Prvo tebe onda moram premjeriti i izvagat.vrhbosnica wrote: 15 Jan 2021, 11:36ma ja tebe vodim..da ih pregledas i da se pogodis..
ja sam zemsko od metar i pol, niko me ne shvata ozbiljno![]()

Moderator: Krokodil Behko
Prvo tebe onda moram premjeriti i izvagat.vrhbosnica wrote: 15 Jan 2021, 11:36ma ja tebe vodim..da ih pregledas i da se pogodis..
mjeri koliko hoces, al nemoj na vagu da me stavljas bogatiMister No wrote: 15 Jan 2021, 11:53Prvo tebe onda moram premjeriti i izvagat.vrhbosnica wrote: 15 Jan 2021, 11:36
ma ja tebe vodim..da ih pregledas i da se pogodis..
![]()
I j sam ti dobar u ovome, a pogotovo u laziranju na vagi
Pa ja.
Profesionalno nego sta..Taare wrote: 15 Jan 2021, 10:20E, kod vas je to bilo haman pa profesionalno.Duminjo wrote: 15 Jan 2021, 09:47 Aha.. Mi ih sa strane busili zagrijanim ekserima pa žicom gore vezali za obucuUzimali smo i one krace stranice gajbi. Meni su one bile i bolje, manje pucale
Ko na onoj vratolomiji nauci balansirat i ne pasti na guzicu, moze sa skijama gdje hoce
Kod nas je slabo ko imao te vezice.
Doduše, one su mač sa dvije oštrice.
Prednost je u tome što ti ne ode skijica kad se prostreš.
Mahana je što nisi mogo skočiti sa skijica kad naiđeš na iznenadnu prepreku, recimo grupu ljudi koja se odjednom pojavi iza krivine
Kad sam otišo na planinu, uzeo neki frik da priča o skijama i štapovima, nješta balans i to.
Kažem ja njemu - jarane, te pritke baci u ogradu.
Ko će to ba nosat sa sobom?!
Osim toga, ako njih nosam, ne mogu zapalit, a merak mi da zapalim kad vozim spust.
Ovo ti je ratni, uličarski fri stajl.
A najviše volio noćno skijanje. Al ne ono kad raja ode pa do 20 il 21h skija pod fenjerima.
Jok to, nego kad se svi raziđu i zaspe opijeni čistim planinskim zrakom.
Onda skije u ruke i lagano pjehe.
Ništa se ne vidi osim žar od cigare![]()
Meni nisu ostale u dobrom sjećanju nikako.Duminjo wrote: 15 Jan 2021, 14:47Profesionalno nego sta..Taare wrote: 15 Jan 2021, 10:20
E, kod vas je to bilo haman pa profesionalno.
Kod nas je slabo ko imao te vezice.
Doduše, one su mač sa dvije oštrice.
Prednost je u tome što ti ne ode skijica kad se prostreš.
Mahana je što nisi mogo skočiti sa skijica kad naiđeš na iznenadnu prepreku, recimo grupu ljudi koja se odjednom pojavi iza krivine
Kad sam otišo na planinu, uzeo neki frik da priča o skijama i štapovima, nješta balans i to.
Kažem ja njemu - jarane, te pritke baci u ogradu.
Ko će to ba nosat sa sobom?!
Osim toga, ako njih nosam, ne mogu zapalit, a merak mi da zapalim kad vozim spust.
Ovo ti je ratni, uličarski fri stajl.
A najviše volio noćno skijanje. Al ne ono kad raja ode pa do 20 il 21h skija pod fenjerima.
Jok to, nego kad se svi raziđu i zaspe opijeni čistim planinskim zrakom.
Onda skije u ruke i lagano pjehe.
Ništa se ne vidi osim žar od cigare![]()
Busili naprijed dvije rupe, nazad dvije rupe i stavljali neku zajebanu kanafu. Onda tu stavimo nogu, ko pancerice u vezove i onda štapićem nekim stežemo tu kanafu oko nogu.
Moglo se skakati sa njima. Doduse, padalo se masovno. Izbiju te nazad i padnes na guzicu sad pa sad. U krivinama bolje od onih kupovnih širokih tankih.. Zajebane bile pravo a letile samo tako![]()
Brt, da me nije sramota raje, sad bi takve i pravac bjelašnica.Duminjo wrote: 15 Jan 2021, 14:47
Profesionalno nego sta..
Busili naprijed dvije rupe, nazad dvije rupe i stavljali neku zajebanu kanafu. Onda tu stavimo nogu, ko pancerice u vezove i onda štapićem nekim stežemo tu kanafu oko nogu.
Moglo se skakati sa njima. Doduse, padalo se masovno. Izbiju te nazad i padnes na guzicu sad pa sad. U krivinama bolje od onih kupovnih širokih tankih.. Zajebane bile pravo a letile samo tako![]()
Štooo
Bubrege promjera kad padnes sa njima.
Ima dobru vezu sa klizanjem.Merlin246 wrote: 15 Jan 2021, 16:17 Nisam zimski tip nikako..al posto znam rolati valjda bih i to znala, to je sve slicno![]()
spasi me...ova omladina navire sa svih strana
jel u priglavkama po parketu ?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests