Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
vila wrote: 14 Jan 2021, 20:30
Nagradu za rad s covid poz pacijentima za razdoblje od 9 mjeseci u iznosu od cilih 100 km (sveukupno)
To je odlično!
Mislim da je došlo vrijeme kada je najvažnije imati i zadržati posao. Ispred nas su ekonomski teška vremena. Sve što dobijemo mimo naše plate dobro i jeste
vila wrote: 14 Jan 2021, 20:30
Nagradu za rad s covid poz pacijentima za razdoblje od 9 mjeseci u iznosu od cilih 100 km (sveukupno)
To je odlično!
Mislim da je došlo vrijeme kada je najvažnije imati i zadržati posao. Ispred nas su ekonomski teška vremena. Sve što dobijemo mimo naše plate dobro i jeste
Ma predivno
Postenije i lipse bi bilo nista
Ionako mi je to posao
Jeben njih i sto maraka
To je odlično!
Ma predivno
Ionako mi je to posao
Jeben njih i sto maraka
Ovdje su dobili po jedan kišobran.
Slažem se da trebaju vas u zdravstvu da nagrade mnogo više, ali kao sto vec rekoh, najbitnije je imati posao i nadati se boljem.
Ma predivno
Ionako mi je to posao
Jeben njih i sto maraka
Slažem se da trebaju vas u zdravstvu da nagrade mnogo više, ali kao sto vec rekoh, najbitnije je imati posao i nadati se boljem.
Cuj kisobran
E to mene nervira...ne tribaju nas nagradit nikako
Ali ne trebaju ni glumatati sa ko fol nekom nagradom
Nek nam dignu satnicu sa dosadasnjih 2.30 km
Ili je 2.40 km
Nisam sigurna
Cuj kisobran
Ili je 2.40 km
Nisam sigurna
Satnica i koeficijenti se moraju znat bolje veg tablica mnozenja, pogotovo ako je satnica dinamicna
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Cuj kisobran
Ili je 2.40 km
Nisam sigurna
Satnica i koeficijenti se moraju znat bolje veg tablica mnozenja, pogotovo ako je satnica dinamicna
Cuj kisobran
Ili je 2.40 km
Nisam sigurna
Kišobran, vjerovala ili ne. Vrijednosti oko 3 eura
Pa da. Povećajte plate i prestanite da nam aplaudirate. Razumijem ja sve i slažem se sa tobom.