Odoh biži
Tuzla Tuzla Tuzla

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Gubis zivce,nije tema Tito nego ljudi koji ne postuju ustav BiH npr tvoj BakiNaseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:47Rodio se godinu iza Titove smrti, bio dijete kada je se Jugoslavija raspala. To te čini automatski relevantnijim za razgovor od nekog 2000-to godišteharlekin wrote: 10 Jan 2021, 14:23
17.09.1981g,men su cetnici sjebali djetinjstvo,a tim oko 2000 pa ovamo ste ti i tvoja krimi organizacija.
I mogu ti reci da ste ih skoro nadmasili u pljacki i raseljavanju.Tako da ste mi vi veci problem nego oni u RS-u.
Nece onaj siromah sto krade drva da prezivi nist imat od tvog Bidena,imat ce tvoja stranka i tvoj Baki,zato je men nebitan taj tvoj senilko.
Tebi ne smeta sto se samo donacija i pomoci pokrali da ste mogli izgradit novu bosnu,ali te smeta tamo neki usrani datum?![]()
De nam starijima malo pričaj o Jugoslaviji kako si sa 4 godine spavao na klupi a sa 6 godina sa crvenim pasošom putovao gdje god poželiš.
Relativiziras stvari.MrH wrote: 10 Jan 2021, 12:47Crveni upiru prstom u zelene kako ne zele pomirenje, a zeleni govore da su ne oprezu i kako nece dozvoliti da opet budu zaklani. Sta je problem?Lavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 12:45Ma nemoj. A kako se to moglo sprijeciti? Jacanjem obrambene spremnosti BiH ili na neki drugi nacin?
Sigurno ne upiranjem prsta na 'crvene', to je cisto razvodnjavanje.
Da usput rijesimo i ovo - rijec 'drkanje' je sinonim rijeci 'masturbacija', a dobro je poznato metaforicko znacenje pojma 'izdrkavati se', koje je opet sinonim pojmu 'izvljavati se'. U kom jeziku je ovo psovka? Mogla sam upotrijebiti i rijec 'izivljavanje', istina, ali sam vec bila isprovocirana odredjenim upisima na temi. Naravno da se ne radi o psovki, ovim upozorenjem koje nije bilo na mjestu (a prije meni ga nisi uputio Behki) si samo doprinio nastavku trolanja na temi.
Sve cu preskociti jer ne ulazim u rasprave. Samo kratko pojasnjenje. Ovo bez psovki je bilo za Havanu i njegovo psovanje.Lavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 15:17Relativiziras stvari.MrH wrote: 10 Jan 2021, 12:47
Crveni upiru prstom u zelene kako ne zele pomirenje, a zeleni govore da su ne oprezu i kako nece dozvoliti da opet budu zaklani. Sta je problem?Fino sam te pitala zar nije jacanje obrambenog potencijala BiH odgovor na -izme? To je bio odgovor na tvoja upozorenja o klanju na spavanju.
Niko od 'crvenih' nije pricao o bilo kakvom 'pomirenju'. Koliko vidim, a vidim odlicno, ljudi kazu da ekstremiste treba drzati pod strogom kontrolom. Sta je problem?
Da usput rijesimo i ovo - rijec 'drkanje' je sinonim rijeci 'masturbacija', a dobro je poznato metaforicko znacenje pojma 'izdrkavati se', koje je opet sinonim pojmu 'izvljavati se'. U kom jeziku je ovo psovka? Mogla sam upotrijebiti i rijec 'izivljavanje', istina, ali sam vec bila isprovocirana odredjenim upisima na temi. Naravno da se ne radi o psovki, ovim upozorenjem koje nije bilo na mjestu (a prije meni ga nisi uputio Behki) si samo doprinio nastavku trolanja na temi.![]()
Hvala na pojasnjenju i upozorenju za izbrisani post koji nisam vidjela.MrH wrote: 10 Jan 2021, 15:35Sve cu preskociti jer ne ulazim u rasprave. Samo kratko pojasnjenje. Ovo bez psovki je bilo za Havanu i njegovo psovanje.
Tvoje drkanje uopste nije psovka.
Hvala na paznji
Nema na cemu i drugi putLavlje_srce wrote: 10 Jan 2021, 15:40Hvala na pojasnjenju i upozorenju za izbrisani post koji nisam vidjela.MrH wrote: 10 Jan 2021, 15:35Sve cu preskociti jer ne ulazim u rasprave. Samo kratko pojasnjenje. Ovo bez psovki je bilo za Havanu i njegovo psovanje.
Tvoje drkanje uopste nije psovka.
Hvala na paznji![]()
Shvatili smo da je tebi ipak najdrazi onaj period okupacije.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:52Nije tačno nego svako bira jedan period u historiji koji mu je draži i o njemu češće govori.MarlboroGold wrote: 10 Jan 2021, 14:32
Jasno je to meni i da nisi potvrdio. Za tebe i tebi slične historija BiH počinje dolaskom osmanlija na ove prostore, a najradije bi izbrisali svu historiju države prije toga.
Ima covjek slican pristup, kao i oni iz Doboja sto su se drali..Mirelam wrote: 10 Jan 2021, 17:21Shvatili smo da je tebi ipak najdrazi onaj period okupacije.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:52
Nije tačno nego svako bira jedan period u historiji koji mu je draži i o njemu češće govori.![]()
Šta veliš ne poštuje se ustav?harlekin wrote: 10 Jan 2021, 15:01Gubis zivce,nije tema Tito nego ljudi koji ne postuju ustav BiH npr tvoj BakiNaseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:47
Rodio se godinu iza Titove smrti, bio dijete kada je se Jugoslavija raspala. To te čini automatski relevantnijim za razgovor od nekog 2000-to godište![]()
De nam starijima malo pričaj o Jugoslaviji kako si sa 4 godine spavao na klupi a sa 6 godina sa crvenim pasošom putovao gdje god poželiš.
Hjooj vidjaj,ko bi reko da cu ja ikad nekom drzat lekciju o pravilima foruma
To s crvenim pasosom mi pricali ljudi koji su me odgajali,i jok nisu bili lazovi,tako da netko drugi laze![]()
sratko mladic in Potočari 1995 liked this postMirelam wrote: 10 Jan 2021, 17:21Shvatili smo da je tebi ipak najdrazi onaj period okupacije.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:52
Nije tačno nego svako bira jedan period u historiji koji mu je draži i o njemu češće govori.![]()
A da dje ce MuslEman drugo no u ustase. Jel deMirelam wrote: 10 Jan 2021, 17:21Shvatili smo da je tebi ipak najdrazi onaj period okupacije.Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2021, 14:52
Cuj nemas pojma.Rudolph wrote: 10 Jan 2021, 17:51 Recept kako postati cetnik od malih nogu. Pa naucis pjesmu a nemas pojma ko je ko u pjesmi
DJECA PROSLOSTI
Pa ako se razumijete i volite iste stvari nije do mene.
Šta veliš, draži mi je period kada su se sakrivale ikone na tavan i prodavala vera za večeru.
Ne omace se puska,orbit wrote: 10 Jan 2021, 18:06 I u Banja Luci se slavilo!
Kako joj se trese misic na desnoj ruci...RA,TA,TA,TA,TA,TA,TA,TA.