Gleajte vamo,ako netko dobije korona virus i umre ulazi u statistiku kao zrtva od korone,sad pocinju cijepiva,oce sad osoba koja umre a prije tog se vakcinisala smatrat se zrtvom vakcine
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Eee neceg sam se sjetio 
Gleajte vamo,ako netko dobije korona virus i umre ulazi u statistiku kao zrtva od korone,sad pocinju cijepiva,oce sad osoba koja umre a prije tog se vakcinisala smatrat se zrtvom vakcine
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Znači onaj tko je umro od neke vrste karcinoma, a primao je terapiju, nije umro od karcinoma?harlekin wrote: 05 Jan 2021, 15:12 Eee neceg sam se sjetio
Gleajte vamo,ako netko dobije korona virus i umre ulazi u statistiku kao zrtva od korone,sad pocinju cijepiva,oce sad osoba koja umre a prije tog se vakcinisala smatrat se zrtvom vakcine![]()
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Nece. Sad sto puta naglase da je imao ranije bolestiharlekin wrote: 05 Jan 2021, 15:12 Eee neceg sam se sjetio
Gleajte vamo,ako netko dobije korona virus i umre ulazi u statistiku kao zrtva od korone,sad pocinju cijepiva,oce sad osoba koja umre a prije tog se vakcinisala smatrat se zrtvom vakcine![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
A de sta ja znam vidjas da pitam,kontam vakcinu ce dobit ljudi koji nisu bili ugrozeni koronom ili nisu ni primjetili da su zarazeni,takvi ljudi znaci nisu u nikakvoj opasnosti od korone a poslije cjepiva od neceg umre,korona logikom umro je od cjepiva?dadojović wrote: 05 Jan 2021, 15:56Znači onaj tko je umro od neke vrste karcinoma, a primao je terapiju, nije umro od karcinoma?harlekin wrote: 05 Jan 2021, 15:12 Eee neceg sam se sjetio
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Engleska je ponovo u kompletnom lockdown-u.
Valjda ova nova mutirana verzija se jako brzo rasirila, tvrdi se da je to doslo i do ostatka Evrope samo ce ostatak Evrope tek skonatati za 2-3 sedmice.
Valjda ova nova mutirana verzija se jako brzo rasirila, tvrdi se da je to doslo i do ostatka Evrope samo ce ostatak Evrope tek skonatati za 2-3 sedmice.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4297 times
- Been thanked: 2112 times
Izjasnila sam se danas i potpisala da odbijam.. strah me bas ovog cijepljenja a bila sam odlucila da hocuu al nisam nikako mogla staviti na papiru da 
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9039 times
- Been thanked: 5790 times
- Status: Online
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4262 times
U izolaciji smo Segi i ja već neko vreme, nemamo simptome ali smo bili u kontaktu i obavestili me iz zdravstvene stanice da ne mrdamo iz kuće do 18. Nadam se da tako i prođe.
Ja vodim računa, stvarno na terenu sve nosim da se zaštitim, u kancelariji štitim druge od sebe, jer imam starije kolege sa već hroničnim bolestima i šta znam kako bi se na koga odrazilo, nema nekih pravila. Neki dan bratu kolega s posla umro, '76. godište, nikakvih drugih bolesti nije imao, pogoršalo mu se stanje, bio hospitalizovan kod nas u KC i eto...još iz bolnice slao slike, šalio se, mislili biće ok...
Ali ne shvatam da ljudi imaju simptome i da kriju, ne žele da odu na pregled, da se testiraju i misle a nije to, da dovedu i bliske osobe u rìzične situacije...
Ja vodim računa, stvarno na terenu sve nosim da se zaštitim, u kancelariji štitim druge od sebe, jer imam starije kolege sa već hroničnim bolestima i šta znam kako bi se na koga odrazilo, nema nekih pravila. Neki dan bratu kolega s posla umro, '76. godište, nikakvih drugih bolesti nije imao, pogoršalo mu se stanje, bio hospitalizovan kod nas u KC i eto...još iz bolnice slao slike, šalio se, mislili biće ok...
Ali ne shvatam da ljudi imaju simptome i da kriju, ne žele da odu na pregled, da se testiraju i misle a nije to, da dovedu i bliske osobe u rìzične situacije...
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22506 times
- Been thanked: 20639 times
Re: Bh. književnik Abdulah Sidran na respiratoru i u induciranoj komi
Oporavio se i otpušten je iz bolnice.
Dobro je da se ova gromada oporavila.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41214 times
- Been thanked: 27893 times
Re: Bh. književnik Abdulah Sidran na respiratoru i u induciranoj komi
MarlboroGold wrote: 08 Jan 2021, 19:30 Oporavio se i otpušten je iz bolnice.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
Eno danas krizni stab KS razmatro da zatvore skijalista. Garant ce i zatvoritiVrag wrote: 11 Jan 2021, 13:24 koliko vidim kod nas trenunto najbolja situacija
sad cemo vidjeti koliko zapravo turisti imaju uticaja
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2877 times
- Been thanked: 23821 times
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Krenuo je novi val pandemije Corone a mi u Bosni konkretno se ničeg nismo pridržavali radi profita ,prilikom novogodišnjih praznika .
Čiinjenica je da će se naši ljudi iz inozemstva lječiti gore i da je bolja njega u slucaju Corone .
STA je sa nama?.
Čiinjenica je da će se naši ljudi iz inozemstva lječiti gore i da je bolja njega u slucaju Corone .
STA je sa nama?.
Ostalo je cutanje.
- insomnia
- Rđav kurac

Odvadi.
- insomnia
- Rđav kurac

Al kako ona ofirno pokusava trolati
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Šra da odvadim "bradonja ".
Trebamo pojacati i mi mjere zaštite ko ulazi u BiH ,uvesti obavezu testa na Coronu i da nije stariji od 48 sati .
Uvesti izolaciju za te tzv.goste . Neka se pridržavaju pravila kao i u Evropi i zemaljsma gdje obitavaju.Uzgred u Njemackoj se u pojedinim kriticnim područjima ljudi kreču samo 15 kilometara . Statistike radi zemlja od devedeset miliona stanovnika ima 40 hiljada umrlih od Corone a mi od neka tri miliona četiri hiljade .
I da obavezno gore su počele vakcine ,traziti dokaz na granici da se vakcinisano protiv Corone .
Pratim malo mjere i zsstita od Covida su pojačane u Cijeloj Evropi .
Ostalo je cutanje.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2877 times
- Been thanked: 23821 times
Meni se cini da je kod nas najbolje.Pada dobro.Hurija wrote: 12 Jan 2021, 09:37 Krenuo je novi val pandemije Corone a mi u Bosni konkretno se ničeg nismo pridržavali radi profita ,prilikom novogodišnjih praznika .
STA je sa nama?.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.