
Zar ima ovde takvih?spacebound wrote: 10 Jan 2021, 14:27Pravi put je pljeskat himni onih koji i dan danas tuzlansku kolonu nazivaju zlocinom, onih koji su uhapsili i osudili Jurisica, onih koji su sakrili Djukica. Tapsite tuzlaciMarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:13
Ljudi pljuju Nazifizam, Progizam i Insomnijizam (što je manje više jedno te isto).
Taj za kolac je banovan.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Mi ćemo i dalje postupati kako mi smatramo da je ispravno. Aplauz je dobio i Luxemburg ili Lihtenštajn kad je dolazio ovamo. To je sportski događaj i politika tu nema šta tražiti.spacebound wrote: 10 Jan 2021, 14:27Pravi put je pljeskat himni onih koji i dan danas tuzlansku kolonu nazivaju zlocinom, onih koji su uhapsili i osudili Jurisica, onih koji su sakrili Djukica. Tapsite tuzlaciMarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:13
Taj za kolac je banovan.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Jah, kako su bili pravedni.MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:18 Zeleni uče crvene ko je neprijatelj, a upravo su crveni oni koji su ove koje zeleni prozivaju držali pod čizmom par decenija
Zemljo otvori se
One koji će biti kasnije poznati kao zeleni, mladi Muslimani, su na suđenje i zatvor a ove druge su držali samo pod čizmom, dali im i lijepe pozicije ako će samo glumiti komuniste
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2930 times
oooo,jes to tesko skontat ....Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:31Meni je bogami 100 puta draži jedan Šemso Mehmedović nego neki Tvrtko i to kažem ozbiljno, bez trolanja i sarkazma.MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:13

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Samo na Golom otoku je bilo svakakvih ljudi, a najviše Srba i Crnogoraca pa ti vidi.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:38Jah, kako su bili pravedni.MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:18 Zeleni uče crvene ko je neprijatelj, a upravo su crveni oni koji su ove koje zeleni prozivaju držali pod čizmom par decenija
Zemljo otvori se
One koji će biti kasnije poznati kao zeleni, mladi Muslimani, su na suđenje i zatvor a ove druge su držali samo pod čizmom, dali im i lijepe pozicije ako će samo glumiti komuniste
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Rodio se godinu iza Titove smrti, bio dijete kada je se Jugoslavija raspala. To te čini automatski relevantnijim za razgovor od nekog 2000-to godišteharlekin wrote: 10 Jan 2021, 14:2317.09.1981g,men su cetnici sjebali djetinjstvo,a tim oko 2000 pa ovamo ste ti i tvoja krimi organizacija.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 12:21
Tebe bi trebalo birati da nas vodiš u bolje sutra.
Samo 3 tvoja komentara u zadnja 24 sata su bila
1. U čemu je problem što ljudi slave genocidni praznik?
2. Baš sad kada treba Biden doći mi moramo odjebati Ameriku jer je to zla država
3. Jedini strani političar koji je prijatelj BiH je senilni deda.
Nisam znao da si mlađa generacija.
Znači ti si oni 2000-to godište što govoriš kako je se za vrijeme Tita lijepo živjelo![]()
I mogu ti reci da ste ih skoro nadmasili u pljacki i raseljavanju.Tako da ste mi vi veci problem nego oni u RS-u.
Nece onaj siromah sto krade drva da prezivi nist imat od tvog Bidena,imat ce tvoja stranka i tvoj Baki,zato je men nebitan taj tvoj senilko.
Tebi ne smeta sto se samo donacija i pomoci pokrali da ste mogli izgradit novu bosnu,ali te smeta tamo neki usrani datum?

De nam starijima malo pričaj o Jugoslaviji kako si sa 4 godine spavao na klupi a sa 6 godina sa crvenim pasošom putovao gdje god poželiš.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2930 times
svabe,vrancuzi,englezi..
tolerisali su Krivoustom taj nacionalizam
uz izgovor da je to patriotski
Kakav patriotski nacionalizam u tudjoj drzavi?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
De nam dajte još neke instrukcije i opise kakvi su oni tamo neprijatelji kojih nismo svjesni 
Grob te jebo na čemu gubim vrijeme.

Grob te jebo na čemu gubim vrijeme.
Last edited by Masamune on 10 Jan 2021, 14:53, edited 1 time in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nije tačno nego svako bira jedan period u historiji koji mu je draži i o njemu češće govori.MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:32Jasno je to meni i da nisi potvrdio. Za tebe i tebi slične historija BiH počinje dolaskom osmanlija na ove prostore, a najradije bi izbrisali svu historiju države prije toga.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:31
Meni je bogami 100 puta draži jedan Šemso Mehmedović nego neki Tvrtko i to kažem ozbiljno, bez trolanja i sarkazma.