Bio je puko I.mene ubio raznio se
Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1639 times
- Been thanked: 3073 times
- Status: Offline
Re: Almin Kolić u tučnjavi nožem ubio amidžu Redžiba
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Meni on malo cak i lici na Duminja.
Ovaj dio oci, obrve.....
I da se razumijemo, nije ovo nikakva uvreda.
Ima ljepuskaste oci.....
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Ma i ovaj sto je ubijen je bio prznica i udar'o u silu, a i ovaj sin, Keno, je isto seronja. A za ovog ubicu su mjestani znali da mu fali daska u glavi.
Moj dajdza se bio zakacio s ovim likom
Samo sabura
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40826 times
- Been thanked: 27291 times
Wrong turngreeneyes wrote: 11 Jan 2021, 16:24 Ma i ovaj sto je ubijen je bio prznica i udar'o u silu, a i ovaj sin, Keno, je isto seronja. A za ovog ubicu su mjestani znali da mu fali daska u glavi.
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 13984 times
- Been thanked: 23140 times
Jarane,
Zabio mu noz 12 centi
Ko u lubenicu
Ajaaa hajvana braco mila
Pa Hido je za ovog gospodin
Zabio mu noz 12 centi
Ko u lubenicu
Ajaaa hajvana braco mila
Pa Hido je za ovog gospodin
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 50917 times
- Been thanked: 9061 times
Cust za medicinskije eksperimenata 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1639 times
- Been thanked: 3073 times
Na ovom se vidi da ga zivot nije mazio, ovoliko debel neki tezak posao baustela poljoprivreda.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 364 times
Ovakvi panjevi ko ovaj s nozem u svom drustvu i nemaju neke normalne i ok ljude,jer takvi nikad nece snjima ni sjest na kavu a ne festu neku,tako da sve dok se medjusobno zbokaju sve ok 
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4038 times
- Been thanked: 3702 times
- Status: Online
Opisao si 100% Bavarce na Oktoberfestu. Ali Bajern je za većinu Balkanaca pojam normalne sredine gdje treba pobjeći iz ove vukojebine. A i Oktoberfest je događaj na koji se jednom u životu mora otići.lilith1 wrote: 11 Jan 2021, 15:31Biti seljak (čovjek na selu) je totalno i apsolutno okej i super štaviše.Mutevelija wrote: 11 Jan 2021, 15:28
Ja sam.seljak.I ne volim borbu bikova dosadno mi, nije mi zanimljiva korida.
Dok moj komsija u sedamdesetim to gleda niko od omladine cak I rijetko ide na koride.
Ali ja govorim o kombinaciji tih korida,alkohola, tog nekog načina života i tih ljudi.to meni nije i ne može biti čovjek koji je iole inteligentan,iole načitan,nekako jednostavno zdrava i normalna ličnost. Tamam da mi je najbliži takav to je meni dno dna.
Prvaci smo u pljuvanju sebe.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9860 times
- Been thanked: 16634 times
Re: Crna hronika
Bosanska Kostajnica: U vozilu pronađena beživotna tijela mladića i djevojke
U vozilu pronađena beživotna tijela mladića i djevojke
Beživotna tijela 29-godišnjeg mladića i 19-godišnje djevojke pronađena su jutros u automobilu koji je bio parkiran u objektu u izgradnji u Bosanskoj Kostajnici.
Prema nezvaničnim informacijama okolnosti upućuju da nije riječ o ubistvu i samoubistvu.
Policijska stanica Bosanske Kostajnice jutros u 7:40 sati zaprimila je prijavu da su pronađena dva tijela.
Uviđaj je u toku, a mjesto pronalaska su osigurali pripadnici Policijske stanice koji postupaju po nalogu Okružnog tužilaštva Prijedor.
klix.ba
U vozilu pronađena beživotna tijela mladića i djevojke
Beživotna tijela 29-godišnjeg mladića i 19-godišnje djevojke pronađena su jutros u automobilu koji je bio parkiran u objektu u izgradnji u Bosanskoj Kostajnici.
Prema nezvaničnim informacijama okolnosti upućuju da nije riječ o ubistvu i samoubistvu.
Policijska stanica Bosanske Kostajnice jutros u 7:40 sati zaprimila je prijavu da su pronađena dva tijela.
Uviđaj je u toku, a mjesto pronalaska su osigurali pripadnici Policijske stanice koji postupaju po nalogu Okružnog tužilaštva Prijedor.
klix.ba
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4348 times
- Been thanked: 3280 times
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ugusili prije
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8878 times
- Been thanked: 5636 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 8427 times
Tri muškarca i žena ubijeni u Vodicama i Šibeniku, ubojica u bijegu
U VODICAMA je danas oko 13 sati ubijen poduzetnik, dok su oko pola sata kasnije pronađene tri mrtve osobe u objektu na Južnoj magistrali. Iako policija to zasad ne potvrđuje, prema neslužbenim informacijama, četiri ubojstva su povezana.

Policija je izvijestila da je u 12:56 dobila dojavu da je u Vodicama u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.
"U 13:23 policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.
Prve informacije ukazuju na to da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.
Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.
Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim informacijama", izvijestila je policija.
Index.hr

Policija je izvijestila da je u 12:56 dobila dojavu da je u Vodicama u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.
"U 13:23 policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.
Prve informacije ukazuju na to da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.
Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.
Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim informacijama", izvijestila je policija.
Index.hr
- Duminjo
- Urednik foruma

Re: Tri muškarca i žena ubijeni u Vodicama i Šibeniku, ubojica u bijegu
ŠIBENSKA policija moli za pomoć građane u vezi s današnjim četverostrukim ubojstvom.
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
"U vezu s navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF.
Pozivamo građane u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo žurno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona: 192 ili 022/ 347-139 ili 022/ 347-446.
Upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju.
Index.hr
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
"U vezu s navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF.
Pozivamo građane u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo žurno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona: 192 ili 022/ 347-139 ili 022/ 347-446.
Upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju.
Index.hr
- Duminjo
- Urednik foruma

Dvije osobe poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći sjeverno od Mostara

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu M-17, sjeverno od Mostara, poginule su dvije osobe, potvrdio je za Klix.ba Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.
Nesreća se dogodila u mjestu Grabovica malo prije 16 sati. Saobraćaj je obustavljen u oba pravca.
klix.ba

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu M-17, sjeverno od Mostara, poginule su dvije osobe, potvrdio je za Klix.ba Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.
Nesreća se dogodila u mjestu Grabovica malo prije 16 sati. Saobraćaj je obustavljen u oba pravca.
klix.ba
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Neslužbeno: ubojica je vlasnik tvrtke nad kojom je proveden stečajni postupak, a ubijena žena je bila stečajna upraviteljica u tom slučaju. Jedna od žrtava je sin vlasnika jednog od trgovačkih lanaca.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22097 times
- Been thanked: 20168 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 13984 times
- Been thanked: 23140 times
Citajuci komentare ispod clanka,
MesCini su ovi frajeru krv popili, i onda mu je puko film.
Zajebano
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22097 times
- Been thanked: 20168 times
Ko će ga znati. Pretpostavljam da mu je korona poremetila biznis kao i drugim poduzetnicima, pa je morao stečajni postupak biti pokrenut zbog dugova. Vjerovatno je to bio okidač da se s njima obračuna.Fuddo wrote: 30 Jan 2021, 18:14Citajuci komentare ispod clanka,
MesCini su ovi frajeru krv popili, i onda mu je puko film.
Zajebano
Jebeno je kad cijeli život investiraš u nešto i baviš se time godinama i na kraju propadneš. Puknu ljudi. Imamo mi čovjeka u komšiluku koje je morao prodavnicu zatvoriti jer su se 3 velika binga pojavila 200m jedan od drugog, a radio 30 godina u njoj. Puko čovjek psihički.
Mada ovo gore ne mora biti slučaj i ovdje... jbg