Rade lažiro video, je li?
Da nije doveo jevreje da glume?
Moderator: Krokodil Behko
Pa vidiš da nisu pravi. Da su pravi, jevrejima bi se ponovio hajber.Mister No wrote: 15 Jan 2021, 01:19 Pravi jasta su.
Arapa je daleko vise u odnosu na Jevreje od tog omjera sto si dao, samo nikakve fajde od toga nemaju.![]()
Ko tvrdi da virus ne postoji?Duminjo wrote: 14 Jan 2021, 23:25Ti takvi Podaci, Statistike i cudesa su uglavnom površni. Samo tako se izbaci podatak o broju umrlih bez ostalih okolnosti koji bitno uticu na smrtnost je malo neozbiljno. Uglavnom, na prvu, daju pogresnu sliku. A rijetko ko ce gledati drugi put i razmisljati zasto je to tako.Melek wrote: 14 Jan 2021, 22:59 Opet ponavljam, za mene je fascinantan podatak da je 1993. i 2020. odapelo priblizno isto, i to ne ljudi vec Sveda!
Aha, prije 17godina umrlo isto ljudi kao i prosle godine. Virus ne postoji![]()
Apsolutno se slazem. Ko putuje nece imati druge opcije, cak i ako si prebolovao covid i imas antitijela moracemo se vakcinisati jer ce se to uvoditi u pasos.animals wrote: 15 Jan 2021, 00:55 75 stranica za to hocete li se vakcinisati..
ma ne da hocete, vec ce te pitati,mogu li dvije dobiti..
koje beze pitanje..
moj kosovar, radni kolega pukao na tom pitanju..
kaze cipovace nas..![]()
Ali koja glupost, i dalje se mozes zarazit, i dalje mozes druge zarazit, al'ako si vakcinisan mozes putovatOdraz wrote: 15 Jan 2021, 08:31Apsolutno se slazem. Ko putuje nece imati druge opcije, cak i ako si prebolovao covid i imas antitijela moracemo se vakcinisati jer ce se to uvoditi u pasos.animals wrote: 15 Jan 2021, 00:55 75 stranica za to hocete li se vakcinisati..
ma ne da hocete, vec ce te pitati,mogu li dvije dobiti..
koje beze pitanje..
moj kosovar, radni kolega pukao na tom pitanju..
kaze cipovace nas..![]()
A zar kolega ne shvata da je nacipovan do daske preko mobitela ???![]()
![]()
![]()
Ma to buwaz ...HAVANA wrote: 15 Jan 2021, 08:34 Eee znas sta je dobro isto smrkat.Ja 30 godina koristio kapi,devijacija nosa.I prestanem.Oooj majko cementa.Patnja.I ludim po kuci gledam sta cu usmrkat,stavljo onu naku vodu slanu, nista.Pario se,biljne nekakve stavljo,nece pa nece.I nadjem u zdjelici kad sam bio na oktober festu pjanom mi uvale kutijicu nakog duhana za smrkanje,mentol.Haj reko da i ovo usmrcem.Braco mila.Znaci u zivotu mi nije odcepljeno bilo ko od toga...Bingo.
A korona ne voli nikotin.Znaci smrcite braco.Vas porodicni ljekar havana.
Nema logike ali sta da se radi kad uvedu takva pravila. Glupo jeste jer su potvrdili da ako si prebolovao coronu, isto je kao da si vakcinisan. I tim ljudima bi trebalo udariti muhur ...spacebound wrote: 15 Jan 2021, 08:41Ali koja glupost, i dalje se mozes zarazit, i dalje mozes druge zarazit, al'ako si vakcinisan mozes putovatOdraz wrote: 15 Jan 2021, 08:31
Apsolutno se slazem. Ko putuje nece imati druge opcije, cak i ako si prebolovao covid i imas antitijela moracemo se vakcinisati jer ce se to uvoditi u pasos.
![]()
![]()
Onda valjda nema veze
![]()
Pravo zajebana .... naraste ti ćuna u prosjeku 5-7 cmFuddo wrote: 15 Jan 2021, 00:50 Evo i braca johnson & johnson napravila naku zajebanu.
Sam jednoC trebas primit i budes ko nov.
Spaseni smo
Too doktori
Ima budala.. Nije ovo tebi da ti tvrdis. Nego, do ovakvih zaključaka se dodje kad se ovako površne statistike izbacuju.Melek wrote: 15 Jan 2021, 07:43Ko tvrdi da virus ne postoji?Duminjo wrote: 14 Jan 2021, 23:25
Ti takvi Podaci, Statistike i cudesa su uglavnom površni. Samo tako se izbaci podatak o broju umrlih bez ostalih okolnosti koji bitno uticu na smrtnost je malo neozbiljno. Uglavnom, na prvu, daju pogresnu sliku. A rijetko ko ce gledati drugi put i razmisljati zasto je to tako.
Aha, prije 17godina umrlo isto ljudi kao i prosle godine. Virus ne postoji![]()
Ako je tako, daj odma dvije
Nije glupost, postoje mnoge vakcinacije djece..spacebound wrote: 15 Jan 2021, 08:41Ali koja glupost, i dalje se mozes zarazit, i dalje mozes druge zarazit, al'ako si vakcinisan mozes putovatOdraz wrote: 15 Jan 2021, 08:31
Apsolutno se slazem. Ko putuje nece imati druge opcije, cak i ako si prebolovao covid i imas antitijela moracemo se vakcinisati jer ce se to uvoditi u pasos.
![]()
![]()
Onda valjda nema veze
![]()
Eeee vidis I ja cekam na jos bolje izumeFuddo wrote: 15 Jan 2021, 00:50 Evo i braca johnson & johnson napravila naku zajebanu.
Sam jednoC trebas primit i budes ko nov.
Spaseni smo
Too doktori
Jeste, brt
Ima ona reklama "Sace Smoki da te coki"
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests