Gleajte vamo,ako netko dobije korona virus i umre ulazi u statistiku kao zrtva od korone,sad pocinju cijepiva,oce sad osoba koja umre a prije tog se vakcinisala smatrat se zrtvom vakcine

Moderator: Krokodil Behko
Znači onaj tko je umro od neke vrste karcinoma, a primao je terapiju, nije umro od karcinoma?harlekin wrote: 05 Jan 2021, 15:12 Eee neceg sam se sjetio
Gleajte vamo,ako netko dobije korona virus i umre ulazi u statistiku kao zrtva od korone,sad pocinju cijepiva,oce sad osoba koja umre a prije tog se vakcinisala smatrat se zrtvom vakcine![]()
Nece. Sad sto puta naglase da je imao ranije bolestiharlekin wrote: 05 Jan 2021, 15:12 Eee neceg sam se sjetio
Gleajte vamo,ako netko dobije korona virus i umre ulazi u statistiku kao zrtva od korone,sad pocinju cijepiva,oce sad osoba koja umre a prije tog se vakcinisala smatrat se zrtvom vakcine![]()
A de sta ja znam vidjas da pitam,kontam vakcinu ce dobit ljudi koji nisu bili ugrozeni koronom ili nisu ni primjetili da su zarazeni,takvi ljudi znaci nisu u nikakvoj opasnosti od korone a poslije cjepiva od neceg umre,korona logikom umro je od cjepiva?dadojović wrote: 05 Jan 2021, 15:56Znači onaj tko je umro od neke vrste karcinoma, a primao je terapiju, nije umro od karcinoma?harlekin wrote: 05 Jan 2021, 15:12 Eee neceg sam se sjetio
MarlboroGold wrote: 08 Jan 2021, 19:30 Oporavio se i otpušten je iz bolnice.
Dobro je da se ova gromada oporavila.
Eno danas krizni stab KS razmatro da zatvore skijalista. Garant ce i zatvoritiVrag wrote: 11 Jan 2021, 13:24 koliko vidim kod nas trenunto najbolja situacija
sad cemo vidjeti koliko zapravo turisti imaju uticaja
Šra da odvadim "bradonja ".
Meni se cini da je kod nas najbolje.Pada dobro.Hurija wrote: 12 Jan 2021, 09:37 Krenuo je novi val pandemije Corone a mi u Bosni konkretno se ničeg nismo pridržavali radi profita ,prilikom novogodišnjih praznika .
Čiinjenica je da će se naši ljudi iz inozemstva lječiti gore i da je bolja njega u slucaju Corone .
STA je sa nama?.